21 / 05 / 2024

riva duvar yıkımı

riva duvar yıkımı

Kuzu Grup İnşaat Şirketi’nin Yönetim Kurulu Başkanı Gökçen Kuzu’nun oğlu Yusuf Kuzu’nun doğa harikası Riva’da kıyı şeridine havuzlu villa yaptığı ortaya çıktı...

Kağıthane'deki 5 katlı binanın duvarı yıkıldı!

İstanbul'da Kağıthane ilçesinde, sabaha karşı insanların uyuduğu sırada, 5 katlı binanın kömürlük katındaki duvar yıkıldı. Duvarın yıkılmasının ardından bina boşaltıldı.

Bursa'da yıkım yapan ekskavatörle bina duvarı arasına sıkışan işçi yaşamını yitirdi!

Bursa Osmangazi'de yıkım yapan ekskavatörle bina duvarı arasına sıkışan işçi yaşamını yitirdi...

Açelya Apartmanı çevresindeki binaların yıkımı bayrama kadar tamamlanacak!

Geçtiğimiz haftalarda istinat duvarında çökme meydana gelen Ankara'daki Açelya Apartmanı'nın çevresinde yer alan 11 apartman için yıkım kararı alınmıştı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Gürgen yıkım işlemlerinin bayrama kadar biteceğini söyledi.

Açelya Apartmanı çevresindeki 10 bina için yıkım kararı!

Geçtiğimiz hafta sonu istinat duvarında çökme meydana gelen Ankara'daki Açelya Apartmanı'nın çevresi lazer tarayıcılarla izlenmişti. İzlemeler sonucunda çevrede yer alan 10 bina için yıkım kararı alındı. 

Can Dündar'ın villasındaki kaçak bölümlerin yıkımında son gün!

Bodrum'da firari gazeteci Can Dündar'ın villasının kaçak bölümlerinin yıkımında sona gelindi. Pergola, sundurma, çardak ve havuzun ardından bahçe duvarıyla beraber yıkımın tamamlanacağı ortaya çıktı.

Can Dündar'ın villasının kaçak bölümlerinin yıkımına başladı!

Bodrum'da firari gazeteci Can Dündar'ın villasının kaçak olan sundurma, çardak ve havuz ile bahçe duvarının yıkımıyla ilgili çalışmalara başlandı. Muğla Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından tahliye için gönderilen ihbarname sonrasında yıkımı, Dündar'ın kendisinin yaptırdığı tespit edildi.

Kağıthane'de hasarlı binaların yıkımına başlandı!

Kağıthane'de yaklaşık 10 gün önce istinat duvarının çökmesinin ardından bir bina çökmüş bir bina ise kontrollü olarak yıkılmıştı. Mahallede hasar gören 24 binanın da yıkımına karar verilmişti. Yıkımlar bugün itibariyle başladı.

Ordu'daki okulun bahçe duvarı yıkıldı!

Ordu'nun Altınordu ilçesindeki bir okulun bahçe duvarı yoğun sağanak yağış nedeniyle yıkıldı. Yıkım sonrası okulda eğitim öğretime tedbir amaçlı ara verildi.

Kosova- Sırbistan arasındaki duvar yıkıldı!

Kosova ile Sırbistan arasında gerilime neden olan ülkenin kuzeyindeki Sırplar'ın yoğun olarak yaşadığı Mitroviça şehrinin kuzey bölümünde olan duvar yıkıldı.

İzmir'de bina yıkımında kopan parça sokağa düştü!

İzmir Karabağlar'da 3 katlı binanın yıkımı sırasında iddiaya göre önlem alınmayınca binadan kopan parça karşı apartmanın duvarına çarpıp sokağa düştü.

Alsancak'ta TCDD'ye ait bahçe duvarı yıkılıyor!

Alsancak’ın girişinde trafiğin sıkışmasına neden olan TCDD’ye ait bahçe duvarı, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’ın talimatıyla yıkılıyor. Yol, yıkımın ardından çift şeritli olacak

Bursa Bahar Hastanesi'nin imara aykırı olan duvarı yıkıldı!

Özel Bahar Hastanesi'nin bahçe duvarı imara aykırı olduğu gerekçesiyle yıkıldı. Yıkım sırasında hastanenin acil kapısında toplanan hastane personeli yıkıma tepki gösterdi.

Burhaniye Belediyesi, eski binasının yıkımında tedbir almadı mı?

Yıkımına başlanan Burhaniye Belediyesi eski belediye hizmet binası çevre güvenliği sağlanmadan ve gerekli tedbirler alınmadan yıkımına başlanınca yan tarafında bulunan iş yerinin duvarının ve tavanının yıkılmasına sebep oldu.

riva duvar yıkımı Haberi

riva duvar yıkımı

Kuzu Grup İnşaat Şirketi’nin Yönetim Kurulu Başkanı Gökçen Kuzu’nun oğlu Yusuf Kuzu’nun doğa harikası Riva’da kıyı şeridine havuzlu villa yaptığı öğrenildi. Cumhuriyet'ten Hazal Ocak'ın haberine göre; sahile kadar kat kat beton bloklardan duvar ören Kuzu yan parseldeki yeşil alanı çevirerek duvar yaptı. Bölge sakinlerinin arsadaki çalışmalarla ilişkin kurumlara şikayette bulunması üzerine duvar yıkıldı. Beykoz Belediyesi yetkilileri villanın yapı kayıt belgesi olduğunu belirtti. 

Ulaştığımız Gökçen Kuzu tüm işlemlerin yasal olduğunu ifade etti, havuzu sorduğumuzda ise “Havuzu kapatmak kolay, üzerine 3 tahta çakarız” dedi. 

Beykoz, Riva’da Millet Caddesi’ne komşu kıyı şeridindeki Yusuf Kuzu’ya ait parselde günlerdir hummalı bir çalışma yürütülüyor. Parselde inşa edilen geniş camlı villanın dışı taşlarla kaplandı, havuz, beton blok duvarlar ve beton merpenler yapıldı.

Parselin yan arazisi ise ortak yeşil alan...