03 / 05 / 2024

riva gayrimenkul

riva gayrimenkul

Cube İstanbul Başkanı Ceren Kumbasar Kanal projesi ile Riva'nın İstanbul’un yeni çekim ve cazibe merkezi olacağını söyledi...

Riva Country satışta! Kalyon'dan Riva'ya 1.300 villalık yeni proje!

Kalyon Gayrimenkul'ün Riva'da hayata geçirdiği yeni projesi Riva Country satışa çıktı. 1.300 villanın yer aldığı proje 230 dönüm arsa alanı üzerinde yükseliyor. 

Riva Düşler Vadisi'nin değeri şimdiden 18 milyar lirayı geçti!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı  Riva Düşler Vadisi projesinin yıl sonu değerleme raporu açıklandı. Projenin bedeli şimdiden 18  milyar lirayı geçti. İşte ayrıntılar...

Viridis İnşaat'tan 2,5 milyar TL'lik 3 dev proje! Çengelköy, Riva ve Reşadiye'ye yeni konutlar geliyor!

Türkiye gayrimenkul sektörünün yeni isimlerinden Viridis; Reşadiye, Çengelköy ve Riva’da hayata geçecek olan projeleri için toplam 2,5 milyar TL’lik yatırıma imza atıyor.

Riva Beykoz Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Riva Beykoz Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Anonim Şirketi Üsküdar'da Mehmet Kalyoncu ve Murathan Kalyoncu ortaklığında kuruldu.

Atakule GYO Riva parsellerinin değeri belli oldu!

Atakule GYO İstanbul Riva'da yer alan parsellerine ilişkin gayrimenkul değerleme raporlarını yayınladı. Peki Atakule GYO'nun Riva parsellerinin değeri ne kadar oldu? 

Viridis Riva Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Viridis Riva Gayrimenkul İnşaat  Limited Şirketi  Ümraniye’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile  Ali Beyatlı, Rahmah Jameel , Zaıd Al Aıfarı tarafından kuruldu.

Atakule GYO Riva parselleri gayrimenkul değerleme raporu!

Atakule GYO'ya ait İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Çayağzı Köyü, Beylikmandıra Çiftliği Mevkii'nde yer alan 15.055 metrekarelik için hazırlatılan yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Atakule GYO Riva arsası gayrimenkul değerleme raporu!

Atakule GYO'ya ait İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Çayağzı Köyü, Beylikmandıra Çiftliği Mevkii, 14 pafta, 1672 parsel, 23.620 metrekarelik için hazırlatılan yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Düşler Vadisi Riva 2. Etap Ekim'de satışta! 

Yılmaz İnşaat imzasıyla Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle inşa edilen Düşler Vadisi Riva 2. Etap'ta satışlar Ekim 2020'de başlayacak...

Düşler Vadisi Riva güncel fiyat listesi 2020!

Yılmaz İnşaat imzasıyla Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle hayata geçirilen Düşler Vadisi projesinde satış süreci devam ediyor. İşte Düşler Vadisi Riva güncel fiyat listesi 2020...

Hülya Avşar gayrimenkul zengini çıktı!

55 yaşındaki güzel oyuncu Hülya Avşar gayrimenkul zengini çıktı. Avşar'ın İstanbul, Bodrum, Ayvalık, Londra'da gayrimenkulleri, İstanbul-Riva'da 900 dönüm arazisi bulunuyor.

Düşler Vadisi Riva'da konut satışları hız kesmedi!

Riva’da gayrimenkul satışları hız kesmedi. Bölgenin cazibesi, şehrin içinde ama doğayla baş başa konumu, golf sahası ve Riva Kanal projesi gibi yeni yatırımlarla arttı.

Atakule GYO'dan Riva'daki 2 parselin 2018 yıl sonu değerleme raporu'

Atakule Gayrimenkul Yatırımları, Riva 13 pafta 1978 parsel, 13 pafta 1979 parselin 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

riva gayrimenkul Haberi

riva gayrimenkul

Yeşil ve mavinin buluştuğu Riva, imara açılıyor… Konuyla ilgili bilgi veren Cube İstanbul Başkanı Ceren Kumbasar "Bu projeyle amaçlanan, çevrenin korunmasının yanı sıra hayata geçirilmesi planlanan bu kanaldan bir ekonomi yaratmaktır diyerek proje ile kazanan İstanbul olacaktır. Kanal Riva Projesi'yle bölge İstanbul'un yeni çekim ve cazibe merkezi olacaktır.." dedi.

Türkiye’nin Gayrimenkul yatırım ve pazarlama danışmanlığı sektöründe ki en eski ve prestijli firmalarından Cube İstanbul Başkanı Ceren Kumbasar Kanal Riva projesi için İstanbul için büyük kazanımdır dedi… İstanbullular'ın doğa ve yeşille buluştuğu Riva Deresi ve çevresinde, yeni bir turizm cenneti yapılmasını kapsayan "Kanal Riva" projesiyle (Riva Vadisi Çevre Koruma ve Bölgesel Kalkınma Projesi), Beykoz'a modern turizm tesisleri, sosyal donatı ve spor alanları kazandırılacak. "Kanal Riva" projesi, ilçenin çehresini değiştirerek, yeni bir...