05 / 05 / 2024

Riva Hills fiyat listesi

Riva Hills fiyat listesi

İstanbul Anadolu Yakası Beykoz'da hayata geçirilen Rive Hills Villaları 85 konuttan oluşuyor. Proje; 'Eyfel Yapı farkıyla konfor ve doğal yaşam Beykoz Riva'da' sloganıyla tanıtılıyor.

Eyfel Yapı Riva Hills Evleri!

Toplamda 85 adet villadan meydana gelen Eyfel Yapı Riva Hills Evleri'nde 5+1 ve 7+1 tripleks villalar yer alıyor. Proje 40 milyon yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor.

Riva Hills nerede?

Riva Hills projesi 85 tane villa yer alıyor. Projede mevcut olan rivaların alanları 200 metrekare ile 300 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Peki Riva Hills nerede?

Riva Hills fiyatları

Eyfel Yapı projesi olarak hayata geçirilen Riva Hills fiyatları metrekare bazıda 3 bin 950 TL'den başlangıç gösteriyor. Projede yer alan villalar 200 metrekare ve 300 metrekarelik galerili ve verandalı olarak tasarlandı...

Düşler Vadisi Riva fiyat listesi Eylül 2022! 

Düşler Vadisi Riva, Emlak Konut GYO öncülüğünde Galatasaray’ın Riva arazisi üzerinde Yılmaz İnşaat ve FBA Yapı tarafından hayata geçiriliyor. İşte Düşler Vadisi Riva fiyat listesi Eylül 2022! 

Cindy Crawford ve Rande Gerber, Beverly Hills’teki evlerini satıyor!

Cindy Crawford ve Rande Gerber, 2020 Ağustos'ta Beverly Hills’te yer alan evlerini satılığa çıkarmışlardı. İlk satış fiyatı olan 16 milyon dolar olan evin fiyatında 123.3 milyon TL'lik indirim yapıldı...

Nusret, 24'üncü mağazasını Beverly Hills'te açacak!

Dünyaca ünlü şef Nusret Gökçe, 6 farklı ülkedeki 24'üncü restoranını açmak için kolları sıvadı. Beverly Hills'teki açılacak mağaza altın kaplama bifteğin fiyatı, 800 sterlin (9.390 TL) olarak belirlendi. 

DAP YAPI Garden Hills fiyat listesi!

DAP YAPI Garden Hillsfiyat listesi 2021 haberimizde yer alıyor. DAP YAPI Garden Hills fiyat listesi 2021 ve proje detayları...

Sylvester Stallone, Beverly Hills'teki lüks villasını satıyor!

Hollywood'un en nüfuzlu oyuncu, yönetmen ve yapımcılarından biri olan Sylvester Stallone, Beverly Hills'teki lüks villasını satıyor. Sylvester Stallone'nin evi için istediği fiyat ise tarihe geçti.

Folkart Hills Çeşme güncel fiyat 2020!

Folkart Hills Çeşme projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Folkart Hills Çeşme projesinde 3 blok bulunuyor.

Düşler Vadisi Riva 2. Etap fiyat!

Düşler Vadisi Riva 2. Etap fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Düşler Vadisi Riva 2. Etap fiyat bilgisi ve proje detayları...

Düşler Vadisi Riva güncel fiyat listesi 2020!

Yılmaz İnşaat imzasıyla Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle hayata geçirilen Düşler Vadisi projesinde satış süreci devam ediyor. İşte Düşler Vadisi Riva güncel fiyat listesi 2020...

Charlie Sheen Beverly Hills'teki evini 8 milyon dolara satıyor!

Charlie Sheen, Beverly Hills'teki gösterişli evini fiyatında indirim yaptığı halde evini bir türlü satamadı. Uzun bir zaman önce 10 milyon dolara satışa çıkardığı evine alıcı bulamayınca 8 milyon dolara yeniden satışa sundu.

Galatasaray Düşler Vadisi fiyat listesi!

Galatasaray Düşler Vadisi fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Emlak Konut GYO güvencesi ile inşa edilen proje Galatasaray Spor Kulübü'nün Riva arsası üzerinde hayata geçiriliyor.

Riva Düşler Vadisi fiyat!

Riva Düşler Vadisi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Proje Galatasaray Spor Kulübü'nün Riva arsası üzerinde hayata geçiriliyor.

Galatasaray Düşler Vadisi satış fiyatı!

Beykoz Düşler Vadisi Riva projesi bugün satışa çıktı. Galatasaray'ın Riva arsası üzerinde Beykoz'da hayata geçirilen proje Yılmaz İnşaat imzasını taşıyor. Galatasaray Düşler Vadisi satış fiyatı haberimizde yer alıyor.

Yılmaz İnşaat Beykoz Düşler Vadisi Riva fiyat listesi!

Yılmaz inşaat tarafından gerçekleştirilen Düşler Vadisi projesi fiyatları belirlendi. İşte Yılmaz İnşaat Beykoz Düşler Vadisi fiyat listesi...

Riva Hills fiyat listesi Haberi

Riva Hills fiyat listesi

Eyfel Yapı imzası taşıyan Riva Hills Konutları'nda yer alan villaların büyüklükleri minimum 200 metrekare, maksimum 300 metrekare olarak belirlendi. 


Ödeme planı kapsamında yüzde 40 peşin ödemede, 36 ay vade farksız ödeme kolaylığı sağlanan Riva Hills Beykoz Evleri 5 oda 1 salon ve 7 oda 1 salon konutlardan oluşuyor.


'Eyfel Yapı farkıyla konfor ve doğal yaşam Beykoz Riva'da' konsepti ile tanıtılan Beykoz Riva Hills projesinde teslimlerin 2016 yılının Aralık ayında gerçekleşmesi öngörülüyor.


Riva Hills Beykoz Villaları'nda 5 oda 1 salonlar 790 bin lira, 7 oda 1 salonlar ise 1 milyon 150 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıkarılıyor.  Proje 40 milyon TL yatırım bedeline sahip.


Birçok sosyal donatı alanlarından oluşan Eyfel Yapı Riva Hills projesinde; pool gazebo, tenis sahaları, spor alanları, canopy, yoga, fitness, spa...