27 / 04 / 2024

Riva Hills fiyat

Riva Hills fiyat

Beykoz Riva Hills satılık villa fiyatları 849 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Eyfel Yapı imzası ile hayata geçirilen projede 36 ay 0 faiz avantajı ile ödeme yapılabiliyor.

Riva Hills Villaları nerede?

Teslimlerin 2016 yılı sonunda gerçekleşmesi planlanan Riva Hills'te 5+1 ve 7+1 villa tipleri yer alıyor. Proje 52 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Peki Riva Hills Villaları nerede?

Riva Hills’de teslimler 2016 yılının sonunda!

Beykoz'da inşa edilen Riva Hills Rezidans, Eyfel Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Riva Hills Rezidans Beykoz projesinde yer alan konutların teslimleri 2016 yılının Aralık ayında yapılacak.

Riva Hills Beykoz iletişim!

Beykoz Riva Hills projesi Eyfel Yapı imzası ile İstanbul Anadolu Yakası Beykoz'da hayata geçiriliyor. Satış süreci devam eden Riva Hills Beykoz iletişim bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Eyfel Yapı farkıyla konfor ve doğal yaşam Beykoz Riva'da!

İstanbul Anadolu Yakası Beykoz'da hayata geçirilen Rive Hills Villaları 85 konuttan oluşuyor. Proje; 'Eyfel Yapı farkıyla konfor ve doğal yaşam Beykoz Riva'da' sloganıyla tanıtılıyor.

Beykoz Riva Hills fiyatları!

Riva Hills projesinde yer alan villaların alanları 200 metrekareden başlıyor, 300 metrekareye kadar çıkıyor. Peki satışları devam eden Beykoz Riva Hills fiyatları ne kadar?

Riva Hills Beykoz satılık!

Riva Hills Beykoz satılık konut tipleri 5 oda 1 salon ve 7 oda 1 salon olarak tasarlandı. Projede daire teslimlerinin 2016 yılının Aralık ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor.

Riva Hills fiyatlar!

Riva Hills projesinde 36 ay vade farksız taksitle ödeme yapılabiliyor. 85 daireden meydana gelen projede teslimler 2016 yılının Aralık ayında gerçekleşecek. İşte Riva Hills fiyatlar....

Eyfel Yapı Riva Hills nerede?

Yüzde 40 peşin ödemelerde 36 0 faiz imkanı sağlanan Riva Hills Konutları Eyfel Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Peki Eyfel Yapı Riva Hills nerede?

Riva Hills konut projesi!

Eyfel Yapı imzası ile yükselen Riva Hills konut projesi 5 oda 1 salon ve 7 oda 1 salon tripleks villalardan meydana geliyor. Proje 40 milyon yatırım bedeli ile inşa ediliyor.

Beykoz Riva Hills Evleri!

Daire teslimlerinin 2016 yılı Aralık ayı içerisinde gerçekleşmesi öngörülen Beykoz Riva Hills Evleri 'nde yer alan konutların büyüklükleri 200 metrekare ile 300 metrekare arasınde değişiyor.

Beykoz Riva Hills nerede?

Eyfel Yapı imzası ile hayata geçirilen Riva Hills Villaları 40 milyon yatırım bedeli ile inşa ediliyor. Peki 52 bin metrekare alan üzerinde yükselen Beykoz Riva Hills nerede?

Eyfel Yapı Riva Hills Evleri!

Toplamda 85 adet villadan meydana gelen Eyfel Yapı Riva Hills Evleri'nde 5+1 ve 7+1 tripleks villalar yer alıyor. Proje 40 milyon yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor.

Riva Hills projesinde 790 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Riva Hills projesinde toplam 85 adet villa yer alıyor. Eyfel Yapı imzası taşıyan Riva Hills projesinde yer alan villaların fiyatları 790 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Riva Hills projesinde 0 faiz, kişiye özel ödeme planıyla!

Riva Hills projesinde yer alan villa tipleri için ödeme koşullarında faizsiz vadelendirme ya da kişiye özel seçenekler uygulanıyor. Projedeki villaların alanları 200 metrekareden başlangıç gösteriyor.

Düşler Vadisi Riva fiyat listesi Eylül 2022! 

Düşler Vadisi Riva, Emlak Konut GYO öncülüğünde Galatasaray’ın Riva arazisi üzerinde Yılmaz İnşaat ve FBA Yapı tarafından hayata geçiriliyor. İşte Düşler Vadisi Riva fiyat listesi Eylül 2022! 

Cindy Crawford ve Rande Gerber, Beverly Hills’teki evlerini satıyor!

Cindy Crawford ve Rande Gerber, 2020 Ağustos'ta Beverly Hills’te yer alan evlerini satılığa çıkarmışlardı. İlk satış fiyatı olan 16 milyon dolar olan evin fiyatında 123.3 milyon TL'lik indirim yapıldı...

Nusret, 24'üncü mağazasını Beverly Hills'te açacak!

Dünyaca ünlü şef Nusret Gökçe, 6 farklı ülkedeki 24'üncü restoranını açmak için kolları sıvadı. Beverly Hills'teki açılacak mağaza altın kaplama bifteğin fiyatı, 800 sterlin (9.390 TL) olarak belirlendi. 

DAP YAPI Garden Hills fiyat listesi!

DAP YAPI Garden Hillsfiyat listesi 2021 haberimizde yer alıyor. DAP YAPI Garden Hills fiyat listesi 2021 ve proje detayları...

Sylvester Stallone, Beverly Hills'teki lüks villasını satıyor!

Hollywood'un en nüfuzlu oyuncu, yönetmen ve yapımcılarından biri olan Sylvester Stallone, Beverly Hills'teki lüks villasını satıyor. Sylvester Stallone'nin evi için istediği fiyat ise tarihe geçti.

Folkart Hills Çeşme güncel fiyat 2020!

Folkart Hills Çeşme projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Folkart Hills Çeşme projesinde 3 blok bulunuyor.

Düşler Vadisi Riva 2. Etap fiyat!

Düşler Vadisi Riva 2. Etap fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Düşler Vadisi Riva 2. Etap fiyat bilgisi ve proje detayları...

Düşler Vadisi Riva güncel fiyat listesi 2020!

Yılmaz İnşaat imzasıyla Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle hayata geçirilen Düşler Vadisi projesinde satış süreci devam ediyor. İşte Düşler Vadisi Riva güncel fiyat listesi 2020...

Charlie Sheen Beverly Hills'teki evini 8 milyon dolara satıyor!

Charlie Sheen, Beverly Hills'teki gösterişli evini fiyatında indirim yaptığı halde evini bir türlü satamadı. Uzun bir zaman önce 10 milyon dolara satışa çıkardığı evine alıcı bulamayınca 8 milyon dolara yeniden satışa sundu.

Galatasaray Düşler Vadisi fiyat listesi!

Galatasaray Düşler Vadisi fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Emlak Konut GYO güvencesi ile inşa edilen proje Galatasaray Spor Kulübü'nün Riva arsası üzerinde hayata geçiriliyor.

Riva Düşler Vadisi fiyat!

Riva Düşler Vadisi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Proje Galatasaray Spor Kulübü'nün Riva arsası üzerinde hayata geçiriliyor.

Galatasaray Düşler Vadisi satış fiyatı!

Beykoz Düşler Vadisi Riva projesi bugün satışa çıktı. Galatasaray'ın Riva arsası üzerinde Beykoz'da hayata geçirilen proje Yılmaz İnşaat imzasını taşıyor. Galatasaray Düşler Vadisi satış fiyatı haberimizde yer alıyor.

Yılmaz İnşaat Beykoz Düşler Vadisi Riva fiyat listesi!

Yılmaz inşaat tarafından gerçekleştirilen Düşler Vadisi projesi fiyatları belirlendi. İşte Yılmaz İnşaat Beykoz Düşler Vadisi fiyat listesi...

Riva Hills fiyat Haberi

Riva Hills fiyat

İstanbul'un Anadolu Yakası Beykoz ilçesinde yükselen Riva Hills'te toplam 85 adet villa bulunuyor. Proje 52 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.


Beykoz Riva Hills satılık villa tipleri 5 oda 1 salon ve 7 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Eyfel Yapı imzası taşıyan projede teslimlerin 2016 yılının sonunda gerçekleşmesi planlanıyor.


Villaların büyüklükleri minimum 200 metrekare, maksimum ise 300 metrekare olarak tasarlanan Riva Hills Beykoz'da 36 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor.


Beykoz Riva Hills satılık villa fiyatları 849 bin TL'den başlıyor. Projedeyüzme havuzları, spa alanları, deneysel mutfak, yapay nehirler, moroccan canopy, barbeque, pool gazebo, yoga ve tenis sahaları, fitness gibi sosyal alanlar yer alıyor. 


Riva Hill Villaları nerede?

Adres: Riva Mah. Anadolu Cad. No:26 Riva-Beykoz/İstanbul


Riva Hills satış ofisi iletişim

Telefon: (532) 111 44 54 

Web:...