22 / 07 / 2024

rivada kimin ne kadar arazisi var

rivada kimin ne kadar arazisi var

Riva’da şehir büyüklüğünde site kurmayı planlayan holdingler hayal kırıklığına uğradı. Riva tarım ve orman alanı ilan edilince, şirketler ellerindeki arsaları satışa çıkarmaya başladı.

Şantiyelerde kim, ne kadar kazanıyor?

Son zamanlarda inşaat sektöründe işçi bulunamadığı sık sık gündeme geliyor. Bunun yanı sıra, konuşulanlar arasında şantiyelerde amelelerin ücretleri mimar ve mühendislerin maaşlarını geride bıraktığı da yer alıyor. Şantiyelerde kimin ne kadar kazandığı tek tek ortaya çıktı. İşte o rakamlar... 

Toplu sözleşmede şok gelişme! Kimin ne kadar maaş alacağı peş peşe belli oldu! İşte yeni zamlı maaş tablosu...

Memur zammına ilişkin son dakika gelişmeler milyonlarca yurttaş tarafından takip ediliyor. 7’nci Dönem Kamu Toplu Sözleşmesi görüşmeleri, 1 Ağustos’ta başlayan müzakere sürecinden sonra sona erdi. Bu kapsamda, mesleklere göre alınacak maaş tutarı tek tek belli oldu. İşte detaylar...

Milyonlarca emekliye yeni müjde! En düşük emekli maaşı 9 bin 894 TL! Kimin ne kadar alacağı tek tek belli oldu!

2024 yılı Ocak ayında emekli ve memur aylıklarına yüzde kaç oranında zam yapılacağı merak ediliyor. Her sene 2 defa zam alan emekli memur aylıkları, 2024 yılı Ocak ayında yeniden artacak. Peki, emekli aylıkları kaç TL olacak? İşte yeni maaş hesaplaması...

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar kimdir?  Alparslan Bayraktar kimin oğlu, nereli, ne iş yapar? 

Alparslan Bayraktar, 2023 yılı itibarıyla Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'na atandı. Peki, Alparslan Bayraktar kimdir?  Alparslan Bayraktar kimin oğlu, nereli, ne iş yapar? İşte ayrıntılar...

Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor! Emekli maaşları ne zaman hesaplara yatacak?

Tahsis numarasına göre emekli maaş günleri emekli vatandaşlar tarafından merak edilmeye başlandı. SSK, Bağkur emeklileri, emekli maaşlarının ne zaman hesaplara yatacağını arama motorlarında sorguluyor. Kimin ne zaman emekli maaşı alacağı konusunu tahsis numarasına göre belli oluyor.

Hisseli tapu dışarıdan birine satılır mı?

Hisseli tapular belirsiz bir tapu türü olarak görülebilir. Bu tapularda kimin ne kadar pay oranına sahip olduğu bilinir ama her malik aynı orana sahiptir. Peki “Hisseli tapu dışarıdan birine satılır mı?” İşte detaylar!

EYT'liler hemen bu rakamlara bakın! 2023'te emekli olacakların maaşları peş peşe açıklandı! Son dakika! 

EYT'de kimin ne kadar emekli maaşı alacağı artık netleşti. EYT'liler hemen bu rakamlara bakın! 2023'te emekli olacakların maaşları peş peşe açıklandı! Son dakika! 

EYT'de detaylar bir bir belli oldu! Kimin maaşı ne kadar olacak? EYT başvurusu nasıl yapılır? Hemen bakın! 

Merakla beklenen EYT'de detaylar bir bir belli oldu! Kimin maaşı ne kadar olacak? EYT başvurusu nasıl yapılır? Hemen bakın! 

Özel sektör çalışanlarının maaşı ne olacak? Maaşlarda gelir vergisi depremi! Kimin maaşı nasıl etkileyecek? 

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, 2023 yılı ücret gelirlerinde uygulanacak gelir vergisi tarifesini resmen duyurdu. Özel sektör çalışanlarına maaş şoku! Maaşlarda gelir vergisi depremi! Kimin maaşı nasıl etkilecek? 

Asgari ücrette yeni tahmin! 40 mı 50 mi 80 mi? Zam oranı ne olacak?

Hükümet aralık ayında bir kez daha masaya oturarak yılbaşından itibaren geçerli olacak asgari ücreti belirleyecek. Asgari ücretle ilgili tahminler havada uçuşuyor peki kimin tahmini tutacak. Asgari ücret artışından sonra emekli maaşları ne kadar olacak.

SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı emekli maaşlarına ne kadar zam gelecek? Kimin maaşı kaç TL olacak? Hemen rakamlara bakın!

Milyonlarca emekli merakla ve heyecanla 2023 Ocak zammıyla ilgili son dakika gelişmelerini araştırıyor. Peki SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı emekli maaş zammı ne kadar olacak? İşte BağKur, Emekli Sandığı, SSK emeklileri 2023 zam rakamları..

3600 ek gösterge ile kimin maaşı kaç TL olacak? Maaşlara ek gösterge şoku! Şimdi bakmayan pişman olur!

3600 ek gösterge ile ilgili son dakika gelişmeleri milyonlarca vatandaş tarafından heyecanla takip ediliyor. Peki 3600 ek göstergedeki son dakika gelişmeleri neler? 3600 ek gösterge ne zaman çıkar? 3600 ek gösterge ile kimin maaşı ne kadar yükselecek? İşte son dakika ayrıntıları...

Emekli bayram ikramiye ödemeleri başladı! Kimin maaşını ne zaman alacağı belli oldu

Emekli Bayram İkramiyelerinin ne zaman hesaplara yatacağı açıklandı. Geçtiğimiz Ramazan Bayramı bayram öncesinde ödenen emekli bayram ikramiyesinin Kurban Bayramı öncesinde hesaplara aktarılacağı açıklandı. İşte emeklilerin ikramiyelerini alabileceği tarihler..

rivada kimin ne kadar arazisi var Haberi

rivada kimin ne kadar arazisi var

Riva’da şehir büyüklüğünde site kurmayı planlayan holdingler hayal kırıklığına uğradı. Riva tarım ve orman alanı ilan edilince, şirketler ellerindeki arsaları satışa çıkarmaya başladı


Galatasaray Spor Kulübü, Alarko Holding, Yapı Kredi Koray ve Ottoman şirketlerinin Riva’da şehir büyüklüğünde siteler inşa etme hayalleri sönüyor. 


Riva’da binlerce dönüm arazi satın alan ya da site kurmak için kat karşılığı sözleşme imzalayan şirketler, yıllardan beri süren imar sorunu nedeniyle Riva’dan çekilmeye başladılar. 


Riva’da arazi sahibi olan şirketlerden Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, toplam 478 dönümlük arazisini satma kararı aldı. Yapı Kredi Koray, Göllü arsası olarak adlandırılan 223 bin 823 metrekarelik arsanın tamamını ve Riva arsası olarak adlandırılan 255 bin 815 metrekarelik arsasını satışa çıkardı.


İstanbul Metropolitan Planlama Merkezi tarafından hazırlanan 1/100.000’lik Çevre Düzeni Planı’nda Riva arazilerinin hemen...