17 / 05 / 2024

Rixos Downtown oteli

Rixos Downtown oteli

Rixos'a 2 ödül daha 2014 yılına, Bentour, Booking.com, Top Hotels'den aldığı ödüllerle giren gözde şehir oteli Rixos Downtown Antalya, mayıs ayında da iki ödüle birden layık görüldü.

Rixos'un Mısır Magawish oteli 15 Mart'ta açılıyor!

Türkiye’nin en önemli turizm markalarından Rixos, Mısır’ın turizm üssü Hurghada’da 3 yeni oteli açacağını 2019'da duyurmuştu. Otellerden ilki olan Magawish’teki otel, 15 Mart’ta açılacak...

Rixos Saadiyat Island kapılarını açtı!

Rixos Hotels, Abu Dabi'nin Saadiyat Adası'nda yeni bir yatırıma daha imza attı. Rixos'un Birleşik Arap Emirlikleri'ndeki dördüncü oteli olan Rixos Saadiyat Island hizmete açıldı.

Titanic Downtown Beyoğlu açıldı!

Titanic Hotels'in İstanbul'daki yeni oteli Titanic Downtown Beyoğlu hizmete açıldı. 25 bin metrekarelik kullanım alanına sahip yeni otel 15 günde yüzde 100 doluluk oranına ulaştı.

 Mardan Palace Hotel Rixos Oteller Grubu’na geçti mi?

Antalya Kundu turizm bölgesinde 2009 yılında Azeri asıllı Rus işadamı Telman İsmailov tarafından 1.4 milyar dolar bedelle hizmete açılan dünyanın en lüks oteli seçilen Mardan Palace Hotel’in Rixos Oteller Grubu’na geçişiyle ilgili süreç tamamlanamadı.

Rixos Premium Dubai açıldı!

Rixos Hotels, Birleşik Arap Emirlikleri'ndeki üçüncü oteli olan Rixos Premium Dubai'yi, Jumeirah Beach Residence [JBR]'da açtı..

Antalya Kepez'deki dönüşümde 20 bin gecekondu yıkıldı!

Konyaaltı Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (KONYSİAD) Rixos Downtown Otel'de düzenlenen toplantısına katılan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilçede bugüne kadar 20 binin üzerinde gecekonduyu kentsel dönüşüm kapsamında yıktıklarını söyledi.

Rixos Hotels'ten Düşük Proteinli Hotel Projesi!

10 ülkede 27 oteli ile hizmet veren Rixos Hotels, 1 Haziran 2016 Ulusal Fenilketonüri (PKU) Farkındalık Günü’nde, Rixos Sungate’te uygulamaya başlayacağı ‘Düşük Proteinli Beslenme Hotel Konsepti Projesi’ni tanıttı.

Yıldız Holding, Fethiye Rixos Premium Oteli'nin satın aldı!

Yıldız Holding, lüks oteller zinciri Rixos'un Fethiye'de bulunan otelini 88 milyon TL + KDV bedelle satın aldı. Şirket, Orman Bakanlığı'ndan gereken izinleri alana kadar işlemleri gizli tuttu.

Dosso Dossi Downtown, En iyi dekore edilen otel seçildi!

Avrupa Gayrimenkul Ödülleri, Türkiye'deki oteller arasında gerçekleştirdiği değerlendirmede Dosso Dossi Downtown, Türkiye'nin "En iyi dekore edilen oteli" seçildi.

Rixos Hotels 8 ödül aldı!

Rixos Hotels, ‘Türkiye’nin en iyi misafir ağırlama oteli’ seçildi. Rixos Premium Bodrum, ‘Avrupa’nın Önde Gelen Lifestyle Hotel’i seçildi.

Rixos Hotels, World Travel Awards'tan 8 ödül aldı!

Rixos Hotels, dünyada “turizm oscarları” olarak bilinen World Travel Awards/WTA’da (Dünya Seyahat Ödülleri), “Türkiye'nin En İyi Misafir Ağırlama Oteli” seçildi.

Rixos Sharm El Sheikh Oteli dünyada ilk 10'a seçildi!

"Trip Advisor", 2014 Travelers Choice Ödülleri kapsamında "Rixos Sharm El Sheikh" otelini dünyanın en iyi 10 resort oteli arasında gösterdi.

Rixos Sharm El Sheikh dünyanın ilk 10’u arasına girdi!

45 ülkede, 4.9 milyonun üzerinde konaklama, restoran ve gezi tesisini değerlendiren dünyanın en büyük seyahat sitesi “Trip Advisor”, 2014 Travelers Choice Ödülleri kapsamında Rixos otelini dünyanın en iyi 10 resort oteli arasında gösterdi.

Rixos Downtown oteli Haberi

Rixos Downtown oteli

Mayıs ayında TUI Nordic'in düzenlediği ödül töreninde, 'Misafir Memnuniyeti ve Misafirlerin Oteli Tercih Oranı'na göre Blue Award ve Nazar Quality Award ödülleri sahiplerini buldu. 


Yaklaşık 250 bin İskandinav tatilcinin katıldığı anket sonucuna göre, "Blue Award" almaya hak kazanan Antalya'nın tek şehir oteli Rixos Downtown oldu. 


Küresel turizm rezervasyon kuruluşu Tripadvisor'un 2014 yılı "Mükemmelliyet Sertifikası" da Rixos Downtown Antalya'nın oldu. 


Mükemmelliyet Sertifikası, otel misafirlerinin konaklamalarından sonra, kaldıkları otelleri tripadvisor.com'a yazdıkları yorumlarla değerlendirmeleri sonucunda veriliyor. 


Habertürk Akdeniz...