30 / 04 / 2024

Rixos Eskişehir açıldı mı

Rixos Eskişehir açıldı mı

Oteller zinciri Rixos ile inşaat şirketi Polimeks, Eskişehir'de 50 milyon dolarlık yatırımla termal otel Eskişehir Rixos'u hizmete açtı. Polimeks Yönetim Kurulu Başkanı Erol Tabanca, bölgeyi sağlık turizminde merkez haline getireceklerini kaydetti.

Polimeks butik otel işini dünyaya açacak!

Türkmenistan'daki işlerinin büyüklüğü 8 milyar doları aşan Polimeks , yatırımcısı olduğu Rixos Eskişehir'i hizmete soktu.Şirket Alaçatı'daki Alavya markalı butik oteli ise zincir haline getirerek yurtdışına da açacak.

Rixos Eskişehir açıldı!

Türkiye'deki yatırımlarında hız kesmeyen Rixos Hotels, yurtdışında da büyümeye odaklandı. Şirket; Avrupa, Rusya, Kuzey Afrika ve Ortadoğu' da yeni yatırım fırsatları için çalışmalarına devam ediyor...

Eskişehir TOKİ'de KDV yüzde 10'a, taksitler 894 TL'den 8 bin TL'ye çıktı! 'Mağduriyet çözülsün' talebi geldi!

2019 Aralık'ta Eskişehir'de 2 bin 450 konut için kura çekilişi yapıldı. TOKİ 100 bin konut projesi kapsamında hayata geçirilecek projede, ödeme koşulları değiştirildi. CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, bu durumun düzeltilmesi gerektiğini açıkladı. 

TOKİ'den Eskişehir'deki imar planına ilişin açıklama!

TOKİ'den Eskişehir'de bazı basın yayın organlarında yer alan "Eskişehir Karapınar Gecekondu Önleme Bölgesi 2. Etap Projesiyle ilgili belediye meclisi kararına TOKİ'nin itiraz etmesi"ne ilişkin yapılan haberlere dair açıklama yapıldı.

Eskişehir Kumlubey tramvay hattı açıldı!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen ve Fatih, Zafer, Tunalı, Ömerağa Mahallelerini kent merkezi ve Şehir Hastanesi’ne bağlayan Kumlubel hattı hizmete açıldı. 

Medicana Ataşehir hizmete açıldı!

Tüm tıbbi branşlarda uzman sağlık profesyonellerine ve teknolojik altyapıya sahip dünya çapında bir hastane olması hedeflenen Medicana Ataşehir açıldı.

Yeni Eskişehir Stadı onarıldı! 

Eskişehir'in stadı, yoğun kar yağışı sebebiyle çatısı, gerdirme demirleri, halatları ve çatı direklerinde hasar oluşmuştu. Stadyum hakkında kapatma kararı verilmişti. Eskişehirspor internet sitesinden stadın onarıldığını açıkladı...

Eskişehir Vega Outlet AVM hizmete açıldı!

Nata Holding, AVM yatırımlarına hız verdi. Firma, Alman Resolute Asset Management’ten satın aldığı Eskişehir’deki NeoPlus Outlet AVM’yi 50 milyon dolara yenileyerek Vega Outlet AVM adıyla hizmete açtı.

Eskişehir Şehir Hastanesi açılış için gün sayıyor!

Sağlık Bakan Yardımcısı Eldemir, Eskişehir Şehir Hastanesi inşaatını inceledi. Eldemir, şu ana kadar 5 şehir hastanesinin açıldığını söyledi.

TOKİ Eskişehir Aşağısöğütönü'nde sözleşme dönemi başlıyor!

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü “Alt Gelir Grubu Konut Projesi” kapsamındaki konutlar için sözleşme dönemi başlıyor. Projede 2 oda 1 salon daireler bulunuyor.

Park Inn by Radisson Ataşehir açıldı!

Park Inn by Radisson Ataşehir hizmete açıldı. 128 odadan meydana gelen otel Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanına yakın konumda yer alıyor. 

TOKİ Eskişehir Aşağısöğütönü kura sonuçları 252 konut!

TOKİ Eskişehir Aşağısöğütönü kura sonuçları 252 konut henüz belli olmadı. Projede 2 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

TOKİ Eskişehir Aşağısöğütönü başvuruları sona eriyor!

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü projesinde yer alan 252 adet konut için başvurular bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Eskişehir Aşağısöğütönü Alt Gelir başvuruları başlıyor!

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü Alt Gelir Grubu Konut Projesi'nde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Eskişehir Aydın Arat Halk Merkezi hizmete açıldı!

Eskişehir Belediyesi tarafından Odunpazarı ilçesinde inşa edilen Aydın Arat Halk Merkezi hizmete açıldı. Açılışa, çok sayıda vatandaş katıldı.

Rixos Eskişehir açıldı mı Haberi

Rixos Eskişehir açıldı mı


 Oteller zinciri Rixos ile inşaat şirketi Polimeks, Eskişehir'de 50 milyon dolarlık yatırımla termal otel Eskişehir Rixos'u hizmete açtı. Rixos Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince, Eskişehir'in gizli kalmış değerinin ortaya çıkacağını belirtirken, Polimeks Yönetim Kurulu Başkanı Erol Tabanca, bölgeyi sağlık turizminde merkez haline getireceklerini kaydetti. 


Türkmenistan'da büyük yatırımları olan Türk müteahhitlik firması Polimeks ile global otel markası Rixos'un işbirliğiyle Eskişehir Rixos hizmete açıldı. İki yıl önce Eskişehir Odunpazarı'nda temeli atılan termal otel, belediyenin 41 bin metrekare arsası üzerine kuruldu ve elli milyon dolarlık yatırımla hayata geçirildi. 

Açılışta konuşan Polimeks Yönetim Kurulu Başkanı Erol Tabanca, Eskişehirli olmaktan ve çocukluğunun geçtiği bu bölgeye Eskişehir'i sağlık turizminde uluslararası merkez haline getirecek bir tesis kazandırmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi. Tabanca, "Osmanlı'da yerleşim yeri seçilirken bölgede...