06 / 05 / 2024

Rixos Hotels işbirliği

Rixos Hotels işbirliği

Avea, Rixos Hotels işbirliğiyle müşterilerin otelin kapısından içeri girdiği andan itibaren her ihtiyacını online karşılayacağı tablet ve akıllı telefon uygulamalarının kullanıldığı "akıllı turizm" dönemini başlatıyor...

Comfort Elite Hotels icradan satışa çıktı!

İstanbul 10 İcra Dairesi, İstanbul Fatih'te bulunan Comfort Elite Hotels'i satışa çıkardı. İcradan satışa sunulan otelin satış bedeli 32 milyon TL olarak belirlendi.

Rixos Hotel'den Katar'da yeni proje!

Rixos Hotels, Qetaifan Island North'u geliştirilmesi ve yönetilmesi için Qetaifan Projects şirketi ile sözleşme imladı. Sözleşmeye göre, Rixos Hotels, Katar'daki otellerin, tema parkların, plaj alanlarının ve alışveriş alanlarının yönetimi ve işletilmesini sağlayacak.

Trabzon Aurum Hotels icradan 18.2 milyon TL'ye satılıyor!

Trabzon İcra Dairesi, Trabzon ili Yomra ilçesi Kaşüstü Mahallesi'nde bulunan Aurum Hotels'i icradan satışa çıkardı. Söz konusu otelin satış bedeli 18 milyon 250 bin TL olarak belirlendi. 

Rixos Saadiyat Island kapılarını açtı!

Rixos Hotels, Abu Dabi'nin Saadiyat Adası'nda yeni bir yatırıma daha imza attı. Rixos'un Birleşik Arap Emirlikleri'ndeki dördüncü oteli olan Rixos Saadiyat Island hizmete açıldı.

Suudi Prens El Velid Bin Talal Türkiye'de 4 otelini satıyor!

Yolsuzluk suçlamasıyla iki aydan uzun süre gözaltında kalan Suudi Prens Alwaleed bin Talal’ın şirketi, İsviçre merkezli Mövenpick Hotels'i satıyor. Mövenpick'in Türkiye'de de 4 oteli bulunuyor.

Rixos Premium Dubai açıldı!

Rixos Hotels, Birleşik Arap Emirlikleri'ndeki üçüncü oteli olan Rixos Premium Dubai'yi, Jumeirah Beach Residence [JBR]'da açtı..

Rixos, 30 ülkede 100 yeni otel açacak!

Rixos Hotels Grubu, hedeflerini her geçen yıl artırıyor. Rixos Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince 27’nci otelini Dubai’de açtı. Tamince, yeni dönemde Körfez bölgesi ve Uzakdoğu’da büyümeyi hedeflediklerini söyledi.

Rixos'un yeni gözdesi Abu Dabi ve Maldivler!

Rixos Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince, Rixos’un 2018’de Abu Dabi ve Maldivler’e de açılarak Körfez ve Asya pazarlarındaki konumunu güçlendirmeyi planladığını açıkladı.

Antalya Rixos The Land of Legends 2019'da tamamlanacak!

Accor Hotels Group, Rixos'a ortak oluyor. Accor Group'un Rixos Hotels Grubu'na ortak olması için iki grup arasında görüşmeler sürüyor.

AccorHotels ve Rixos Hotels ortaklık anlaşması imzaladı!

AccorHotels ile Rixos Hotels, lüks otelcilik pazarında büyüme stratejileri çerçevesinde stratejik ortaklık anlaşması imzaladı.

Rixos Hotels 2017'nin en iyi otelleri listesinde!

Oteller zinciri, dünyanın en büyük otel ve seyahat değerlendirme sitesi Tripadvisor ve Avrupa'nın önde gelen otel değerlendirme platformlarından Holiday Check'in 2017'nin en iyi otelleri listesinde yer aldı.

Vitality Luxury Hotel Bodrum'u LUX Resort ve Hotels işletecek!

MYC Partners’ın patronu Akdoğan, Bodrum’daki otelin işletmesini Türkiye’ye yatırım konusunda istekli olan Asya merkezli LUX Grubu’na verdi. Akdoğan “Trump’ın yöneticileri çok peşimizden koştu ama LUX ile anlaştık” dedi.

Antalya The Land of Legends Theme Park, Disneyland’a rakip!

Rixos Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince, Antalya Belek’te 1 Temmuz’da kapılarını açacak ‘The Land of Legends Theme Park’ hakkında bilgi verdi. Tamince, yeni bir destinasyon yarattıklarını söyledi.

Rixos Hotels işbirliği Haberi

Rixos Hotels işbirliği

Akıllı otel konsepti Türkiye'de de hayata geçiyor. Avea, Rixos Hotels ile işbirliğiyle, akıllı otel projesi ilk olarak Rixos Sungate'de kullanıma sunuluyor. Yeni uygulama ile ilgili bilgi veren Rixos Hotels Akdeniz Bölge Direktörü Cem Uzan, "Projeye ait yazılımı şu ana kadar aktif kullanan misafir sayısı 38 bine ulaştı. Hazırlık aşaması yaklaşık bir yıl süren yeni projemizle de 'Akıllı turizm ve tatil' dönemini başlatıyoruz" dedi. Misafirlerin kapıdan girdiği andan itibaren akıllı çözümlerle karşılanacağı projenin her sistemi kontrol edeceğini söyleyen Uzan "Kapıdan klimaya, sesten TV ve müzik sistemine kadar her uygulamanın uzaktan kontrol edilebilmesini sağlayan otomasyon sisteminin yanı sıra tesis içinde konumlanacak kiosklarla her an her saniye misafirimizi bilgilendirerek, 24 saat online misafir ilişkilerini sağlayacağız" diye konuştu. 


AKILLI EV ÇÖZÜMÜ 

Rixos Hotels ile 2011...