01 / 05 / 2024

Rixos Maldivler oteli

Rixos Maldivler oteli

Rixos Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince, Rixos’un 2018’de Abu Dabi ve Maldivler’e de açılarak Körfez ve Asya pazarlarındaki konumunu güçlendirmeyi planladığını açıkladı.

Rixos'un Mısır Magawish oteli 15 Mart'ta açılıyor!

Türkiye’nin en önemli turizm markalarından Rixos, Mısır’ın turizm üssü Hurghada’da 3 yeni oteli açacağını 2019'da duyurmuştu. Otellerden ilki olan Magawish’teki otel, 15 Mart’ta açılacak...

Dünyanın ilk denizaltı oteli Maldivler’de açıldı!

Dünyanın ilk denizaltı oteli Maldivler’de ziyaretçilerin hizmetine açıldı. Eşsiz bir deniz manzarası sunan 5 yıldızlı otel 15 milyon dolara mal oldu.

Rixos Saadiyat Island kapılarını açtı!

Rixos Hotels, Abu Dabi'nin Saadiyat Adası'nda yeni bir yatırıma daha imza attı. Rixos'un Birleşik Arap Emirlikleri'ndeki dördüncü oteli olan Rixos Saadiyat Island hizmete açıldı.

 Mardan Palace Hotel Rixos Oteller Grubu’na geçti mi?

Antalya Kundu turizm bölgesinde 2009 yılında Azeri asıllı Rus işadamı Telman İsmailov tarafından 1.4 milyar dolar bedelle hizmete açılan dünyanın en lüks oteli seçilen Mardan Palace Hotel’in Rixos Oteller Grubu’na geçişiyle ilgili süreç tamamlanamadı.

Maldivler’de dünyanın ilk deniz altı oteli inşa ediliyor!

Deniz üzerinde direkler üzerine inşa edilen bungalov evlerin modası yavaş yavaş geçiyor. Maldivler’de dünyanın ilk deniz altı oteli inşa ediliyor.

Rixos Premium Dubai açıldı!

Rixos Hotels, Birleşik Arap Emirlikleri'ndeki üçüncü oteli olan Rixos Premium Dubai'yi, Jumeirah Beach Residence [JBR]'da açtı..

Rixos'un yeni gözdesi Abu Dabi ve Maldivler!

Rixos Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince, Rixos’un 2018’de Abu Dabi ve Maldivler’e de açılarak Körfez ve Asya pazarlarındaki konumunu güçlendirmeyi planladığını açıkladı.

Türk turizmciler dünyaya açılıyor!

Türk turizmcilerin son dönemdeki politikası, riskleri bölmek üzere yurtdışına açılmak oldu. Rixos'tan Limak'a, Irak'tan Maldivler'e kadar 22 turizm grubunun farklı coğrafyalarda halen 50 oteli bulunuyor.

Rixos Hotels'ten Düşük Proteinli Hotel Projesi!

10 ülkede 27 oteli ile hizmet veren Rixos Hotels, 1 Haziran 2016 Ulusal Fenilketonüri (PKU) Farkındalık Günü’nde, Rixos Sungate’te uygulamaya başlayacağı ‘Düşük Proteinli Beslenme Hotel Konsepti Projesi’ni tanıttı.

Yıldız Holding, Fethiye Rixos Premium Oteli'nin satın aldı!

Yıldız Holding, lüks oteller zinciri Rixos'un Fethiye'de bulunan otelini 88 milyon TL + KDV bedelle satın aldı. Şirket, Orman Bakanlığı'ndan gereken izinleri alana kadar işlemleri gizli tuttu.

Rixos Hotels 8 ödül aldı!

Rixos Hotels, ‘Türkiye’nin en iyi misafir ağırlama oteli’ seçildi. Rixos Premium Bodrum, ‘Avrupa’nın Önde Gelen Lifestyle Hotel’i seçildi.

Rixos Hotels, World Travel Awards'tan 8 ödül aldı!

Rixos Hotels, dünyada “turizm oscarları” olarak bilinen World Travel Awards/WTA’da (Dünya Seyahat Ödülleri), “Türkiye'nin En İyi Misafir Ağırlama Oteli” seçildi.

Rixos Sharm El Sheikh Oteli dünyada ilk 10'a seçildi!

"Trip Advisor", 2014 Travelers Choice Ödülleri kapsamında "Rixos Sharm El Sheikh" otelini dünyanın en iyi 10 resort oteli arasında gösterdi.

Rixos Maldivler oteli Haberi

Rixos Maldivler oteli


Rixos Hotels, Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki üçüncü otelini Dubai’nin gözde tatil lokasyonu Jumeirah Beach Residence’ta (JBR) açtı. 400 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen Rixos Premium Dubai lüksün sınırlarını zorluyor. 


Dünyanın en gözde tatil ve iş merkezlerinden Dubai’nin merkezinde yer alan Rixos Premium Dubai, 24 Haziran’dan itibaren misafirlerine kapılarını açtı. Dubai Eye manzarasına sahip 35 katlı Rixos Premium Dubai, The Walk, Dubai Marina Mall, Mall of the Emirates gibi popüler alışveriş ve eğlence merkezleri ile kentin en işlek caddelerinden Şeyh Zayed’e yakın konumuyla öne çıkıyor. Kule şeklindeki kristal tasarıma sahip Rixos Premium Dubai, sahile en yakın otel olma özelliğini taşıyor.


Özel bir plaja sahip Rixos Premium Dubai’de, lüks ve konforun ön plana çıktığı 414 odanın yanı sıra 9 adet restoran ve bar yer...