02 / 05 / 2024

rıza kocaoğlu hande subaşıyla cihangire taşınmadı mı

rıza kocaoğlu hande subaşıyla cihangire taşınmadı mı

Ünlü oyuncu Rıza Kocaoğlu Cihangir’de bir kafedeydi. Kocaoğlu’nun sevgilisi Hande Subaşı ile Cihangir’de başka bir eve taşındığı, Boğaz manzaralı yeni evine aylık 5 bin dolar kira ödediği iddia edilmişti.

Aziz Kocaoğlu'ndan yatırım açıklaması!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, AKP'nin "Yatırımı biz yaptık" iddialarına cevap verdi. Kocaoğlu, “Metroyu 11 kilometreden 179 kilometreye uzattık” dedi.

Kocaoğlu Otelcilik Gıda Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kocaoğlu Otelcilik Gıda Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Çağrı Kocaoğlu tarafından kuruldu. 

Aziz Kocaoğlu: Buca Metrosu için imza bekliyoruz!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu, Buca Metrosu projesinin Ulaştırma Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü tarafından onaylandığını, ancak ihale için Kalkınma Bakanlığı onayını beklediklerini söyledi. 

Aziz Kocaoğlu'ndan İzmir projelerine yakın takip!

Yakından takip ettiği proje ve yatırımlar için sık sık sahaya inen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 11 ilçenin 386 mahallesinde sürdürülen "Toptan Çözüm" çalışmalarını denetledi.

Aziz Kocaoğlu'ndan Otogar-Halkapınar metrosu açıklaması!

Menemen Türkelli Atıksu Arıtma Tesisi'nin açılışında konuşan Başkan Aziz Kocaoğlu, 10 yıldır Bakanlık tarafından yapımı beklenen Otogar- Halkapınar metrosuyla ilgili açıklamalar yaptı.

Aziz Kocaoğlu'ndan müteahhitlere çağrı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Aziz Kocaoğlu İzmirli müteahhitlere, “Biz vatandaşlarımızla uzlaşarak, kentin dokusuna uygun model oluşturduk. Siz de birleşerek ihalelere girin, riski ve kazancı paylaşın” çağrısında bulundu. 

Manisa Rıza Beyazduman Gençlik Merkezi açıldı!

ADD Gençlik Kolları tarafından Manisa'da inşa edilen Ayhan Üngün Kitapevi ve Rıza Beyazduman Gençlik Merkezi hizmete açıldı. Açılış kurdelesini Aynur Üngün, Melek Bozaoğlu ve ADD İlçe başkanı Av. Günhan Bakırlıoğlu ile birlikte kestiler.

Aziz Kocaoğlu Uzundere'deki dönüşüm çalışmalarını inceledi!

İZMİR'de, yerinde kentsel dönüşüm yapılan Uzundere projesinde binalar 8. kata kadar yükseldi. Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, çalışmaları yerinde inceledi.

İller Bankası ve Çevre Şehircilik'ten Aziz Kocaoğlu'na yanıt!

İzmir Mavişehir’de açık spor alanı olarak görünen 115 dönümlük iki ayrı araziye Bakanlıktan imar izninin çıkmasını eleştiren Aziz Kocaoğlu'na İller Bankası ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan yanıt geldi.

Aziz Kocaoğlu: İzmir’i İstanbul’a benzetmeyin!

İzmir Mavişehir’de açık spor alanı olarak görünen 115 dönümlük iki ayrı araziye Bakanlıktan imar izninin çıkması Başkan Aziz Kocaoğlu’nu isyan ettirdi. Başkan Kocaoğlu ‘Yazıktır bu kente’ diyerek tepkisini gösterdi.

Aziz Kocaoğlu: İmar konusu belediyenin beratıdır!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu, Kemalpaşa Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (KESİAD) konuğu oldu. Kocaoğlu burada imarla ilgili açıklama yaptı.

Aziz Kocaoğlu: İmar mikser değildir, sürekli karıştırılmaz!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, "İmar çocuk oyuncağı ya da mikser gibi sürekli karıştırılacak bir şey değildir. 13 senedir bu işle oynamadım, oynamam da" şeklinde açıklama yaptı.

Aziz Kocaoğlu'ndan İzmir'e yatırım çağrısı!

Yatırımcıya İzmir daveti 20. Girişim ve İş Dünyası Zirvesi İzmir'de toplandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, açılış konuşmasında “Hangi sektörde olursanız olun, sizi, en iyi ev sahipliği yapacak kente, İzmir'e yatırım yapmaya çağırıyorum." dedi

rıza kocaoğlu hande subaşıyla cihangire taşınmadı mı Haberi

rıza kocaoğlu hande subaşıyla cihangire taşınmadı mı

Ünlü oyuncu Rıza Kocaoğlu Cihangir’de bir kafedeydi. Kocaoğlu’nun sevgilisi Hande Subaşı ile Cihangir’de başka bir eve taşındığı, Boğaz manzaralı yeni evine aylık 5 bin dolar kira ödediği iddia edilmişti. Ucankus’un haberine göre Subaşı’yla aynı eve çıktığı iddialarına Kocaoğlu şu şekilde açıklama getirdi: “Yalan, tek başıma yaşıyorum. Evimi zaten 6 ay önce...