01 / 05 / 2024

Rize AVM son durum

Rize AVM son durum

Rize'nin ilk Alışveriş Merkezinin Rize Belediyesi tarafından onaylanan Proje İnşaatının yapımına gelecek ay başlanacak. Rize İnşaat Yatırım A.Ş. YK Üyesi ve RTSO Meclis Başkanı Ömer Ofluoğlu, açıklamalarda bulundu.

Türk Kızılay'dan son dakika açıklaması! Kızılay AVM için tahliye kararı verildi!

Başkent Ankara'da Kızılay Meydanı'nda yer alan Kızılay AVM'nin tahliyesine karar verildi. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

TOKİ Rize projesi için son dakika müjdesi geldi! 106 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Rize 2023 projesi için son dakika müjdesi geldi. Tek bir ilçeye tam 106 konutluk yeni proje geliyor...

Fiyatını duyan internete koştu! PTT AVM'den Samsung A7 tabletlere yılın son kampanyası... 28 Aralık fiyat listesi

2023'e girmeden tabletini yenilemek isteyen kullanıcılar için PTT AVM'den yılın son kampanyası. 31 Aralık'a kadar sürecek kampanyayı kaçırmayın.  Samsung Galaxy Tab A7 Tablet fiyatı ne kadar?

Rize'de eğimli arazilerde yapılaşma tehlikesi sürüyor!

Rize'de son günlerde yaşanan taşkınlar nedeniyle ölü sayısı gittikçe artıyor. Kentte eğilimli araziler üzerine yapılan yapılar tehlike saçıyor.

AVM'lerin kira gelirlerinde son durum ne?

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş, AVM’lerdeki son duruma ilişkin açıklamalarda bulundu.

Rize'de deniz dolgusu üzerine inşa edilen son bina yıkıldı!

Rize'de kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde, deniz dolgusu üzerinde olan ve korozyon sebebiyle tehlike arz ettiği belirlenen son binanın  yıkımı gerçekleşti. 

Next Level AVM Kar Spor’u bünyesine kattı!

Next Level AVM son olarak Türkiye’nin kayak, snowboard, outdoor, kamp ve spor malzemeleri markası Kar Spor’u bünyesine kattı.

Rize Artvin Havalimanı inşaatında son durum ne?

Kulesi "Çay bardağı" şeklinde inşa edilecek olan Rize Artvin Havalimanı inşaatında son durum ne?

TOKİ Rize Güneysu 2019 son başvuru tarihi bugün!

TOKİ Rize Güneysu 2019 son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi. Projede toplam 133 adet konuta yer veriliyor.

Rize Güneysu 2019 son başvuru tarihi!

Rize Güneysu 2019 son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede toplam 133 adet daireye yer veriliyor.

Rize Hamamderesi AVM tamamlama ihalesi yarın!

Rize Hamamderesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesindeki 1 Adet Avm İnşaatı Tamamlama İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Rize Hamamderesi AVM tamamlama ihalesi 27 Mart'ta!

Rize Hamamderesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesindeki 1 Adet Avm İnşaatı Tamamlama İşi ihalesi 27 Mart 2019 tarihinde saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

Rize Hamamderesi AVM tamamlama ihalesi yarın!

Rize Hamamderesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesindeki 1 Adet Avm İnşaatı Tamamlama İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Rize AVM son durum Haberi

Rize AVM son durum

Eski Rize Atatürk Stadının, Rize İnşaat Yatırım A.Ş.'ye ait arsada yapılmasına karar verilen ve uzun zamandır yapımına bir türlü başlanamayan, Rize'nin ilk Alışveriş Merkezinin Rize Belediyesi tarafından onaylanan Proje İnşaatının yapımına gelecek ay başlanacak. Açıklamalarda bulunan Rize İnşaat Yatırım A.Ş. YK Üyesi ve RTSO Meclis Başkanı Ömer Ofluoğlu, "Dünya ve Türkiye çapındaki ünlü markaların, Rize'ye gelmelerini sağlayacak, şehrin kültürel ve sosyal açıdan gelişimini destekleyecek olan Ticaret merkezi Projesiyle Rize, çevre iller ve gelecek turistlerin ilgi odağı olacaktır. Yaklaşık 700 kişiye istihdam sağlayacak olan Rize'nin en önemli ticari projesi olarak inşallah üç yıl içerisinde tamamlanıp hizmete girecektir"



4 KAT OLACAK 


"AVM 4 kat olacak, üzerinde ise 7 kattan oluşacak olan bir Rezidans olacak. Diğer Rezidansımız ise çay yaprağımız şeklinde 33 kattan oluşacak....