01 / 05 / 2024

Rize Çaykur Didi Stadı

Rize Çaykur Didi Stadı

Yeşil-mavili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamaya göre Çaykur Rizespor'un maçlarını oynadığı Çaykur Didi Stadı'nın zemininin, hibrit çime dönüştürülüyor.

Çaykur resmen açıkladı! KPSS 60 puanla personel alımı yapılacak! Başvurular başladı! Hemen başvurun!

Çaykur Rize İli Ambarlı Fabrikası müdürlüğüne mevsimlik işçi olarak KPSS 60 puanla personel alımı yapacağını duyurdu. Başvurular başladı. Peki Çaykur başvuru şartları neler? İşte detaylar...

Çaykur kura sonuçları isim listesi yayınlandı mı? İŞKUR 2022 Çaykur işçi alımı sonuçları…

28 Şubat ile 4 Mart tarihlerinde alınan başvuruların ardından Çaykur’a işçi alımı için yapılan kura çekimi tamamlandı. Trabzon, Rize, Giresun ve Artvin’de istihdam edilecek Çaykur işçi alımı için kura çekimi, 29 Mart Salı günü saat 10:00’da yapıldı.

ÇAYKUR işçi kurası ne zaman? ÇAYKUR 2022 kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

ÇAYKUR, Rize, Trabzon, Artvin ve Giresun illerinde istihdam edilmek üzere sürekli işçi alımı yapacağını duyurdu. Başvuruların tamamlandığı işçi alım sürecinde gözler kura tarihine çevrildi. ÇAYKUR işçi kurası için tarihi duyurdu...

ÇAYKUR işçi alım kurası ne zaman? ÇAYKUR kura tarihini duyurdu!

ÇAYKUR bu yıl Rize, Trabzon, Artvin ve Giresun illerinde 630 geçici işçi alımı yapıyor. İŞKUR aracılığıyla yapılan alımlar için başvurular 28 Şubat ile 5 Mart tarihleri arasında gerçekleştirildi. Başvuruların tamamlanmasının ardından ÇAYKUR işçi alım kurası ne zaman? sorusu gündeme geldi...

ÇAYKUR 630 işçi alacak! İşte başvuru şartları!

ÇAYKUR tarafından, Rize, Trabzon, Artvin ve Giresun illerinde işçi ihtiyacı bulunan yaş çay fabrikaları için işçi alımı yapılacak. Peki ÇAYKUR tarafından yapılacak işçi alımlarında şartlar neler? İşte ayrıntılar...

ÇAYKUR 3’üncü mağazasını Artvin Kemalpaşa’da açıyor!

ÇAYKUR’un 81 ilde 81 mağaza hedefi kapsamında, Rize ve Giresun Tirebolu’an sonra 3’üncü mağazası Artvin’in Kemalpaşa ilçesinde açmayı planlıyor.

Rize Çaykur Paketleme Fabrikası inşaatında son durum!

Rize İyidere’de yapımı devam eden Çaykur Paketleme Fabrikası inşaatı hızla ilerliyor.Tamamlandığında, dünyanın en modern ve en kapsamlı fabrikaları arasına adını yazdıracak olan Çaykur Paketleme Fabrikası aynı zamanda çevreci özelliğe de sahip.

Rize Çaykur Fabrikası inşaatında beton dökümü yapıldı!

Rize İyidere'de yapımı süren ÇAYKUR'a ait çay paketleme fabrikası inşaatı sırasında pompası üst katlara ulaşamayan 27 tonluk beton mikseri kamyonu, vinç yardımıyla 40 metre yükseğe çıkartılarak inşaatta beton dökümü yapıldı.

Çaykur'dan Rize Şekeri Fabrikası!

Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu ''“Cumhurbaşkanımız son Rize ziyareti sırasında ’Stevia’ bitkisini inceledi, 'Rize Şekeri' adını verdi. Fabrika kurma süreci devam ediyor” dedi.

Çaykur Didi Stadyumu'nun zemini hibrit çime dönüştürülüyor!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'un maçlarını oynadığı Çaykur Didi Stadı'nın zemininin, hibrit çime dönüştürülmesi için çalışma başlatıldı.

Rize Çaykur Didi Stadı'nın zemini hibrit çime dönüştürülüyor!

Yeşil-mavili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamaya göre Çaykur Rizespor'un maçlarını oynadığı Çaykur Didi Stadı'nın zemininin, hibrit çime dönüştürülüyor.

Rize Yeni Şehir Stadyumu'nun adı değişiyor!

Rize Stadyumu ile ilgili yaşanan isim karışıklığı ve tartışmalar üzerine Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Metin Kalkavan yaptığı açıklamada, stadyumun isminin 'Çaykur Didi Stadyumu' olduğunu açıkladı.

Çaykur'un yeni fabrikasının inşaatı sürüyor!

Dünyanın en kapsamlı çay paketleme fabrikalarından biri olacak Çaykur'un yeni çay paketleme fabrikasının inşaatı Rize'nin İyidere ilçesinde devam ediyor. Fabrika 300 milyon TL'ye mal olacak.

Rize Çaykur Didi Stadı Haberi

Rize Çaykur Didi Stadı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'un maçlarını oynadığı Çaykur Didi Stadı'nın zemininin, hibrit çime dönüştürülmesi için çalışma başlatıldı. 


Yeşil-mavili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamaya göre altyapı yatırımlarına büyük önem veren kulübün, Çaykur Didi Stadı'nın zeminini hibrit çime dönüştürmek için çalışma başlattığı belirtildi.


Açıklamada, stat zemininin ağustos ayının ilk haftasına kadar hazır hale getirilmesinin planlandığı ifade edilerek, şunlar kaydedildi:


"Dünya kupası ve Avrupa şampiyonası gibi önemli turnuvalarda maçların oynandığı statlar için kullanılan bu hibrit çim türü, dünya üzerinde 45 kadar futbol kulübünün stadında bulunuyor. Bunların arasında Çaykur Rizespor, Türkiye'de sahasına hibrit zemin yaptıran iki kulüpten biri olacak. Futbolcuların sakatlık problemlerini daha az yaşadığı bu çim türünde suni çim enjeksiyonu, ekimlerde de süreyi kısaltıyor. Hibrit çim ekimini İngiltere'den gelen 7 kişilik özel bir...