27 / 04 / 2024

Rize Çaykur Paketleme Fabrikası

Rize Çaykur Paketleme Fabrikası

Rize İyidere’de yapımı devam eden Çaykur Paketleme Fabrikası inşaatı hızla ilerliyor.Tamamlandığında, dünyanın en modern ve en kapsamlı fabrikaları arasına adını yazdıracak olan Çaykur Paketleme Fabrikası aynı zamanda çevreci özelliğe de sahip.

Çaykur resmen açıkladı! KPSS 60 puanla personel alımı yapılacak! Başvurular başladı! Hemen başvurun!

Çaykur Rize İli Ambarlı Fabrikası müdürlüğüne mevsimlik işçi olarak KPSS 60 puanla personel alımı yapacağını duyurdu. Başvurular başladı. Peki Çaykur başvuru şartları neler? İşte detaylar...

Çaykur kura sonuçları isim listesi yayınlandı mı? İŞKUR 2022 Çaykur işçi alımı sonuçları…

28 Şubat ile 4 Mart tarihlerinde alınan başvuruların ardından Çaykur’a işçi alımı için yapılan kura çekimi tamamlandı. Trabzon, Rize, Giresun ve Artvin’de istihdam edilecek Çaykur işçi alımı için kura çekimi, 29 Mart Salı günü saat 10:00’da yapıldı.

ÇAYKUR işçi kurası ne zaman? ÇAYKUR 2022 kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

ÇAYKUR, Rize, Trabzon, Artvin ve Giresun illerinde istihdam edilmek üzere sürekli işçi alımı yapacağını duyurdu. Başvuruların tamamlandığı işçi alım sürecinde gözler kura tarihine çevrildi. ÇAYKUR işçi kurası için tarihi duyurdu...

ÇAYKUR işçi alım kurası ne zaman? ÇAYKUR kura tarihini duyurdu!

ÇAYKUR bu yıl Rize, Trabzon, Artvin ve Giresun illerinde 630 geçici işçi alımı yapıyor. İŞKUR aracılığıyla yapılan alımlar için başvurular 28 Şubat ile 5 Mart tarihleri arasında gerçekleştirildi. Başvuruların tamamlanmasının ardından ÇAYKUR işçi alım kurası ne zaman? sorusu gündeme geldi...

ÇAYKUR 630 işçi alacak! İşte başvuru şartları!

ÇAYKUR tarafından, Rize, Trabzon, Artvin ve Giresun illerinde işçi ihtiyacı bulunan yaş çay fabrikaları için işçi alımı yapılacak. Peki ÇAYKUR tarafından yapılacak işçi alımlarında şartlar neler? İşte ayrıntılar...

ÇAYKUR 3’üncü mağazasını Artvin Kemalpaşa’da açıyor!

ÇAYKUR’un 81 ilde 81 mağaza hedefi kapsamında, Rize ve Giresun Tirebolu’an sonra 3’üncü mağazası Artvin’in Kemalpaşa ilçesinde açmayı planlıyor.

Rize Çaykur Paketleme Fabrikası inşaatında son durum!

Rize İyidere’de yapımı devam eden Çaykur Paketleme Fabrikası inşaatı hızla ilerliyor.Tamamlandığında, dünyanın en modern ve en kapsamlı fabrikaları arasına adını yazdıracak olan Çaykur Paketleme Fabrikası aynı zamanda çevreci özelliğe de sahip.

Rize'de beton mikseri 40 metre yükseğe beton döktü!

İyidere'deki ÇAYKUR’a ait çay paketleme fabrikası inşaatı sırasında pompası üst katlara ulaşamayan 27 tonluk beton mikseri kamyonu, vinç yardımıyla 40 metre yükseğe çıkartılarak inşaatta beton dökümü yapıldı.

Rize Çaykur Fabrikası inşaatında beton dökümü yapıldı!

Rize İyidere'de yapımı süren ÇAYKUR'a ait çay paketleme fabrikası inşaatı sırasında pompası üst katlara ulaşamayan 27 tonluk beton mikseri kamyonu, vinç yardımıyla 40 metre yükseğe çıkartılarak inşaatta beton dökümü yapıldı.

Çaykur'dan Rize Şekeri Fabrikası!

Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu ''“Cumhurbaşkanımız son Rize ziyareti sırasında ’Stevia’ bitkisini inceledi, 'Rize Şekeri' adını verdi. Fabrika kurma süreci devam ediyor” dedi.

Rize Çaykur Didi Stadı'nın zemini hibrit çime dönüştürülüyor!

Yeşil-mavili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamaya göre Çaykur Rizespor'un maçlarını oynadığı Çaykur Didi Stadı'nın zemininin, hibrit çime dönüştürülüyor.

Rize’de modern çay paketleme fabrikası inşa ediliyor!

Çaykur tarafından İyidere ilçesinde yapılan ve kendi kendine yetebilecek şekilde projelendirilen çay paketleme fabrikasında çalışmalar hızla ilerliyor. Fabrikanın 2017 yılında hizmete girmesi planlanıyor.

Rize Yeni Şehir Stadyumu'nun adı değişiyor!

Rize Stadyumu ile ilgili yaşanan isim karışıklığı ve tartışmalar üzerine Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Metin Kalkavan yaptığı açıklamada, stadyumun isminin 'Çaykur Didi Stadyumu' olduğunu açıkladı.

Rize Çaykur Paketleme Fabrikası Haberi

Rize Çaykur Paketleme Fabrikası

Paketleme Fabrikası projesinin her aşamasını yakından takip eden Çay İşletmeleri Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu Paketleme Fabrikası inşaatında incelemelerde bulundu.


Çay İşletmeleri Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu’na; Genel Müdür Yardımcıları Süleyman Pınarbaş, Dr. Turgay Turna, Yusuf Ziya Alim, Daire Başkanları ve Şube Müdürleri eşlik etti.Modern, kapsamlı ve çevreci özelliklerinin yanında akıllı fabrika olma özelliğini de barındıracak olan Çaykur’un yeni paketleme fabrikası; otomatik yükleme ve boşaltma sistemi ile çalışacak yüksek kapasiteli mamul çay deposunu da içinde bulunduracak.


Fabrika çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu; fabrika inşaat çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini, fabrikanın pek çok özelliği barındırdığını, akıllı deponun da bu özelliklerden birisi olduğunu belirtti.

Akıllı mamul çay deposunun işleyişi ile ilgili bilgiler veren Genel Müdür İmdat Sütlüoğlu, "Yeni Paketleme Fabrikamızda teknolojiden en...