07 / 05 / 2024

Rize Dedeman Otelini kim aldı

Rize Dedeman Otelini kim aldı

Kapısına kilit vurulan Rize Dedeman Oteli'nin yıkılması planlanıyor. Edinilen bilgiye göre Cengiz İnşaat, kısa bir süre sonra eski oteli yıkarak Rize'ye ve bölgeye yakışan çok daha modern yıldızlı bir otel inşa edecek.

Dedeman 2021'in ilk otelini Kastamonu'da açacak!

Dedeman Hotels&Resorts International Yönetim Kurulu Başkanı Banu Dedeman, "2021'de ilk olarak Park Dedeman Kastamonu'yu Şubat'ta açacağız" dedi ve "Park Dedeman markamızı önümüzdeki yıllarda da farklı şehirlerle buluşturmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Dedeman Türkiye'deki 18'nci otelini Kastamonu'da açıyor!

Dedeman Turizm Grubu, Türkiye'nin cennet köşelerinden biri olan Kastamonu’da, Park Dedeman Kastamonu Oteli için ilk imzayı attı. Toplam 150 odalı, 300 yatak kapasiteli Park Dedeman Kastamonu Oteli, 2020 yılının 3’üncü çeyreğinde açılacak...

Dedeman, Smart by Dedeman yatırımlarına devam edecek!

İlk akıllı konsept otelini yaklaşık 13 milyon dolarlık bir yatırım maliyeti ile Nisan 2019'da İstanbul-Şişli'de açmayı planlayan Dedeman Grubu, büyük şehirlerde Smart by Dedeman yatırımlarına devam edecek. 

Rize'ye yeni 5 yıldızlı otel geliyor!

Rize'de 2016 yılında yıkılan Dedeman Otel'in yerine yapılan yeni otel binasının inşaatı hızla devam ediyor. 5 yıldızlı otelin 2019 yılının Nisan ayında tamamlanması planlanıyor.

Rize Dedeman Otel turizme kazandırılacak!

Rize İli Merkez Alipaşa Mahallesinde mülkiyeti İl Özel İdaresine ait turizm tesisi restore edilerek yeniden Rize turizmine kazandırılıyor

Rize Dedeman Otel’in yeni işletmecisi Cengiz İnşaat!

Mülkiyeti Rize İl özel idaresine ait olan ve ekonomik kriz nedeniyle bir süre önce işletmeciliğini bırakan Rize Dedeman Otel’in yeni işletmecisi Cengiz İnşaat oldu.

Rize Dedeman Otel'in ihalesi tamam!

Rize İli Merkez Alipaşa Mahallesinde mülkiyeti İl Özel İdaresine ait turizm tesisi restore edilerek yeniden Rize turizmine kazandırılıyor.

Rize Dedeman Oteli'nin yerine modern bir otel yapılacak!

Kapısına kilit vurulan Rize Dedeman Oteli'nin yıkılması planlanıyor. Edinilen bilgiye göre Cengiz İnşaat, kısa bir süre sonra eski oteli yıkarak Rize'ye ve bölgeye yakışan çok daha modern yıldızlı bir otel inşa edecek.

Gayrettepe Dedeman Oteli ne olacak?

Dedeman Grubu, ilk oteli olan Ankara otelini satarak herkesi şaşırtmıştı. Grubun en eski otel yatırımlarından biri olan Gayrettepe'deki İstanbul Dedeman için de yeni projeler geliştirme planları yapılıyor.

Dedeman Grup 16. otelini Moskova'da açtı!

Dedeman Grubu'nun yeni oteli Park Dedeman Izmailovo Moskova'nın resmi açılışı 27 Mayıs Çarşamba günü gerçekleştirildi. Rıfat Dedeman, Dedeman Hotels & Resorts International'ın yeni yatırımları hakkında da bilgi verdi.

Dedeman Hotels 16'ıncı otelini Moskova'da açtı!

Türkiye'nin ilk uluslararası otel zinciri Dedeman Hotels & Resorts International, yurt dışı projelerini hizmete açmaya devam ediyor. Izmailovo'daki yeni oteli Park Dedeman Izmailovo Moskova, resmen açıldı.

Dedeman Grubu Moskova'daki Otelini Nisan ayında açacak!

Türkiye'nin ilk uluslararası otel zinciri Dedeman Hotels & Resorts International, Moskova'nın gelişmekte olan önemli bölgelerinden Izmailova'da yer alan Park Dedeman Izmailovo Moskova Oteli misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor.

Dedeman Moskova'daki otelini Nisan'da açıyor!

Türkiye'nin ilk uluslararası otel zinciri Dedeman Hotels & Resorts International'ın Moskova'daki 'Park Dedeman Izmailovo Moskova'sı Nisan'da kapılarını açıyor.

Rize Dedeman Otelini kim aldı Haberi

Rize Dedeman Otelini kim aldı

Rize'nin girişinde yer alan ve uzun yıllar Bölgeye hizmet veren Dedeman otelinin sözleşmesi 31 Aralık 2014'te sona ermiş, kapısına kilit vurulmuştu. Alipaşa mevkisinde yer alan eski Dedeman otelin yerini Milli Emlak'tan 49 yıllığına işletme hakkını alan Cengiz İnşaat, kısa bir süre sonra eski oteli yıkarak Rize'ye ve Bölgeye yakışan çok daha modern yıldızlı bir otel inşa edeceği öğrenildi. Edinilen bilgiler doğrultusunda Cengiz İnşaatın yapacağı yeni otelin projesini eski Rize Milletvekili Abdülkadir Kartın çizeceği öğrenildi. 


Ardeşen'in Sesi...