05 / 05 / 2024

rize deki inşaat çalışmaları

rize deki inşaat çalışmaları

Rize Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan, ilçede yapımı devam eden inşaat çalışmalarını inceledi. Aslan, her türlü yatırımı takip ettiğini vurgulayarak, yapılan yatırımların ilçeye hayırlı olması temennisinde bulundu.

İnşaat şantiyelerde işçi alarmı: Konutların teslim tarihi gecikiyor!

Türkiye'deki inşaat şantiyelerinde işçi krizi alarm veriyor. Ülkenin uzun yıllardır büyüme lokomotifi olan inşaat sektöründe istihdam sayıları gün geçtikçe geriliyor. Bu noktada çalışan sayısı 2.5 milyondan 1.8 milyona düştü.

Türk inşaat şirketlerinin konut projelerinde en gözde pazarı ABD!

Türk inşaat şirketleri konut projeleri için rotayı ABD'ye çevirdi. Türkiye'deki inşaat sektöründeki yavaşlama şirketleri başka pazarlara yönlendirdi.

Türkiye'deki inşaat harcamalarının 1 trilyon doları bulması bekleniyor!

Şubat başında Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin üstünden zaman geçmiş olsa da, açılan yaralar sarılmaya devam ediyor. Verilen detaylara göre, Türkiye'deki inşaat harcamaları 1 trilyon doları bulması bekleniyor.

Osmaniye'deki kalıcı konutların inşaatına bu ay başlanıyor! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerden etkilenen Osmaniye'deki kalıcı konutların inşaatına bu ay başlanıyor. İşte ayrıntılar...

İzmir'deki 4 bin 604 deprem konutunun inşaatı tamamlandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada İzmir'deki 4 bin 604 deprem konutunun inşaatının tamamlandığını söyledi.

İlim Yayma Vakfından Süleymaniye'deki yurt inşaatı açıklaması!

İlim Yayma Vakfı, son zamanlarda sık sık gündeme gelen Süleymaniye'deki yurt inşaatı ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Rize-Artvin Havalimanı inşaatında son durum ne oldu?

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı merakla beklenen Rize-Artvin Havalimanı inşaatı ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

ABD'de inşaat harcamaları Mart'ta beklentilerin altında yükseldi!

ABD'deki inşaat harcamaları verileri açıklandı. Verilere göre, Mart 2021'de inşaat harcamaları aylık bazda yüzde 0,2 arttı ve piyasa beklentilerinden daha az yükseldi.

Samsun Tekkeköy'deki hastane inşaatında son durum ne?

Samsun Tekkeköy'deki hastane inşaatının temeli 3 Mart 2019'da atıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, hastanenin 600 günde tamamlanacağını açıklamıştı. Ancak hastanenin inşaatının yeni başladığı öğrenildi.

Rize'deki Çay Çarşısı'nın inşaatı hız kesmiyor!

Rize Ticaret Borsası’nca hazırlanan ‘Çay Çarşısı’ projesi inşaatı devam ediyor. Çarşıda, 30 metre yüksekliğinde ince belli çay bardağı anıtı yapılıyor. Anıtın içerisinde, çay müzesi, çayın topraktan bardağa serüvenini anlatan 13D çay sineması ve seyir terası olacak.

Çekmeköy'deki inşaat sahibi için tutuklama kararı!

Çekmeköy'de kaybolan 4 ve 8 yaşındaki iki kardeşin, evlerinin yakınındaki inşaat çukurunda ölü bulunmalarına ilişkin yürütülen soruşturmada gözaltına alınan inşaatın sahibi O.A. için tutuklama kararı alındı. 

Çekmeköy'deki o inşaatın sahibi gözaltında!

İstanbul'da 4 ve 8 yaşlarındaki iki kardeşin Çekmeköy'deki bir inşaat alanındaki asansör boşluğuna düşerek hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturmanın başlatılmasının ardından inşaat sahibi O.A "Taksirle ölüme sebebiyet verme" suçundan gözaltına alındı.

Rize- Artvin Havalimanı inşaatı Aralık'ta tamamlanacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize'de inşa edilen Rize-Artvin Havalimanı inşaatının Aralık ayında tamamlanacağını açıkladı. 

rize deki inşaat çalışmaları Haberi

rize deki inşaat çalışmaları

Rize Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan, ilçede yapımı devam eden inşaat çalışmalarını inceledi. Aslan, incelemelerin ardından yaptığı konuşmada, Pazar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  Spor Salonu'nun 2014 yılının aralık ayı sonunda Köylere Hizmet Götürme Birliğince ihale edildiğini söyledi.Eylül ayı itibariyle de salonun kullanıma açılacak noktaya geleceğini ifade eden Aslan, "Necat Sağbaş Anadolu Lisesi Spor Salonu ise Rize İl Özel İdaremizce 2015 ilkbaharında ihale edildi ve 2015 yılı sonunda teslim edilmesi gerekiyor. Salonların gerek okullarımızda gerekse de spor şehri ilçemizde sportif altyapının güçlenmesine büyük katkılar sunmasını bekliyoruz" diye konuştu.Aslan, Rize Valisi Ersin Yazıcı'nın da eğitimle alakalı her türlü yatırımı takip ettiğini vurgulayarak, yapılan yatırımların ilçeye hayırlı olması temennisinde...