09 / 05 / 2024

Rize duble yol

Rize duble yol

AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Yeniköy Mahallesi Pazar caddesi yolunu, Güney Çevre Yolu'na duble yolla bağlanacağını söyledi. Avcı, “Yeni orta caminin yukarısından itibaren kamulaştırma kararı alındı'' dedi.

Sakarya Akyazı için acele kamulaştırma kararı!

Sakarya İli, Akyazı İlçesi sınırları içerisinde bulunan ve ekli listede kamulaştırma bilgileri yer alan taşınmazların, Akyazı Yahyalı Duble Yol Projesinin gerçekleşmesi amacıyla Akyazı Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de

Rize'de kamu ve özel binaların inşasına afet öncesi planı!

Doğal afet durumunda risk teşkil eden şehirlerden olan Rize'nin İl Afet Risk Azaltma Planı hazırlandı. İçişleri Bakanlığı tarafından hazırlanan plan ile afetler yaşanmadan tedbir alınması planlanırken, bundan sonra il genelindeki tüm köprü, yol, kamu ve özel binalar plan doğrultusunda yapılacak.

Rize Güneysu yol yapım ihalesi 152.6 milyon TL ile Fora inşaat'a verildi!

Kanal İstanbul ihalesinden bir gün sonra, Güneysu’ya yol yapımı için de ihale yapıldı. 152.6 milyonluk ihaleyi Fora İnşaat'ın aldığı öğrenildi...

Sakarya'ya yeni duble yol müjdesi!

Sakarya’nın yeni duble yol projesi ile ilgili konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Şehrimiz için çok önemli olan ve otoyoldan şehrin kuzey bölgesine ulaşımları sağlayacak giriş için Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Cahit Turhan’dan müjdeli haberi aldık" dedi.

Rize'de kamulaştırma kararı alındı!

AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Yeniköy Mahallesi Pazar caddesi yolunu, Güney Çevre Yolu'na duble yolla bağlanacağını söyledi. Avcı, “Yeni orta caminin yukarısından itibaren kamulaştırma kararı alındı'' dedi.

İstanbul’la 2 kenti birbirine bağlayacak duble yol geliyor!

Karayolları Genel Müdürlüğü, İstanbul-Kocaeli ve Sakarya’yı Karadeniz şeridinden birbirine bağlayacak olan duble yol projesi için ÇED başvurusunda bulunmuştu. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bu projeye ‘ÇED olumlu kararı’ verdi.

İzmit-Kandıra duble yol çalışması TBMM gündeminde!

İzmit-Kandıra duble yol çalışmasının ne zaman tamamlanacağı meclis gündeminde konu oldu. İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan yolun ne zaman tamamlanacağını Bakan Turhan'a sordu...

Yayladağı-Antakya duble yol çalışmalarında sona gelindi!

Yayladağı-Antakya karayolu, Hatay’da, Fransızların işgali döneminde imece usulü kazma kürekle açılmıştı.Karayolunun bölünmüş yol yapılması çalışmalarında sona gelindi... 

Şırnak-Cizre duble yolunda sona gelindi!

Terör örgütü PKK’nın defalarca saldırıp engellemeye çalıştığı Şırnak-Cizre duble yolundaki çalışmalarda sona gelindi. Cudi Dağı’ndaki tünellere şehitlerin adının verildiği yol 10 gün sonra hizmete açılacak.

Finike-Elmalı-Korkuteli duble yol çalışmaları mecliste!

Antalya Finike-Elmalı-Korkuteli duble yol çalışmalarının durdurulduğu yönündeki haberler meclis gündemine taşındı..

Rize ulaşımda çağ atladı!

Ulaştırma Bakanlığı verilere göre, bugüne kadar Rize’nin ulaşım ve erişim hizmetleri için 7 milyar 900 milyon liralık yatırım yapıldı. Rize’nin 2003’e kadar sadece 20.2 km bölünmüş yolu varken, 124.6 km daha bölünmüş yol yapılarak toplamda 144.8 km’ye ulaşıldı...

Çanakkale'nin ilçeleri için duble yol talebi!

Çanakkale'nin ilçeleri arasında duble yol yapılması talebi meclis gündemine taşındı. CHP Çanakkale Milletvekili Bülent Öz, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Duble yol seferberliği tam gaz devam!

Ankara-Niğde Otoyolu'nun temel atma töreninde konuşma yapan Başbakan Binali Yıldırım, Türkiye'nin batıdan doğuya, kuzeyden güneye bölünmüş yollarla donatıldığını söyledi. 

Rize duble yol Haberi

Rize duble yol

Kent merkezindeki eski Orta Cami ve ön kavşaktaki trafik yoğunluğunun giderilmesi ve Güney Çevre Yolu'nu sahile bağlamak için bölgeye 'bat-çık' projesi yapılması planlanıyor. 

Rize Gazetesi'nde yer alan habere göre; AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Yeniköy Mahallesi Pazar caddesi yolunu, Güney Çevre Yolu'na duble yolla bağlanacığı belirtti. Pazar Caddesi'nde acele kamulaştırma kararı alındığını söyleyen Avcı, “Yeni orta caminin yukarısından itibaren kamulaştırma kararı alındı. Yakın bir zaman dilimi içerisinde vatandaşlarımıza ulaştırılacak. O alanla ilgili de yakında çalışmalara başlıyoruz. Güney çevre yoluna duble bir şekilde bağlantı olacak. Ortadan da derenin üstü açılarak 7 metre genişliğinde DSİ kendi kanalını yapacak. Sağından ve solundan da bir duble yol gerçekleştirilmiş olacağız. Aşağı bölgeyi bırakmamızın nedeni ise bir batçık yapma düşüncemizin olmasıdır. Bu batçık hem sahil...