02 / 05 / 2024

Rize eski adliye binası son durum

Rize eski adliye binası son durum

Rize'de eski adliye binası olarak hizmet veren, daha sonra sağlık ocağı olarak kullanılan bina, Meydan Projesi kapsamında yıkıldı.

Rönesans Holding'ten Ankara'ya 500 bin metrekarelik dev adalet sarayı!  MİT'in eski arazisine dev proje geliyor!

Rönesans Holding, Ankara’da MİT’in eski arazisine yapılacak dev adliye binası için kolları sıvadı.

Rize Emniyet Müdürlüğünün eski binası yıkılıyor!

Rize'deki eski emniyet müdürlüğü binasının yıkım çalışmaları başladı.

Malatya'ya yeni adliye binası talebi!

Malatya Barosu Başkanı Av. Enver Han, Malatya’ya yeni bir adliye binasının kazandırılması noktasında biran önce çalışmalara başlanılması gerektiğini belirterek, “Beylerderesinde yer alan eski köy hizmetleri arsasında ısrarcıyız” diye açıklama yaptı. 

İskenderun eski adliye sarayı restore ediliyor!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil yaptığı açıklamada, eski adliye sarayında restorasyon çalışmalarının sürdüğünü söyledi.

Rize Eski Orta Camii'nin taşınması için imzalar atıldı!

Çarşı mahallesinde bulunan ve 1737 yılında yapılan Eski Orta Camii'nin, Yeniköy mahallesinde yapılan Kentsel Dönüşüm alanına taşınması için Rize Belediyesi ile ihaleyi alan ilgili firma arasında imzalar atıldı.

Çatalca eski adliye binası yıkılıyor!

Çatalca Belediyesi mülkiyetinde olan ve Atatürk Parkı içinde yer alan, eski adliye binası ve Dilek Düğün Salonu olarak kullanılan, ömrünü tamamlayarak kullanılamaz hale gelen binanın proje kapsamında yıkımı gerçekleştiriliyor.

Burdur'un eski adliye binası yıkılacak!

AK Parti Burdur Milletvekili Özçelik önceki gün yaptığı yazılı açıklamalarda; Burdur için birbiri ardına yatırım müjdelerini sıraladı.

İzmit'teki adliye ve sağlık binası yıkıldı!

İzmit Belediyesi'nin Tarih Koridoru Projesi'nin onemli bir ayağı olan Av Köşkü'nün arka kısmında kalan eski Adliye binasının yıkımına başlandı.

Rize Hamit Bostancı Eğitim ve Kültür Merkezi açıldı!

Eski Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı çeşitli programlara katılmak üzere Rize’ye geldi. Yazıcı, Rize'de yatırımları anlattı. İşte o projeler...

Rize Dedeman Oteli'nin yerine modern bir otel yapılacak!

Kapısına kilit vurulan Rize Dedeman Oteli'nin yıkılması planlanıyor. Edinilen bilgiye göre Cengiz İnşaat, kısa bir süre sonra eski oteli yıkarak Rize'ye ve bölgeye yakışan çok daha modern yıldızlı bir otel inşa edecek.

Rize'de eski adliye binası yıkıldı!

Rize'de eski adliye binası olarak hizmet veren, daha sonra sağlık ocağı olarak kullanılan bina, Meydan Projesi kapsamında yıkıldı.

Gaziantep'e yeni sanat merkezi!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, kültür ve sanat merkezi olarak kullanmak için restorasyon yaptığı eski adliye binasını hizmete açtı. Merkezde, sanat galerileri, sergi salonları, kafeterya, enformasyon merkezi, çok amaçlı salon da yer alıyor.

Gaziantep eski adliye restorasyonuna ödül!

GAZİANTEP Büyükşehir Belediyesi'nin restore ederek 'Kültür ve Sanat Merkezi' olarak yeniden hizmete soktuğu Eski Adliye binasına İstanbul'dan ödül geldi.

Rize eski adliye binası son durum Haberi

Rize eski adliye binası son durum

Rize'de eski adliye binası olarak hizmet veren, daha sonra sağlık ocağı olarak kullanılan bina, Meydan Projesi kapsamında yıkıldı.


Bir süre önce boşaltılan bina, çevrede güvenlik önlemleri alınmasının ardından iş makineleriyle yıkıldı. Yıkımı, AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap, Belediye Başkan Yardımcıları Sultan Yılmaz ve İsmet Sivrikaya, AK Parti İl Başkan Vekili İshak Alim ve vatandaşlar izledi.


Milletvekili Karal, sıradan bir binayı yıkmadıklarını belirterek, "Buranın sembolik bir anlamı var. Aslında yapmak için toplandık. Yıkmak için toplanmış değiliz." dedi.


Rize'de bu eski adliye binasına işi düşmeyen hiçbir hemşehrisinin olmadığını ifade eden Karal, şunları söyledi:


"Mutlaka herkes bir şekilde bu binadan içeri girmiştir. Birçok hemşehrimizin hatırasının olduğu bir binadır. Ben de 28 Şubat sürecinde özellikle bu binada çok yargılandım. Bu binada...