14 / 05 / 2024

Rize istimlak

Rize istimlak

CHP Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, Rize'deki istimlak krizini TBMM gündemine taşıdı. Müftü Mahallesi'nde evlerinin kamulaştırılmasını istemeyen vatandaşlar adına konuştu.

Rize Müftü Mahallesi'nde istimlak edilen konutlar TBMM'de!

CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, Rize Müftü Mahallesi'nde yapılacak bir inşaat projesinin yol bağlantısı için istimlak edilen konutlara, alternatif güzergahlara ve istimlak bedelini TBMM gündemine taşıdı..

Rize Karma Kullanım Projesi'nin yol bağlantısı sorunu TBMM'de!

CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, Rize Müftü Mahallesi'nde yapılacak Rize Karma Kullanım Projesi'nin yol bağlantısı için istimlak edilen konutlara, alternatif güzergahlara ve istimlak bedeline ilişkin soru önergesi hazırladı..

Rize'deki istimlak krizi TBMM'de!

CHP Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, Rize'deki istimlak krizini TBMM gündemine taşıdı. Müftü Mahallesi'nde evlerinin kamulaştırılmasını istemeyen vatandaşlar adına konuştu.

Kamu yatırımlarına en büyük engel istimlak sorunları!

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, kentte kamu yatırımlarının önündeki en büyük engelin istimlak sorunları ve maliyetleri olduğunu belirtti. AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, devam etmekte olan projelerle ilgili bilgiler verdi.

Rize Valiliği, Yılın En İyi Turizm Ödülü' nü aldı!

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, 5 Mart'ta Uluslararası Berlin Turizm Borsası Fuarı'nda düzenlenen geleneksel Tourexpi Destinasyon Yönetimi 2014 ödülleri kapsamında 'Yılın En İyi Turizm Ödülü" Rize'ye verildi.

Rize'de bir vatandaş evine ulaşmak için yaptığı köprüye kapı taktı!

Rize' nin Piraziz ilçesinde yaşayan 61 yaşındaki Hurşut Gürsoy, evi ile yol arasında bulunan dere üzerine kendi imkanları ile yaptığı köprü ye demir kapı taktı...

Rize Valiliği'ne Yılın En İyi Turizm Ödülü!

Uluslararası Berlin Turizm Borsası Fuarı'nda düzenlenen geleneksel Tourexpi Destinasyon Yönetimi 2014 ödülleri kapsamında "Yılın En İyi Turizm Ödülü" Rize Valisi Nurullah Çakır adına Vali Yardımcısı Şefik Aygöl'e verildi.

TOKİ'den Rize Muradiye Lisesi açıklaması!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Rize Muradiye Lisesi ilgili basında yer alan iddialarla ilgili açıklama yaptı. TOKİ'nin Rize Muradiye Lisesi açıklaması haberimizin içinde yer alıyor.

Zelkif Akgül: Rize turizm şehri olacak!

MHP Rize Belediye Başkan Adayı Uzm. Dr Zelkif Akgül. bu gün Orman Müdürlüğü, Çevre müdürlüğü, Çoruh Elektrik binası ve Aile Sağlığı Merkezi ziyaretlerinde bulundu. Akgül, Rize turizm şehri olacak....

Rize'nin 4 ilçesine doğalgaz çalışması başlatıldı!

Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi (BOTAŞ) tarafından Rize’ nin 4 ilçesine Çayeli, Pazar, Ardeşen ve Fındıklı ilçelerine doğalgaz ulaştırması yönünde bir çalışma başlatıldı...

Beykoz istimlak haritası!

Beykoz istimlak haritası nedir? Beykoz istimlak haritası ne demektir? Beykoz istimlak haritası diye bir harita var mıdır? Beykoz istimlak haritası, imar planı haritası mıdır? İşte Beykoz istimlak haritası hakkında önemli bilgiler...

TOKİ Rize'deki kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili açıklama yaptı!

Son günlerde çeşitli basın yayın organlarında; TOKİ ile Rize Belediyesi işbirliğinde yürütülen, “Rize Merkez Hamamderesi ve Hayrat Mahalleleri Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” ile ilgili haberler üzerine TOKİ tarafından bir açıklama yapıldı...

TOKİ'den Rize'deki yeni konutların kira yardımı ile ilgili açıklama!

TOKİ, Rize Belediyesi ile işbirliğinde yürütülen, 'Rize Merkez Hamamderesi ve Hayrat Mahalleleri Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesiyle' ilgili basında yer alan iddialarla ilgili açıklama yaptı.

Rize istimlak Haberi

Rize istimlak

CHP Milletvekili Mehmet Bekaroğlu'nun konuşması şöyle: ''Rize eski stadının bulunduğu alana AVM ve rezidans yapılmaktadır. Oysa Müftü Mahallesi aide Rize yeşil olmasına rağmen, tek yeşil alan yoktur; kadınların, çocukların, yaşlıların vakit geçireceği hiçbir alan yoktur. Neyse bu kararı aldılar, şimdi ise bu stadın tamamına kapalı alan izni verdiler ve doğu yakasında bulunan 300 tane evi yıkarak giriş yapıyorlar. Oysa batı yakasında bir tuzu kurunun geniş bir arsası var. Şimdi, bu 300 tane evi yıkılan... Bir 300 de sırada bekliyor. Vatandaş soruyor: "Niye bizim evimizi yıkıyorsunuz?" ve beddua ediyorlar, "Garibanların evini yıkanların evi yıkılsın." diyorlar" dedi. 


İSTİMLAK TEPKİSİ BÜYÜYOR 

Rize'de artan devlet yatırımlarının sonucunda ev ve arazileri kamulaşCHPMilletvekili Mehmet Bekaroğlu'nun Rize Müftü Mahallesinde evleri yok pahasına kamulaştırılmak istenen vatandaşlar adına TBMM'de konuştu. 


Rizelileri...