03 / 05 / 2024

Rize Merkez taşınmaz ilanları

Rize Merkez taşınmaz ilanları

Rize İli Merkez İlçesinde yer alan 1.346,94 metrekare yüzölçümüne sahip çay bahçesi 19 Eylül 2014 tarihinde saat 14:00 ile 14:10 arasında yapılacak.

Odeon Taşınmaz Ve Makine Teçhizat Değerleme Danışmanlık Hizmetleri'nin merkez nakli yapıldı!

Odeon Taşınmaz Ve Makine Teçhizat Değerleme Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez naki gerçekleştirildi. Odeon Taşınmaz Ve Makine Teçhizat Değerleme Danışmanlık'ın merkezi Tuzla'da yapıldı. 

Antalya'da 11 adet taşınmaz kiraya verilecek!

Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğü tarafından, Antalya ili, Merkez ilçesinde yer alan Akdeniz Üniversitesi kampüsünde bulunan 11 adet taşınmaz kiraya verilecek.

Rize Merkez ve Çayeli ilçeleri için acele kamulaştırma kararı!

Rize Merkez ve Çayeli ilçeleri içerisinde bulunan ve özel mülkiyete konu bazı taşınmazların Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından acele kamulaştırılmasına karar verildi. 

Ata GYO'nun Çanakkale'deki taşınmazının yıkım işleminin yüzde 85'i tamamlandı! 

Ata GYO'nun portföyünde yer alan, Çanakkale İli, Merkez İlçesi, 175 Ada 3 Parseldeki taşınmazın yıkım işlemine başlanmış ve yıkım işleminin yüzde 85'i tamamlanmış durumda.

Plankurumsal Taşınmaz Değerleme Limited Şirketi kuruldu!

Plankurumsal Taşınmaz Değerleme Limited Şirketi, Murat Yıldırım ve Şaban İnan ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 19 Ocak'ta Küçükçekmece, Halkalı, Merkez Mahallesi, Ataman Sokak'ta kuruldu.

Tuzla İcra Müdürlüğü 3 milyon 459 bin liraya taşınmaz satıyor!

Tuzla İcra Müdürlüğü Tuzla Merkez mahallesi Oraganize Sanayi Bölgesi'nde yer alan tarla vasıflı taşınmazı açık artırma ile satışa çıkardı.

Şanlıurfa Karaköprü beldesindeki 3 taşınmazın pazarlık görüşmesi yapıldı!

Mülkiyeti Hazineye ait Şanlıurfa merkez, Karaköprü beldesindeki 3 taşınmazın nihai pazarlık görüşmesi yapıldı.

Uşak Merkez'de taşınmaz kamulaştırılacak!

Uşak 2. Asliye Hukuk Mahkemesi, Uşak İli, Merkez Cumhuriyet Mahallesi, 29.L.III.D-28.LII.A pafta 3526 ada 1 parsel sayılı taşınmazın kamulaştırılacağını duyurdu

Karabük İl Özel İdaresi, 2,4 milyon TL'den taşınmaz satıyor!

Karabük İl Özel İdaresi, merkez Yenişehir Mahallesi'nde bulunan mülkiyeti idareye ait taşınmazı 2 milyon 482 bin 740 TL'den ihaleye çıkardı. Karabük İl Özel idaresi'nin ihale ilanı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı...

Urfa'da kiralık 29 taşınmaz!

Urfa Vakıflar, 29 taşınmazını kiraya vermek üzere ihaleye çıkardığını açıkladı. Taşınmazlar Şanlıurfada merkez, Bozoğa ve Viranşehir, Adıyamanda merkez, Besni, Gölbaşı ve Kahtada bulunuyor

şžanlıurfa Vakıflar 'dan kiralık 29 taşınmaz!

şžanlıurfa Vakıflar 29 taşınmazını kiraya vermek üzere ihaleye çıkardığını açıkladı. şžanlıurfa 'da merkez, Bozoğa ve Viranşehir, Adıyaman 'da merkez, Besni, Gölbaşı ve Kahta 'da bulunan taşınmazların dükkan, mesken, tuvalet, tarla ve bahçe olduğu bildiri

Milli Emlak'tan Yozgat'ta 49 yıllığına 28 taşınmaz!

Yozgat Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Merkez, Akmağdeni, çeterek, Kadışehri, Sarıkaya, Sorgun ve Yenifakılı ve Yerköy 'de bulunan 28 taşınmazın irtifak hakları için ihale düzenlediğini açıkladı

Kastamonu Defterdarlığı 3 taşınmazını satmak üzere ihale açtı!

Kastamonu Defterdarlığı 3 taşınmazı için 49 yıl süreli bağımsız ve sürekli nitelikte irtifak hakkı tesisi, Eskişehir Büyükşehir, İstanbul Pendik Belediyesi,Trabzon Vakıflar Bölge Müdürlüğü akaryakıt istasyonu, fındık bahçesi, satmak üzere ihale açtı  

Rize Merkez taşınmaz ilanları Haberi

Rize Merkez taşınmaz ilanları

Rize İli Merkez İlçesinde yer alan 1.346,94 metrekare yüzölçümüne sahip çay bahçesi 2 milyon 213 bin 976 TL bedelle satılıyor. Satışı açık arttırma usulüyle yapılacak olan çay bahçesi şehir merkezine 3 kilometre uzaklıkta bulunuyor.


1 zemin 1 normal kattan meydana gelen çay bahçesinin ilk satışı 19 Eylül 2014 tarihinde saat 14:00 ile 14:10 arasında Rize Satış Memurluğu tarafından yapılacak.


İhale İlanı


T.C RİZE SULH HUKUK MAHKEMESİ SATIŞ MEMURLUĞUNDAN İCRA İFLAS KANUNUN 133.MADDESİNE GÖRE GAYRİMENKUL AÇIK ARTTIRMA İLANI


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri


TAŞINMAZIN


Özellikleri: Rize İli Merkez İlçesinde yer alan 1.346,94 metrekare yüzölçümüne sahip çay bahçesi 2.213.976 TL bedelle satılacaktır.


Kıymeti: 2.213.976 TL


Yüzölçümü: 1.346,94 metrekare


Satış yeri: Rize Sulh Hukuk Mahkemesi Duruşma Salonu


1- Satışın 19.09.2014 günü Rize Sulh Hukuk Mahkemesi Duruşma Salonu'nda...