17 / 05 / 2024

rize milletvekili

rize milletvekili

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Rize milletvekilleri olarak sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle havaalanı konusunda kapsamlı çalışma yapacaklarını belirterek, "Çalışmadan elde edilecek verileri Başbakanımıza ileteceğiz" dedi...

Milletvekili Tahsin Ocaklı açıkladı: Emekliler TOKİ borçlarını ödeyemiyor! 

CHP Rize Milletvekili Tahsin Ocaklı, Meclis'te Güneysu’da yapılan TOKİ projelerine girip, sözleşme yapıp ev alan emeklilerin taksitlere yetişemediğini söyledi. İşte ayrıntılar...

Kentsel dönüşüm kapsamında yapımı tamamlanan 404 ofis ve 215 dükkan sahiplerini buluyor!

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı, kentsel dönüşüm çerçevesinde inşa edilen 404 ofis ve 215 dükkanın, 5 Kasım Pazar günü hak sahiplerine teslim edileceğini ifade etti.

Mert Boysanoğlu ve Abdulkadir Kart yeni şirket kurdu!

MESA Holding CEO'su ve Yönetim Kurulu Üyesi, MESA Mesken Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu ve AK Parti eski Rize milletvekili Abdulkadir Kart Beşiktaş'ta yeni şirket kurdu. Mesa Asl Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi bugün 50 bin lira sermaye bedeli ile kuruldu. 

Rize Şehir Hastanesi'nin akıbeti TBMM'de!

CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, Rize Şehir Hastanesi'nin akıbetini meclis gündemine taşıdı. 

CHP Milletvekili Ahmet Kaya'dan demiryolu yatırımı eleştirisi!

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya yaptığı açıklamada, TCDD Genel Müdürü Ali İhsan Uygun’a Trabzon, Rize, Artvin, Giresun, Gümüşhane ve Ordu illerinde demiryolu olmadığını söyleyerek, bazı eleştiriler yaptı.

Rize Hemşin'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Hemşin'deki kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili açıklama yapan AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı, proje kapsamında hayata geçirilecek olan 12 bloktan 8'inin tamamlandığını söyledi.

Ayder'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı, yaptığı açıklamada, "Ayder'in dönüşümünü, o coğrafyanın doğasına ve mimarisine uygun şekilde gerçekleştireceğiz" dedi.

Rize Belediyesi'ne meydan inşaatı için 427 bin TL ödeme!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Rize Belediyesi'ne 15 Temmuz meydan inşaatı için 'temsil ağırlama' hesabından 427 bin TL ödeme yaptığı belirlendi. CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, "İmamoğlu bilbordlara reklam verdi diye soruşturma açanlar, bunu niye görmüyor?" dedi.

Ayder'e otel yapılacak! 

AKP Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Ayder Yaylası'nda bir dönüşüm başlatacaklarını belirterek, otopark ihalesi ve otel yapılacak dedi. 

Rize'de kamulaştırma kararı alındı!

AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Yeniköy Mahallesi Pazar caddesi yolunu, Güney Çevre Yolu'na duble yolla bağlanacağını söyledi. Avcı, “Yeni orta caminin yukarısından itibaren kamulaştırma kararı alındı'' dedi.

Rize'de kentsel dönüşüm rezerv alanları belirlendi!

AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Rize'deki kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili bazı açıklamalar yaptı.

Muhammed Avcı: Rize'de kentsel dönüşüm başlamalı!

AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Rize Milletvekili Muhammed Avcı, katıldığı canlı yayın programında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. 

Rize Şehir Hastanesi deniz dolgusu üzerinde mi yapılacak?

CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, Rize Şehir Hastanesi'ne ilişkin Başbakan Yıldırım'a 4 soru sordu..

rize milletvekili Haberi

rize milletvekili


Rize'nin turizm yatırımları içinde yer alabilmesi için kentte havaalanı olması gerektiğini düşündüklerini ve bu konuyu Başbakan Erdoğan'a aktardıklarını vurgulayan Karal, "Sayın Başbakanımız da bizlerden, yapılması düşünülebilecek havaalanının rantabl olup olmayacağı ve ekonomik anlamda faydasının ne olacağı konusunda çalışma yapmamızı istedi. Trabzon Havalimanı'na inen uçakların Rize ve Artvin yolcularının orantısal sayısının ne olduğu konusunda çalışma yapılacak" diye konuştu.


Karal, Rize milletvekilleri olarak sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle havaalanı konusunda kapsamlı çalışma yapacaklarını anlatarak, şöyle devam etti:


"Çalışmadan elde edilecek verileri Başbakanımıza ileteceğiz. Sayın Başbakanımızın, birilerinin empoze etmeye çalıştığı gibi 'Rize'de havaalanına karşı, yapılmasını istemiyor' anlayışı yoktur. Başbakanımız, zamanı gelince her şeyi düşünür ve ona göre adım atar. Yapılacak yatırımın gerçekten ekonomik değerinin olup olmayacağının araştırılmasını bizden talep etti. Gerçek rakamların ne olduğunu araştıracağız....