27 / 04 / 2024

rize müftü mahallesi toprak kayması

rize müftü mahallesi toprak kayması

Rize'de toprak kayması meydana geldi. Kayan toprak ve kaya parçaları 10 katlı Sabret Apartmanına çarptı. Apartmanda bir daire ve inşaat sahasının üst kısmında bulunan Hamdi Hasçelik'e ait 3 katlı binada yaşayanlar risk nedeniyle tahliye edildi.

Beykoz Gümüşsuyu Mahallesi imar uygulaması askıya çıkarıldı!

İstanbul İli Beykoz İlçesi Gümüşsuyu Mahallesi 1970 ada 1 ila 7 nolu parseller, 1882 ada 34 Nolu Parsel, 1893 Ada 14, 15 Nolu Parsellere İlişkin 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulaması Askı Tutanağı yayımlandı.

Beykoz Gümüşsuyu Mahallesi imar uygulaması askıda!

İstanbul İli Beykoz İlçesi Gümüşsuyu Mahallesi Muhtelif Parsellere İlişkin 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulaması Askı Tutanağı yayımlandı.

Beykoz Gümüşsuyu Mahallesi imar uygulaması askıya çıkarıldı!

Paylaşılan son dakika detaylarına göre, İstanbul İli Beykoz İlçesi Gümüşsuyu Mahallesi 1829, 1848, 1851, 1882, 1883, 1884 ve 1893 Adalar Muhtelif Parsellere İlişkin 3194 Sayılı İmar Kanunu 18. Madde Uygulaması askıya çıkarıldı.

Bursa Yıldırım Mevlana Mahallesi 7. Etap dönüşüm ihalesi 24 Mayıs'ta!

TOKİ, Bursa Yıldırım Mevlana Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 7. Etap 644 Adet Konut ve 177 adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini 24 Mayıs tarihinde gerçekleştirecek.

Batman İl Müftülüğü, İdlibliler için 20 briket ev inşa edecek!

Batman İl Müftülüğü personelleri ve Türkiye Diyanet Vakfı Batman Şubesi işbirliğiyle başlatılan kampanya ile İdlibliler için 20 briket ev inşa edecek. 

Bozkır Müftülüğü'nden İyilik Konutları Projesi'ne destek!

Bozkır Müftülüğü ve bazı sivil toplum kuruluşları, savaş mağduru Suriyeli ailelere yönelik olarak başlatılan "İyilik Konutları Projesi"ne destek vermeyi sürdürüyor.

Akseki Müftülüğü'nden İdlib için iki konut bedeli bağış!

Akseki Müftülüğü Suriye İdlib'te savaş mağdurları için başlatılan yardım kampanyası kapsamında iki konut bedeli bağışta bulundu.

Konya İl Müftülüğü'nden İdlibli ailelere konut yardımı!

Konya İl Müftülüğü, Türkiye Diyanet Vakfı tarafından İdlibli aileler için inşa edilen konutlar için 3 milyon 150 bin TL yardımda bulundu. 

Şanlıurfa İl Müftülüğü İdlib'e 90 konut inşa edecek!

Şanlıurfa İl Müftülüğü tarafından İdlip'e 90 konut inşa edilecek. Müftülükten yapılan açıklamaya göre; inşa edilecek konutlarının isminin  Şanlıurfa İbrahim Halilullah olacağı belirtildi. 

Silivri Gümüşyaka Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıya çıktı!

Silivri ilçesi, Gümüşyaka Mahallesi, 258 ve 262 adalar arasında kalan tescil harici alan ve 1049 ada, 1 parsele ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 25.09.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

Zonguldak Ereğli'de 7.5 milyon TL'ye icradan satılık otel!

T.C. Kdz. Ereğli 2. İcra Dairesi, Zonguldak ili, Ereğli ilçesi, Müftü Mahallesi 103 Ada 1 Parselde yer alan oteli 7 milyon 500 bin TL'ye satıyor...

Edirne'deki yanan müftülük binası yeniden yapılacak!

Edirne Valisi Ekrem Canalp, 19 Ocak'ta çıkan yangında tamamen kullanılamaz hale gelen Edirne Müftülüğü binasının aslına uygun olarak yeniden yapılacağını açıkladı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ve Kartal müftülüğü arasında arazi krizi!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün Kartal Soğanlık’ta 26 bin metrekarelik arazisinin, talep ettiği için Kartal Mütfülüğü’ne devredilmesi İstanbul Emniyet Müdürlüğü ve Kartal İlçe Müftülüğü’nü karşı karşıya getirdi. Kriz plan değişikliğiyle çözüldü...

rize müftü mahallesi toprak kayması Haberi

rize müftü mahallesi toprak kayması


Rize'de, inşaat sahasında yaşanan toprak kayması sonucu risk taşıdığı belirtilen evler boşaltıldı.


Müftü Mahallesi'nde bir inşaat sahasında toprak kayması meydana geldi. Kayan toprak ve kaya parçaları 10 katlı Sabret Apartmanına çarptı. Apartmanda bir daire ve inşaat sahasının üst kısmında bulunan Hamdi Hasçelik'e ait 3 katlı binada yaşayanlar risk nedeniyle tahliye edildi. 


Heyelan sahası çevresinde önlem alan belediye ekipleri inşaat sahasını yeniden doldurarak, söz konusu bina yanında bulunan ve tehlike oluşturan kulübenin yıkımı için çalışma başlattı. İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ile Belediye ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.


Belediye Başkan yardımcıları Mustafa Altay ile İsmail Soba ve İl Afet ve Acil Durum Müdürü Şakir Kork olay yerinde incelemelerde bulundu.


Altay, gazetecilere yaptığı açıklamada, inşaat çalışması nedeniyle sabah saatlerinde toprak kayması yaşandığını belirtti.


Belediye ekiplerinin...