24 / 07 / 2024

rize satılık bina ihalesi

rize satılık bina ihalesi

Rize Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu tarafından Rize Merkez Camiönü Mahallesinde bulunan 5 adet bina ve arsasının satışı 3 milyon 834 bin 103,90 TL'ye ihale edilecek.

4 ildeki bina, arsa ve araziler yüzde 20 indirimle satılıyor! Milli Emlak satılık Mayıs 2024! 

Milli Emlak, 4 şehirdeki 36 adet gayrimenkulü satıyor. Söz konusu gayrimenkuller arasında bina, arsa ve araziler yer alıyor. İşte Milli Emlak satılık Mayıs 2024...

Konya'da 6.7 milyon TL'ye icradan satılık bina!

Konya'nın Selçuklı ilçesinde bulunan 4 bloklu bina icradan satılıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 6 milyon 777 bin TL olarak belirlendi.

İzmir Menderes'te 3,2 milyon TL'ye satılık bina!

İzmir Menderes İlçesi Tekeli Mahallesi'nde yer alan Prefabrik Fabrika idari bina TC Menderes İcra Dairesi tarafından satılıyor. Satışa konu olan taşınmazın satış bedeli 3 milyon 200 bin TL.

Satılık konut fiyatları neden en çok Rize’de arttı?

REIDIN Genel Müdürü Kerim Bertrand, Rize’yi “satılık konut fiyatlarının en çok yükseldiği şehir” yapan 3 nedeni açıkladı.

Türkiye'de satılık konut fiyatları Ekim ayında en çok Rize'de arttı!

Türkiye’nin 68 şehri içerisinde geçen aya göre satılık konut fiyatları Rize'de yüzde 2.00 oranında arttı ve Rize fiyatların en çok yükseldiği şehir oldu. Aynı dönem içerisinde konut kira değerleri yüzde 2.08 ile en çok Yozgat’ta arttı.

Rize Merkez'de 3.8 milyon TL'ye satılık bina ve arsa!

Rize Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, Rize Merkez'de bulunan bina ve arsa satışa çıkarıldı. Söz konusu gayrimenkullerin toplam satış bedeli 3 milyon 859 bin 270 TL olarak belirlendi.

Mikrocerrahi ve Rekonstrüksiyon Vakfı satılık hastane binası arıyor!

Mikrocerrahi ve Rekonstrüksiyon Vakfı, amacına ve hizmet konularına yönelik çalışmalarını sürdürebileceği TİSK Mikrocerrahi ve Rekonstrüksiyon Eğitim, Araştırma ve Uygulama Hastanesi kurmak üzere, kiralık veya satılık bina arıyor.

Rize'de 2.6 milyon TL'ye satılık bina!

Rize Satış Memurluğu tarafından Rize Merkez'de bulunan bina satışa çıkarıldı. Söz konusu taşınmazın toplam bedeli 2 milyon 628 bin 268 TL olarak belirlendi.

Kuzeybatı Gayrimenkul İstanbul'da satılık arsa arıyor!

Kuzeybatı Gayrimenkul, okul yatırımı yapmak isteyen bir müşterisi için İstanbul 'da satılık arsa ya da özel imalat kiralık bina arıyor.

Zeytinburnu'nda icradan 6.8 milyon TL'ye satılık bina!

Zeytinburnu'nda bulunan 5 katlı bina ve Bakırköy Atlas Konakları'nda yer alan 2 daire, Bakırköy 18. İcra Dairesi tarafından açık artırma usulüyle satılıyor.

Aydın'da 5 milyon TL'ye satılık bina!

Aydın İli OvaKöyü'nde yer alan 10 yıllık bina, Yedieylül Sosyal Güvenlik Merkezi tarafından 7 Mayıs 2015 günü saat 10:20 ile 10:30 arası ihale ediliyor.

Konya'da satılık daire sayısı artarken, kiralık daire sayısı düşüyor!

Konya'da satılık daire sayısı artarken, kiralık ev sayısı da düşüyor. İnşaat sektörünün her geçen gün geliştiği Konya'da, birçok bina yükselse de kiralık daire bulma oranı her geçen düşüyor...

Çengelköy'de icradan 1.8 milyon TL'ye satılık bina!

İstanbul Anadolu 7. İcra Müdürlüğü; Üsküdar İlçesi, Çengelköy mahallesi, Çaprazlı mevkiinde yer alan binayı 1 milyon 864 bin 200 TL'den 24 Aralık tarihinde satışa çıkıyor.

rize satılık bina ihalesi Haberi

rize satılık bina ihalesi

T.C. Rize Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğundan Gayrimenkulun Açık Artırma İlanı


Satılmasına karar verilen gayrimenkulun cinsi, kıymeti, adedi, evsafı;


Rize Merkez Camiönü Mahallesinde kain 270 ada 1 sayılı parsel;

Tapuda cinsi tarla alanı ise 2.046,00 m2 olarak kayıtlıdır. Halihazır durumu ise parsel üzerinde 5 adet ev bulunmaktadır. Tapuda kayıtlı olan bu evlerden: 


A harfi ile işaretli ev 1 zemin 1 normal kattan ibaret betonarme karkas inşaat tarzında inşa edilmiş ev olup, alanı 95 m2 dir.İnşa senesi itibarı ile % 20 oranında eskimiştir. Bu evin 17.00m2 lik kısmı ırmak içinde 7 m2 lik kısmı ise 261 ada 1 parsel içinde kalmaktadır. Bu haliyle değeri 125.400,00 TL.dir. (Talip oğlu Hüseyin Kutlu’ya ait)


C işaretli ev 1 zemin 2 normal kattan ibaret betonarme karkas inşaat tarzında inşa...