28 / 04 / 2024

rize Siyanür

rize Siyanür

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, 'Siyanür çok riskli bir şey. Öyle bakkal dükkanına ruhsat verilir gibi verilmez bunlar. Üzerinde çalışılır, zaman içerisinde çözülür' dedi.

Rize Hemşin TOKİ projesinde son dakika: Kentsel dönüşümde binalar çürük zemine yapıldı iddiası! 

Rize'nin Hemşin ilçesinde inşa edilen binaların çürük zemine yapıldığı, kentsel dönüşüm adı altında bölgenin doğal güzelliğine zarar verildiği ileri sürüldü. İşte ayrıntılar....

A101 resmen duyurdu: Doğuş Rize Çayı 1 Kg 99,50 TL'ye, Çamaşır Suyu 3,74 Litre 33,25 TL'ye düştü!

A101'in indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Bu kapsamda A101'de Doğuş Rize Çayı 1 Kg 99,50 TL'ye, Çamaşır Suyu 3,74 Litre 33,25 TL'ye düştü. İşte A101 aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi...

TOKİ'den Ekim ayına özel bomba kampanya! Ankara, Rize Kırşehir: 2 bin 500 TL aylık taksit, 1+1, 2+1, 3+1 fiyata ucuz ev!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Ekim ayına bomba gibi girdi. Ucuz fiyata ev arayanlar için düğmeye bastı. Bu kapsamda Ankara, Rize ve Kırşehir'de konut satışı yapacak.

Rize'deki selde 47 bina yıkıldı, 99 binada ağır hasar var!

Hasar tespit çalışmalarının hız kesmeden devam ettiği Rize'de, 47 bina yıkıldı, 99 binada ise ağır hasar tespit edildi.

Rize'de yapılan Çay Çarşısı Kıyı Kanunu'na aykırı çıktı!

Rize Ticaret Borsası tarafından dolgu sahasına yapılan Çay Çarşısının Kıyı Kanunu'na aykırı olduğu Sayıştay raporuyla belirlendi. 

Rize Salarha Tüneli'nde ışık göründü!

Rize Güney Çevre Yolu ile Küçükçayır-Andon yolunu birleştirecek Salarha Tüneli için "Işık Göründü" töreni düzenlendi.

Rize'de sahil şeridine viyadük yapımı mecliste!

Rize şehir merkezindeki bir alışveriş merkezi ve konut projesine ulaşımın kolaylaştırılması için sahil şeridine viyadük yapımı meclis gündemine taşındı. CHP'li Bekaroğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Üç ilde kamulaştırma ve arazi toplulaştırılması kararları!

İzmir’de ve Rize’de bulunan taşınmazlardan bazılarının hızlı bir şekilde, Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) tarafından kamulaştırılması kararı verildi. Devlet Su İşleri Müdürlüğü (DSİ) , Konya Ereğli’deki bazı mahallelerde tarla içi iyileştirme hizmetleri ile arazı toplulaştırması yapacak…

Rize'de havalimanı inşaatında heyelan: 1 ölü!

Türkiye'nin deniz dolgusuna yapılacak 2'nci havalimanı olacak Rize- Artvin Havalimanı'nda meydana gelen heyelanda, operatör Mehmet Topal, iş makinesi ile beraber toprak altında kaldı

Rize’deki yaylalara iş makinesi giremeyecek!

Rize Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hasan Bebek, Rize'deki yaylalara yapı malzemesi ve iş makinesinin herhangi bir idareden izin almadan çıkarılmasının yasaklandığını söyledi. 

Rize'ye 1 milyon 103 milyon liralık 28 proje!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize'de yatırım tutarı 1 milyar 103 milyon lira olan 28 adet projenin toplu açılış törenini gerçekleştirdi. 

Rize-Artvin Havalimanı ne zaman tamamlanacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada, Rize-Artvin Havalimanı'nın yapımı sürüyor. Şimdi gidişte ve gelişte havalimanının üzerinde gerekli kontrolleri, değerlendirmeleri yaptık. İnşallah çok fazla sürmeyecek, şöyle 1,5 yıl içerisinde orayı da bitirip hizmetinize sunacağız." dedi.

Rize Kırık Tüneli inşaatı tam gaz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan Rize'de ki kara yolları yatırımlarını inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı. 

rize Siyanür Haberi

rize Siyanür

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, "Siyanür çok riskli bir şey. Öyle bakkal dükkanına ruhsat verilir gibi verilmez bunlar. Üzerinde çalışılır, zaman içerisinde çözülür. Bu kadar tehlikeli, bu kadar önemli bir konu, her dakika yapılacak kadar rutin bir iş değildir" dedi.


Çeşitli programlar için Rize'ye gelen Bakan Güllüce, eski Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, AK Parti Rize Milletvekilleri Hasan Karal ve Nusret Bayraktar ile İyidere Belediye Başkanı Ahmet Mete'yi makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.


Burada gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bakan Güllüce, yapımı süren Ovit tüneline ilişkin soru üzerine, Ovit tüneli sonrası Rize'de oluşacak stratejik gelişmeleri incelemek üzere çalışma yapacaklarını belirterek, "Ovit tüneli bitmeden önce burada bazı hazırlıkların yapılması lazım. Rize'nin ve Doğu Anadolu'nun kaderinde çok önemli bir yer tutacak Ovit...