18 / 05 / 2024

Rize tamamlanan projeler

Rize tamamlanan projeler

Rize’nin İyidere ilçesi Belediye Başkanı Ahmet Mete, dört dönemdir görevine devam ediyor. Mete, başlattıkları birçok projenin de bu yıl devreye gireceğini ifade etti. 

Rize-Artvin Havalimanı'nın kulesi 'çay bardağı' şeklinde olacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nca, 766 hektarlık alanda projelendirilen ve temeli 3 yıl önce atılan, Rize- Artvin Havalimanı’nın yapım çalışmaları devam ediyor. Yüzde 68'i tamamlanan havalimanının kulesinin de çay bardağı figürü olması karar verildi.

Ovit Tüneli bitti, Rize-Artvin Havalimanı bitmek üzere!

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, "Ekonomiye Değer Katan Rize'nin Yıldızları" vergi ödül töreninde önemli açıklamalarda bulundu. Hisarcıklıoğlu, projeler ve vergi indirimiyle ilgili konuştu.

100 günlük eylem planındaki Bakanlık uygulamaları TBMM'de!

100 günlük eylem planı kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın görev alanında tamamlanan projeler meclis gündemine taşındı. CHP İstanbul Milletvekili Gökan Zeybek, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

İkinci 100 Günlük Planı'nda sürpriz projeler olacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tamamlanan 100 Günlük Birinci Eylem Planı’nın sonuçları ile İkinci 100 Günlük Planı hedefleri bu hafta açıklanacak. İkinci 100 Günlük Planı'nda ‘sürpriz’ projeler yer alacak.

TOKİ Rize'de 2 bin 708 konut inşa edecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize'de yatırımlar ve projeler hakkında konuştu. Erdoğan, TOKİ tarafından bölgede 2 bin 708 yeni konut inşa edileceğini açıkladı.

Rize'ye yeni projeler geliyor!

Rize’nin İyidere ilçesi Belediye Başkanı Ahmet Mete, dört dönemdir görevine devam ediyor. Mete, başlattıkları birçok projenin de bu yıl devreye gireceğini ifade etti. 

İşte Etimesgut'ta yapımı süren ve tamamlanan projeler!

Ankara Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, ilçenin yaşam kalitesini artıracak hizmet ve yatırımlara devam ettiklerini söyledi. Demirel, yapımı devam eden ve tamamlanan projeleri açıkladı.

Rize Havalimanı ihaleye çıkıyor!

Rize milletvekili Hasan Karal: ''Rize için ortaya koyduğumuz projeler günü kurtarma projeleri değildir. Havalimanı için ÇED süresi başladı. 10 günlük bir süresi var. 10 günlük sürenin bitmesinden sonra ihale çalışmaları hemen başlayacak.'' dedi.

Rize Hamit Bostancı Eğitim ve Kültür Merkezi açıldı!

Eski Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı çeşitli programlara katılmak üzere Rize’ye geldi. Yazıcı, Rize'de yatırımları anlattı. İşte o projeler...

Rize'nin mega projelerinde son durum ne?

Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap, iki yıllık çalışmalarını değerlendirdiği toplantısında mega projeler üzerinde durdu. Kasap, 2015 yılında alt yapı hizmeti için 45 milyon TL harcama yaptıklarının altını çizdi.

Ümit Uysal: Bambus Plajı'nı eninde sonunda yıkacağız!

Muratpaşa Belediye Başkanı Uysal, meclis üyeleri ve basın mensuplarının katılımıyla devam eden ve tamamlanan projeler için bir gezi düzenledi. Uysal, falezlere beton dökülerek yapılan Bambus Plajı'nı eninde sonunda yıkacaklarını söyledi

Konya Cihanbeyli'deki projeler bir bir yükseliyor!

Konya’nın Cihanbeyli İlçesi Belediye tarafından yapımına başlanan dev projeler hızla yükseliyor. Ahmet Hüdai Parkı ile Kent Park’ın yapımı tamamlanan ilçede prestij projeler arasında gösterilen Beyler Konağı’nda artık son aşamaya gelindi.

Hasan Karal, Rize'deki projeleri değerlendirdi!

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Rize’de yapımı devam eden, biten ve projelendirme aşamasındaki yatırımları değerlendirdi. Basın mensuplarıyla buluşan Karal, soruları yanıtlayarak Rize’deki projeler hakkında bilgiler verdi.

Rize tamamlanan projeler Haberi

Rize tamamlanan projeler

Para Dergisi'nin ekinde yer alan habere göre; Rize’nin İyidere ilçesi Belediye Başkanı Ahmet Mete, dört dönemdir bu görevde. Bugüne kadar çok sayıda projeyi tamamlayıp vatandaşların hizmetine sunan Mete, başlattıkları birçok projenin de bu yıl devreye gireceğini söylüyor...


İYİDERE

Göreve geldiğim günden bugüne kadar tam 4 dönemdir arkamda duran bana desteklerini esirgemeyen İyidere halkına teşekkür etmek istiyorum.

Rize'nin batı tarafında yer alan sahil ilçesi olan İyidere, doğal yapısı ve Karadeniz'e bakan yüzüyle önemli bir yerleşim yeri konumundadır. Bu güzel ve şirin ilçeye yeni dönemde yine hizmet etmek için görev aldık. Bu hizmet yarışında ilçemizi daha yaşanabilir bir İyidere'ye dönüştürebilmek ve İyidere’nin geleceğini en sağlam şekilde inşa edebilmek adına çalışmaktan onur duyuyorum. 4. dönem bizlere görev veren İyidere halkı, teşekkürün yanında en iyi...