25 / 07 / 2024

rize teleferik çatı onarımı

rize teleferik çatı onarımı

Rize'nin Derepazarı ilçesinde yaşayan çatı ustası Sancaktutan, evinin çatısını kurduğu ilkel teleferikten faydalanarak onardı. AA muhabirine yaptığı açıklamada, arazinin engebeli oluşu nedeniyle her evin önüne kadar yol gitmediğini söyledi.

Rize'de inşa edilen bir ev görenleri hayrete düşürdü!

Karadeniz fıkralarına konu olacak bir ev inşatı görenleri şaşkına çeviriyor. Rize'nin İyidere ilçesindeki bir apartman katını görenler şaşkınlıklarını gizleyemiyor. Apartmanın fotoğrafı sosyal medyada 'Resimde eksik olan öğeyi bulun' denilerek elden ele paylaşılıyor.

Rize-Artvin Havalimanında sona gelindi, yarın açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlı tarafından 3 Nisan 2017'de temeli atılan, Türkiye'nin deniz dolgusuyla inşa edilen ikinci havalimanı Rize-Artvin Havalimanı’nda açılış için son kontroller gerçekleştiriliyor.

Rize Çarşı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Rize Çarşı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temel atma töreni gerçekleştirildi.

Rize'de yeni yapılar kazıkla sabit tutulacak!

Rize'de deniz dolgusu üzerine inşa edilen ancak korozyon sebebiyle riskli halde olması sebebiyle yıkımı gerçekleştiren alanda ilk bloğun temeli atıldı. Bölgede inşa edilecek yeni yapılar kazıklarla sabitleştirilecek. 

Rize'de heyelan nedeniyle 3 ev boşatıldı!

Rize'nin Pazar ilçesinde yaşanan heyelan nedeniyle 3 ev tedbir amacıyla boşaltıldı.

Rize'de heyelan nedeniyle 4 ev boşatıldı!

Rize'nin Çamlıhemşin ilçesinde yaşanan heyelanda köy yolu ulaşıma kapandı, 4 ev tedbir amacıyla boşaltıldı.

Rize-Artvin Havalimanı inşaatında sona gelindi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından 3 yıl önce temeli atılan Rize- Artvin Havalimanı inşaatının yüzde 80'i tamamlandı. 

Rize-Artvin Havalimanı'nın kulesi 'çay bardağı' şeklinde olacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nca, 766 hektarlık alanda projelendirilen ve temeli 3 yıl önce atılan, Rize- Artvin Havalimanı’nın yapım çalışmaları devam ediyor. Yüzde 68'i tamamlanan havalimanının kulesinin de çay bardağı figürü olması karar verildi.

Rize- Artvin Havalimanı'nın yüzde 52'si tamamlandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından 766 hektarlık alan üzerinde yapılması planlanan ve temeli 2,5 yıl önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından atılan, Türkiye'nin deniz dolgusuna inşa edilecek 2'nci havalimanı Rize- Artvin Havalimanı'nın yüzde 52'si tamamlandı. 

Rize'deki apartmanlarda komşuluk köprüsü kuruldu!

Rize'de, 3 bloktan meydana gelen apartmanlar, çatı katlarına olası yangın durumunda kaçış yolu oluşturmak için ilginç çözüm üretti. Apartman çatıları kurulan demir köprülerle birbirine bağlandı.

Rize-Artvin Havalimanı'nın yüzde 40'ı tamamlandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından 766 hektarlık alanda projelendirilen ve temeli 2 yıl önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından atılan, Türkiye'nin deniz dolgusuna inşa edilecek 2'nci havalimanı Rize-Artvin Havalimanı'nın yüzde 40'lık kısmı tamamlandı. 

Rize-Artvin Havalimanı'nın yüzde 35'i tamam!

Temeli 2 yıl önce atılan 766 hektarlık alanda projelendirilen Rize Artvin Havalimanı'nın yüzde 35'i tamamlandı. Projenin temeli Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından atılmıştı. 

Rize Artvin Havalimanı'nın inşaatı tam gaz!  

Temeli 2017'de atılan Rize-Artvin Havalimanı'ndaki çalışmalar tam gaz devam ediyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan çalışmalarla ilgili değerlendirmede bulundu. 

rize teleferik çatı onarımı Haberi

rize teleferik çatı onarımı


Rize'nin Derepazarı ilçesinde yaşayan çatı ustası Muharrem Sancaktutan, evinin çatısını kurduğu ilkel teleferikten faydalanarak onardı.


Eriklimanı Mahallesi'nde yaşayan çatı ustası Sancaktutan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, arazinin engebeli oluşu nedeniyle her evin önüne kadar yol gitmediğini söyledi.


Kendi evinin de yola uzak olduğunu belirten Sancaktutan, eskiyen çatısını onarmak için işe koyulduğunu, yol sorununa çözüm bulmak için de çatı ile ana yol arasına ilkel teleferik kurduğunu anlattı.


Teleferik sayesinde eski malzemeleri çatıdan kolayca aşağıya indirdiğini, yeni malzemeleri de çatıya rahatça çıkardığını aktaran Sancaktutan, "Burada böyle bir ihtiyaç duyulunca bu teleferik sistemini buraya kurmayı düşündük. Evin çatısında kiremitlerin eskimesinden dolayı üzerindeki örtüsünün değişmesi gerekiyordu. Bu örtünün de değişmesi için yeni malzemeleri  teleferik yardımıyla çatıya çektik. Eski kiremitleri de aşağıya çekmek içinteleferik çok işimize yaradı. Hem...