22 / 05 / 2024

rize türbe

rize türbe

Rize'de yer alan bir evin temeli inşaat sırasında 3 kez çökünce, evi türbe yaptılar...

A101 resmen duyurdu: Doğuş Rize Çayı 1 Kg 99,50 TL'ye, Çamaşır Suyu 3,74 Litre 33,25 TL'ye düştü!

A101'in indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Bu kapsamda A101'de Doğuş Rize Çayı 1 Kg 99,50 TL'ye, Çamaşır Suyu 3,74 Litre 33,25 TL'ye düştü. İşte A101 aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi...

BİM’de kokteyl sosis 39.50 TL’ye, dana kavurma 35 TL’ye, pastörize süt 25 TL’ye düştü! 21 Mart 2023 fiyat listesi

BİM’in çılgın indirimlerin olduğu 21 Mart 2023 tarihli indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. BİM’de kokteyl sosis 39.50 TL’ye, dana kavurma 35 TL’ye, pastörize süt 25 TL’ye düştü. İşte 21 Mart 2023 fiyat listesi...

Rize-Artvin Havalimanı'nın pist, apron, taksi yolu ve tüm altyapı imalatları tamamlandı!

Açılışı merakla beklenen Rize-Artvin Havalimanı'nda incelemeler gerçekleştiren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Havalimanımızın pist, apron, taksi yolu ve tüm altyapı imalatlarını tamamladık. Nisan ayının başından itibaren de deneme uçuşları başladı." şeklinde konuştu.

Rize için acele kamulaştırma kararı! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Rize ili Yağlıtaş Mahallesi sınırları içinde yer alan bazı taşınmazlar için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından acele kamulaştırılma kararı verildi. 

Rize İyidere için kamulaştırma kararı!

Rize ili İyidere ilçesi sınırları içinde yer alan bazı taşınmazlar için İyidere Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırılma kararı verildi. 

Elazığ, Erzurum ve Rize için acele kamulaştırma kararı!

Elazığ, Erzurum ve Rize illeri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Rize Merkez ve Çayeli ilçeleri için acele kamulaştırma kararı!

Rize Merkez ve Çayeli ilçeleri içerisinde bulunan ve özel mülkiyete konu bazı taşınmazların Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından acele kamulaştırılmasına karar verildi. 

Rize'de kamulaştırma işlemleri meclis gündeminde!

Rize ilinde Pazar caddesi bağlantı yolu projesi kapsamında yapılan kamulaştırma işlemleri meclis gündemine taşındı. Bekaroğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Rize İyidere Lojistik Limanı İnşaatı Projesi için kamulaştırma kararı!

Rize İyidere Lojistik Limanı İnşaatı Projesi için Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Rize Çamlıhemşin için kamulaştırma kararı!

Rize ili, Çamlıhemşin ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Çamlıhemşin Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Rize için acele kamulaştırma kararı!

Rize ili Güneysu ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Rize Güneysu için acele kamulaştırma kararı!

Rize İli Güneysu İlçesi sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Rize'de binaları kamulaştırılan vatandaşlardan tepki!

Rize'de yapımı devam eden bulvar projesi kapsamında 'acele kamulaştırma' ile binaları için yıkım kararı verilenler, kamulaştırma bedellerinin düşük olduğunu dile getirerek kendilerine yardımcı olunmasını talebinde bulundu. 

rize türbe Haberi

rize türbe
Rize Gündoğdu'da bulunan Taşlık Köyü, 1950 yıllarında ortaya atılan bir iddia sayesinde türbe sahibi oldu. Köy sakinlerinden Aydın Yıldırım, evin temelinin 3 kez çökünce İstanbul'dan gelen bir hocaya sordukları ve hocanın burada bir zat var demesi üzerine evin türbe yapıldığını ifade...