10 / 05 / 2024

rize yarı olimpik yüzme havuzu

rize yarı olimpik yüzme havuzu

Yapım aşamasında zemininde meydana gelen çatlaklar yüzünden su tutmadığı için açılışı sürekli ertelenen yarı olimpik yüzme havuzu teknik problemlerin aşılması ile tamamlanarak Nisan ayı başı itibariyle hizmete alındı...

TOKİ Rize Çayeli projesi yarın ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Rize projesi yarın ihaleye çıkıyor. 36 adet konutun yer aldığı projede altyapı ve çevre düzenlemesi işi de mevcut.

TOKİ'den bu ile 79 konutluk yeni proje geliyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Rize'de 79 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi yarın saat 11.00'de yapılacak.

Rize-Artvin Havalimanında sona gelindi, yarın açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlı tarafından 3 Nisan 2017'de temeli atılan, Türkiye'nin deniz dolgusuyla inşa edilen ikinci havalimanı Rize-Artvin Havalimanı’nda açılış için son kontroller gerçekleştiriliyor.

TOKİ Rize Kalkandere 69 konut ihalesi yarın!

Rize İle Kalkandere İlçesi Yukarı Tatlısu Mahallesi 69 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Rize 143 konut ihalesi yarın!

Rize İli Güneysu İlçesi Küçükcami Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2.Etap 143 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Rize 207 dükkan ihalesi yarın!

Rize İli, Merkez İlçesi, Çiftekavak Mahallesi Sanayi Alanı Projesi 207 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Rize Muradiye 178 konut ihalesi yarın!

Rize ili Muradiye ilçesi Yeşildere mahallesi 178 adet konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Rize Güneysu 228 konut ihalesi yarın!

Rize İli Güneysu İlçesi Küçükcami Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2.Etap 228 Adet Konut ,4 Adet Dükkan İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Kocaeli Kandıra'ya yeni hizmet binası inşa ediliyor!

Kocaeli Kandıra Belediyesi ilçeye 52 milyon TL yatırımla Kandıra Belediyesi yeni hizmet binası ve Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzu inşa ediyor. 

TOKİ Rize Güneysu 228 konut ihalesi yarın!

Rize İli Güneysu İlçesi Küçükcami Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2.Etap 228 Adet Konut ,4 Adet Dükkan İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Adana'ya 26 milyon liralık yeni yatırım!

AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, kentin 7 ilçesine, yarı olimpik yüzme havuzu, gençlik merkezi, halı saha ve spor salonlarından oluşan 23 yeni proje hayata geçireceklerini açıkladı.

Rize’de bitişik iki apartman, heyelan tehlikesi nedeniyle tahliye edildi!

Giresun'daki sel felaketinden sonra Rize’de de sağanak sonrası sel ve heyelanlar meydana geldi. Tahliye edilen 2 binanın arkasındaki yamaçta heyelanla meydana gelen derin yarık dikkat çekti.

TOKİ Rize Yağlıtaş 465 konut ihalesi yarın!

Rize ili Merkez İlçesi Yağlıtaş Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap 465 Adet Konut, 4 Adet İşyeri ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

rize yarı olimpik yüzme havuzu Haberi

rize yarı olimpik yüzme havuzu


Rize’de Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından inşa edilen yarı olimpik yüzme havuzu hizmete girdi.


Yapım aşamasında zemininde meydana gelen çatlaklar yüzünden su tutmadığı için açılışı sürekli ertelenen yarı olimpik yüzme havuzu teknik problemlerin aşılması ile tamamlanarak Nisan ayı başı itibariyle hizmete alındı. Rize’nin ilk ve tek yüzme havuzu olan tesise ilgi beklenilenin üzerinde oldu.


Konuyla ilgili açıklama yapan Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik. havuzun halkın da kullanımına açık olduğunu belirterek “Antrenman amaçlı inşaa edilen yüzme havuzumuz, Nisan ayı başı itibari ile hizmete girdi. 25 metre uzunluğundaki havuzumuz 2 metre derinliğinde. Öncelikle hedefimiz spor kulüpleri ve kendi sporcularımıza yönelik eğitim hizmeti vermektir. Onları iyi birer yüzücü olarak yetiştirip Türk sporuna kazandırmaktır. Aynı zamanda havuzumuz halkımızın da hizmetindedir. Rizeliler...