11 / 05 / 2024

rize yatırımları 2015

rize yatırımları 2015

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize ve Trabzon’da toplu açılış törenlerine katıldı. Rize'de 122 milyon lira yatırımlı 26 eser ve hizmetin, Trabzon'da 153 milyon lira yatırımlı 24 eser ve hizmetin açılışı yapıldı.

Re-Pie Portföy Yönetimi gayrimenkul yatırımlarında hız kesmiyor!

Gayrimenkul yatırım fonları (GYF) ve girişim sermayesi yatrıım fonları (GSYF) kurmak ve yönetmek için 2015 yılında kurulan Re-Pie Portföy Yönetimi; yeni yatırımlar yaparak portföy büyüklüğünü sene sonunda 4 milyar TL'ye ulaştırmayı amaçlıyor.

2018'de Rize'ye yapılacak yatırımlar mecliste!

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu  2018 yılında Rize'ye yapılacak yatırımları meclis gündemine taşıdı..

Kamu yatırımlarına en büyük engel istimlak sorunları!

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, kentte kamu yatırımlarının önündeki en büyük engelin istimlak sorunları ve maliyetleri olduğunu belirtti. AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, devam etmekte olan projelerle ilgili bilgiler verdi.

Denizli Büyükşehir yatırımları 2015'e damga vurdu!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 2015'in Denizli'de yatırım yılı olduğunu vurgulayarak, gelir ve gider hedeflerinin gerçekleştirme oranlarına bakıldığında Büyükşehir Belediyesi bütçesinin çok başarılı olduğunu ifade etti.

2015'te özel inşaat yatırımları yüzde 2,5 arttı!

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Türkiye'nin 2015'te yüzde 4 büyüdüğünü belirtti. geçen yılın büyüme verilerini değerlendiren Yılmaz, Özelinşaat yatırımlarının yüzde 2,5 arttığına dikkat çekti.

Katarlılar Türkiye'de gayrimenkul, inşaat ve turizm yatırımları yapıyor!

2005-2015 yılları arasında yaklaşık 450 milyar dolarlık yurt dışı yatırımı gerçekleştiren Katar'ın geçen yılki dış yatırımları ise 19 milyar doları buldu. Katar, Türkiye'de medyadan tekstile, bankacılık ve gayrimenkulden enerjiye kadar yatırım yapıyor.

OSKİ yatırımları Ordu'ya damgasını vuracak!

OSKİ Genel Müdürlüğü, 2015 yılında gerçekleştirmiş olduğu faaliyetlerle ilgili hafta sonunda geniş katılımlı bir değerlendirme toplantısı düzenledi, toplantıda 2016 yatırımlarıyla ilgili bilgi verildi...

Manisa'da 2016'da hangi yatırımlar yapılacak?

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Fen İşleri Dairesi Başkanı Yılmaz Gençoğlu Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin 2015 yılında yaptığı yatırımların yanı sıra 2016’da yapacağı çalışma ve projeleri anlattı.

Batman'da eğitim ile spor yatırımları dikkat çekti!

Batman Valiliği, 2015 yılında tamamlanan ve yapımı süren eğitim ile spor yatırımlarına dikkat çekti. Eğitimde 493 dersliğin yapımı ise sürüyor.

İzmir'e 2015'te hangi yatırımlar yapıldı?

İzmir Büyükşehir Belediyesi, bir önceki yıla göre yatırımlarını yüzde 29 oranında artırarak 2015’te yaklaşık 1.6 milyar liralık harcama gerçekleştirdi. Büyükşehir’in 12 yıllık yatırım tutarı ise 9.5 milyar liraya ulaştı.

Rize'de yatırımlar hızla artıyor!

Karadeniz'in önemli şehirlerinden Rize, ekonomide büyük bir atılım içerisinde. Dev ulaşım projelerinin modern tarıma, eğitim hamlelerinden sanayi yatırımlarına kadar birçok alanda dönüşüm yaşayan şehir, bölgesinde güçlü bir oyuncu olmayı hedefliyor.

Kiler GYO, Emlak Fuarı 2015’te yatırımlarını tanıtıyor!

Kiler GYO, Emlak Fuarı 2015’te Referans markalı projelerinin yeni halkaları olacak Bahçeşehir ve Kartal yatırımlarını tanıtıyor.

Özel sektör inşaat yatırımları arttı!

Özel sektör inşaat yatırımları 2014 yılında yüzde 9.4 artış gösterirken sektör, 2015 yılında da büyümeye devam ediyor.

rize yatırımları 2015 Haberi

rize yatırımları 2015

Rize Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen törende konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplu açılış töreni ile 122 milyon lira yatırım bedeli olan 26 eser ve hizmetin, Rize’ye ve ülkemize hayırlı olması temennisini dile getirdi.


Konuşmasında açılışı yapılan eser ve hizmetler hakkında ayrı ayrı bilgi veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu eserlerin Rize’ye kazandırılmasında emeği geçen hükümete, bakanlara ve teknokratlara, bürokratlara, yüklenici firmaya, tüm herkese şükranlarını ifade ettiğini belirtti.


Rize’ye geçtiğimiz 12 yılda toplam 9 katrilyon yatırım yapıldığını söyleyen Erdoğan, “Samsun’dan başlayıp Sarp’a kadar giden Karadeniz Sahil Yolu geldiğimizde yüzde 35’ti, biz tamamladık. O aşılmaz denilen dağları biz aştık. Sadece bu aradaki o tünelleri, o dağları deldik. Biz size âşıktık, biz dertliydik, sevdalıydık, o delinmez denilen dağları delerek hamdolsun yol yaptık. Bugün artık kaza riskini minimize ettik. Rize'de...