09 / 05 / 2024

Rizedeki tünel ne oldu

Rizedeki tünel ne oldu

Rize'de tünel göçüğündeki inşaat çalışmaları başladı. Rize-İkizdere karayolunda inşaat sırasında meydana gelen göçük nedeniyle 1 kişinin öldüğü, 3 kişinin de yaralandığı tüneldeki çalışmalar, yeniden başladı

Ziraat GYO'nun Tünel binasının değeri belli oldu!

Ziraat GYO, Tünel Binası'na ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki, Ziraat GYO Tünel Binası'nın değeri ne kadar oldu?

Muğla Ula'daki 13 milyonluk tünel ne olacak?

Muğla, Ula’daki Akyaka Mahalle Kavşağı Proje inşaatına ilişkin Gökova Ekolojik Yaşam Derneği’nin açtığı davayı görüşen İstinaf Mahkemesi projenin tekrardan incelenmesine karar verdi. Fakat mahkemenin kararı sonrası kavşak ve tünellerin akıbetinin ne olacağı merak konusu oldu.

Ümraniye’deki özel hastanede yapılan tünel İBB Meclisi’nde!

AKP Milletvekili Metin Külünk’ün ailesine ait olan Ümraniye’deki özel hastanenin iki binasını yer altında birleştirmek için yapılan tünel için plan değişikliği yapıldı. Bu değişiklik İBB Meclisi’ne taşındı...

Hassa-Dörtyol Tünel Projesi'ne ilişkin 3 soru mecliste!

Hassa-Dörtyol Tünel Projesi'nin başlama zamanı ve toplam bütçesi meclis gündemine taşındı. CHP Hatay Milletvekili Birol Ertem konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Ankara Etlik Şehir Hastanesi'ne tünel!

Bilkent Şehir Hastanesi’ne ulaşımı rahatlatmak için yapılan 33 kilometrelik yol çalışmasını hızlandırdıklarını söyleyen Başkan Mustafa Tuna, Etlik Şehir Hastanesi için de tünel projesi üzerinde çalıştıklarını belirtti.

Erkenek Tüneli'ne Tekno Maccaferri imzası!

İnşaat ve alt yapı sektöründe faaliyet gösteren Tekno Maccaferri, Doğu Anadolu'yu Malatya üzerinden Akdeniz Bölgesi'ne bağlayan Erkenek Tünel portallarında, Terramesh Sistem duvar uygulamasını hayata geçirdi.

Kars Ilgar Geçidi'ne tünel yapılacak!

Ulaştırma Bakanı Arslan, "Geçit vermeyen Ilgar Geçidi'nin geçit verebilir hale gelmesi için tünele ihtiyaç vardı, onun projesini bitirdik, tünel artı beraberinde 41 kilometrelik bölünmüş yolun ihalesini yaptık ve inşallah ayın 11'inde oranın da temelini atıp vira bismillah diyeceğiz" şeklinde konuş

Şişli Belediyesi'nden tünel projesine itiraz!

CHP'li Şişli Belediyesi Maçka Parkı'nın bir bölümüne yapılması planlanan tünel projesiyle ilgili imar planlarına itiraz etti.

Cevdet Bayram'dan Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tüneli'ne itiraz!

Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tünel projesinin, bir çıkışı da kentsel park Ortaköy Vadisi’ne yapılıyor. CHP’li Meclis üyesi Cevdet Bayram, çalışmaların durdurulması istemiyle Koruma Kurulu’na itiraz etti.

Niğde Şehiriçi Tünel Projesi’nde kamulaştırma başlıyor!

Niğde Belediyesi’nce hazırlanan ve Vali Konağı yokuşunu Kayaardı Mevkii’ne bağlayacak olan Şehiriçi Tünel Projesi’nde kamulaştırma çalışmalarına başlanacak. 370 metre uzunluğunda planlanan tünel şehiriçi trafik akışını büyük oranda rahatlatacak.

Yozgat Spor Vadisi'ne 320 metrelik tünel!

YOZGAT Spor Vadisi’nin şehirle bağlantısını sağlamaya yönelik başlatılan tünel çalışması devam ediyor.Yozgat Valisi Yazıcı, Yozgat kent merkezi ile Spor Vadisi’ni birbirine doğrudan bağlayacak 320 metrelik tünel yapımına başlandığını belirtti.

Ali Kılıç'tan Kadir Topbaş'a tünel çağrısı!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın tünel için İBB Başkanı Kadir Topbaş güzellemeleri şaşırttı. Başkan Kılıç, belediye binasından Bölge Hastanesi’ne uzanan 950 metre uzunluğunda bir tünel yapımı çağrıda bulundu.

Türkiye genelinde 700 kilometrelik 470 tünel yapılacak!

Türkiye'de bugüne kadar 264 kilometre uzunluğunda 271 tünel hizmete girerdi. 2023 hedefleri kapsamında, uç uca eklendiğinde İstanbul ile Antalya mesafesi uzunluğunda 470 tünelin yapılması planlanıyor.

Rizedeki tünel ne oldu Haberi

Rizedeki tünel ne oldu

Rize-İkizdere karayolunda meydana gelen göçük nedeniyle 1 kişinin öldüğü, 3 kişinin yaralandığı tüneldeki çalışmalar, incelemelerin tamamlanmasının ardından yeniden başlatıldı.


Rize Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, görevlendirilen iş güvenliği uzmanı ve inşaat mühendislerinin tüneldeki incelemeleri tamamlandı.


Yapılan incelemelerin ardından tünel çalışmalarına yeniden başlandı.


İkizdere Kaymakamı Abdil Koç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, göçük nedeniyle savcılık talimatıyla inceleme yapıldığını söyledi.


Kazada bir kişinin hayatını kaybettiğini, üç kişinin de yaralı olarak kurtarıldığını hatırlatan Koç, "Sorumluların belirlenmesi için gerekli incelemeler tamamlandı.  Ara verilen yol yapım çalışması ise incelemenin ardından yeniden başladı" dedi.


Öte yandan, göçük altından yaralı olarak çıkartılan Birol Tombul ve Mustafa Çom'un sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.


- Olay


Rize Güneyce karayolunun 25. kilometresinde yapımı süren tünel inşaatının girişinde 12 Kasım Çarşamba günü meydana gelen göçükte, Mustafa Çoban (50)...