29 / 04 / 2024

Robbie Williams Cenevre villa

Robbie Williams Cenevre villa

Dünyaca İngiliz ünlü şarkıcı Robbie Williams, ailesiyle bir süredir kaldığı Cenevre’den 240 milyon TL'ye villa satın aldı. 

Robin Williams’ın San Francisco'daki ikonik malikanesi 703 milyon TL'ye satılıyor! 

Merhum aktör Robin Williams'ın, ABD'nin San Francisco şehrinde yer alan ikonik malikanesi 703 milyon TL'lik (25 milyon dolar) bir fiyatla satışa sunuluyor. İşte detaylar...

Robbie Williams ve Ayda Field çifti 49,5 milyon dolara malikane satın aldı!

İngiliz şarkıcı Robbie Williams ve eşi Ayda Field milyonlarca dolarlık malikanelerini satarak yerine 49,5 milyon dolara konut satın aldı. İşte ayrıntılar...

Robbie Williams Wiltshire'daki evini satıyor!

Dünyaca ünlü şarkıcı Robbie Williams Wiltshire'daki evini, 1,35 milyon sterlin zararına satışa çıkardı. 

Margot Robbie, Los Angeles’taki evini sattı!

Hollywood'un son zamanlarda parlayan yıldızı Margot Robbie, içinde özel evcil hayvan odası ve şarap mahzeni de olan Los Angeles'ta bulunan konutunu 3.4 milyon dolar bedelle (yaklaşık 29.5 milyon Türk Lirası'na) sattı.

Margot Robbie ve Tom Ackerley, California'da malikane aldı!

ABD'li ünlü oyuncu Margot Robbie ve eşi Tom Ackerley, California Los Angeles Venice'de 6.5 milyon dolar bedelle (56 milyon Türk Lirası) bir malikane aldı. 

Michael Schumacher'in İsviçre Cenevre Gölü'ndeki evi satışa sunuldu!

Formula 1'in 7 kez şampiyonluk kazanan rekortmen pilotu Michael Schumacher'in eşi Corinna Schumacher, İsviçre Cenevre Gölü'ne nazır, 'Aşk yuvamız' dedikleri evi 5.8 milyon Euro'ya satıyor...

Serena Williams, Beverly Hills’teki villasını 7.5 milyon dolara satıyor!

Serena Williams, Beverly Hills’teki son teknolojiyle tasarlanan; barı, mahzeni, havuzu, spor odası ve geniş bir bahçesi bulunan villasını satıyor...

Robbie Williams Cenevre'den villa satın aldı!

Dünyaca İngiliz ünlü şarkıcı Robbie Williams, ailesiyle bir süredir kaldığı Cenevre’den 240 milyon TL'ye villa satın aldı. 

Robbie Williams geceliği 150 bin TL'ye villa kiraladı!

Dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı Robbie Williams, karantinada geçirmek için geceliği 150 bin TL'ye villa kiraladı. 

Aaron Rodgers ve Danica Patrick Malibu'da 28 milyon dolara ev aldı!

Spor dünyasının ünlü çifti Aaron Rodgers ve Danica Patrick ünlü şarkıcı Robbie Williams'ın Malibu'daki evini 28 milyon dolara satın aldı. Modern İtalyan sarayı tarzına sahip evin 4 yatak odası, 4 banyosu bulunuyor.

Robin Williams'ın Kuzey California'daki evi satılıyor!

Birçok filmde rol alan Robin Williams'ın 2014 yılında hayatını kaybettiği Kuzey California'daki evi 7.25 milyon dolara satışa çıkarıldı.

Keller Williams’tan Cemil Atlas Ortaokulu'na bilgisayar sınıfı!

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams, Gümüşpala'daki TC MEB Cemil Atlas Ortaokulu'na bilgisayar sınıfı sağladı.

Ayda ve Robbie Williams Beverly Hills’teki evlerinin kapılarını açtı!

Ayda ve Robbie Williams çifti Beverly Hills’teki evlerinin kapısını Elle dergisine açtı. 25 bin metrekarelik evin 10 yatak odası bulunuyor....

Robbie Williams Cenevre villa Haberi

Robbie Williams Cenevre villa

İngiliz sanatçı Robbie Williams ve eşi  Ayda Field, Cenevre’de villa satın aldı. Milliyet'te yer alan habere göre; ikilinin, İsviçre’deki yeni evleri için 24 milyon pound’u (yaklaşık 240 milyon TL) gözden çıkardı.

Geçtiğimiz haftalarda koronavirüse yakalandıktan sonra St. Barts’ta gecelik fiyatı 150 bin TL olan villada ailesiyle karantinaya giren sanatçının evi, Cenevre Gölü yakınlarında bulunuyor. Dört çocuğu ve eşiyle taşınmak için gün sayan 46 yaşındaki Williams, De Geneve isimli lüks golf kulübüne de üye oldu.
 

Robbie Williams geceliği 150 bin TL'ye villa...