06 / 05 / 2024

Roberto Cavalli sevgilisine ada mı aldı

Roberto Cavalli sevgilisine ada mı aldı

Ünlü modacı Roberto Cavalli'nin genç sevgilisine dudak uçuklatan bir hediye aldığı ileri sürüldü. Aftonbladet gazetesi, Cavalli'nin İsveçli sevgilisine yaptığı bu jest karşılığında 2.5 milyon sterlin ödediğini de yazdı.

Gül fiyatlarına büyük zam geldi! Sevgilisine  gül almak isteyenler çok üzülecek!

Gülbirlik tarafından daha önce alımı 24 TL 25 kuruş olan gülün kilogram fiyatının yüzde 100'ün üzerinde artırıldığı açıklandı. Gül fiyatları ne kadar? 1 adet gülün fiyatı kaç lira oldu?

Türk şirket, Avrupa’daki tekstil üssünü kapatıyor! 700 kişi işsiz kalacak!

13 yıl önce Sırbistan’a ilk giden Türk tekstil şirketi olan Jeanci, ülkedeki üretimini sona erdiriyor. İki fabrikada 700 kişiye istihdam sağlayan Jeanci, dünya devleri Cavalli, Fearre ve Versace gibi ünlü markalar için de üretim yapıyordu.

Bu Sevgililer Günü indirimi kaçmaz! Safir yüzük 2.813 TL’ye düştü! 6 Şubat 2023 Fiyat Listesi

Sevgililer Günü’nde sevgilisine değerli bir hediye almak isteyenler bu indirimi çok sevecek. Lal Pırlanta’da  alyanslar, tam tur yüzükler, su yolu bileklikler, tek taş kolyeler ve gerdanlıklarda yüzde 65 indirime girdi. Peki indirimde hangi pırlanta takı kaç TL?  İşte detaylar…

Sürpriz yapmak isteyenler buraya! Pırlanta tek taş yıldız küpe 3.990 TL’ye düştü! 28 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Sevgilisine pırlanta hediye ederek sürpriz yapmak isteyenler için fırsat indirimleri başladı. Pırlanta tek taş küpelerin 2.190 TL’den başladığı indirim kampanyasında hangi ürün kaç TL’ye indi? Pırlanta küpe, kolye, yüzük fiyatı kaç TL? İşte detaylar…

Sevgililer Günü’ne dev indirim! Pırlanta tek taş kolye 1.990 TL! 26 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Sevgililer Günü’nde sevgilisine ya da eşine unutulmaz bir hediye vermek isteyenler için Lova Pırlanta’da büyük indirim günleri başladı. İndirim kapsamında pırlanta tek taş kolyeler 1.990 TL’den başlıyor.

Pırlanta yüzüklerde net yüzde 60 indirim! 23 Eylül 2022 fiyat listesi...

Eşine, sevgilisine, nişanlısına, annesine ya da herhangi bir sevdiğine hediye almak isteyenlerin ilk tercihi olan pırlantalarda yüzde 60'ye varan indirim başladı. Peki, pırlanta yüzük fiyatları ne kadar? İşte 23 Eylül 2022 fiyat listesi...

Roberto Bravo Çin’de mağaza açtı!

Venedik ve Moskova’da mağazaları olan Roberto Bravo, Çin’in Tianjin şehrinde bir mağaza açarak Asya pazarına girdi.

Loris Karius sevgilisine Sapphire'den ev kiraladı!

Beşiktaş'ın başarılı kalecisi Loris Karius, sevgilisi Sophia Thomalla'ya İstanbul Sapphire'den ev kiraladı.

Fısıa Mühendislik Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Fısıa Mühendislik Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Roberto Bruno tarafından kuruldu.

Csuk Enerji Sistemleri İnşaat ve Üretim Anonim Şirketi kuruldu!

Csuk Enerji Sistemleri İnşaat ve Üretim Anonim Şirketi Roberto Vıto Ingraldı tarafından 415 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Türk inşaat şirketlerine Ekvador'dan davet!

Ankara Ticaret Odası (ATO) tarafından dış ticareti geliştirmeye yönelik toplantı düzenlendi. Toplantıda konuşan Ekvador Büyükelçisi Roberto Betancourt, inşaat ve altyapı yatırımları için Türk şirketlerini davet etti.

İşte Ali Ağaoğlu'nun sevgilisine yaptığı sürpriz!

Ağaoğlu Holding'in patronu Ali Ağaoğlu ve sevgilisi Duygu Su Gülpınar 14 Şubat Sevgililer Günü'nü Uludağ'da kutladı. Ağaoğlu, Gülpınar'a önce bir kucak dolusu gül, sonra da büyük bir oyuncak ayı hediye etti.

Ömer Dinçkök ile Eylül Deniz Çolak ayrılığının sebebi villa mı?

70 yaşındaki Ömer Dinçkök, 35 yaşındaki yasak aşkı Eylül Deniz Çolak tarafından terk edildi. İddiaya göre ayrılığın sebebi ise sosyetik iş adamının genç sevgilisine istediği 2 milyon dolarlık villayı almaması.

Roberto Cavalli sevgilisine ada mı aldı Haberi

Roberto Cavalli sevgilisine ada mı aldı

Ünlü modacı Roberto Cavalli'nin genç sevgilisine dudak uçuklatan bir hediye aldığı ileri sürüldü. İsveç'te yayınlanan Aftonbladet gazetesinin haberine göre 74 yaşındaki Cavalli ile 29 yaşındaki sevgilisi Sandra Nilsson, geçtiğimiz Aralık ayında adayı birlikte ziyaret etti. Geçen ay da adanın satış işlemleri tamamlandı. Gazete, Cavalli'nin İsveçli sevgilisine yaptığı bu jest karşılığında 2.5 milyon sterlin ödediğini de yazdı.


Roberto Cavalli'nin sevgilisi Sandra Nilsson'a satın aldığı adada dört yatak odalı bir villa , bir av köşkü ve yüzme havuzu da bulunuyor. Adada bulunan yapılardan biri de 11'inci yüzyıldan kalma bir Viking kalesi.


Cavalli'nin, uğruna bir servet harcadığı sevgilisi Sandra Nilsson, İsveç asıllı bir model.


2008 yılında Playboy dergisine poz veren Nilsson, Victoria Silvestedt'ten 10 yıl sonra ilk kez bu dergi için objektif karşısına geçen kişi...