10 / 05 / 2024

rodi mood iflasmı etti

rodi mood iflasmı etti

Şirketin avukatı Afşin Ersoy, kararı şaşkınlıkla karşıladıklarını ifade ederek, Yargıtay sürecinin yaşanacağını, 70 milyon TL' ye yakın bir borç nedeniyle iflas kararı verildiğini ifade etti...

Mood Göksu'da yüzde 50 peşinatla 30 ay 0 faiz fırsatı!

Başkent Ankara'da inşa edilen Mood Göksu projesinde yüzde 50 peşinat ödendiğinde kalan tutar 30 ay 0 faizle ödenebiliyor. Projede yer alan konutların teslimlerinin 2 yıl sonra gerçekleştirilmesi planlanıyor. 

Ankara Mood Göksu'da kişiye özel ödeme planı! Ocak 2026'da teslim!

Dinamik Life imzası taşıyan Mood Göksu projesinin teslimlerinin 2026 yılında yapılması planlanıyor. Kişiye özel ödeme imkanı sunulan Mood Göksu projesinde 1.100 konut bulunuyor.

Mood Göksu'da 0 faiz ve kişiye özel ödeme planı!

Dinamik Life imzası ile hayata geçirilen Mood Göksu projesinde 0 faizle kişiye özel ödeme imkanı sunuluyor. Başkent Ankara'da inşa edilen Mood Göksu projesinde 1.100 konuta yer veriliyor.

Mood Göksu'da ön talep fırsatı! Ankara'da 1.100 konutluk yeni proje! 

Dinamik Life imzası taşıyan Mood Göksu projesinde ön talep fırsatı başladı. Başkent Ankara'da hayata geçirilen Mood Göksu projesinde 1.100 konut yer alıyor. 

Mood Altınok satışta! Mood Altınok daire fiyatları ne kadar?

Mood Ankara firması tarafından, Ankara İli, Yenimahalle İlçesi, Susuz Mahallesi’nde inşa edilen Mood Altınok projesi satışa çıktı. Peki, Mood Altınok daire fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Rodi İnşaat Metal Kimya Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rodi İnşaat Metal Kimya Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şİşli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ferit Bingöl tarafından kuruldu.

Mood İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mood İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Alaa K. A. Mansour ve Emad Addın Akef Abdel Latıf Ibrahım tarafından kuruldu.

Rodi Kayım İnvestment İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Rodi Kayım İnvestment İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Rodi Kayım tarafından kuruldu.

Mood Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Mood Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Alper Sözkesen ve Saide Canlı ortaklığında kuruldu.

Brew Mood 2020'de 25 yeni şube açacak!

Brew Mood, İzmir merkezli ve yerel self servis hizmet veren bir marka. Brew Mood, Türkiye genelinde franchise veriyor ve 2020'de 25 şube açmayı planlıyor...

2. el konutta satışlar artacak!

Konut uzmanı Rodi Kayım'a göre, son dönemlerde yatırım amaçlı konut satın almaktan çok oturmak için konut alanların sayısının fazla oluşu ikinci el konut satışlarını artırdı.

Emlak Vergisi'nde 2020 lüks konutlar için milat olacak!

Emlak Uzmanı Rodi Kayım, Lüks Konut Vergisi'ni yorumladı. Kayım, özellikle “süper lüks” konutları için ödenecek “Lüks Konut Vergisi” için yapılacak değerleme haritalarının önemine dikkat çekti... 

Faiz indi konut talebi arttı!

Konut kredi faiz oranlarının inmesi konut talebini patlattı. Emlak uzmanı Rodi Kayım, "Faiz indirimi sektöre ilaç gibi geldi. Bu oranların devam etmesi alt ve orta gelirde olup da ev sahibi olmak isteyenler için fırsat" dedi...

rodi mood iflasmı etti Haberi

rodi mood iflasmı etti


130 mağazası, 1800 çalışanı bulunan Rodi Mood için mahkeme iflas kararı verdi.


Şirketin avukatı Afşin Ersoy, kararı şaşkınlıkla karşıladıklarını ifade ederek, Yargıtay sürecinin yaşanacağını, 70 milyon liraya yakın bir borç nedeniyle iflas kararı verildiğini ifade etti. Şirketler için iflas erteleme başvurusu geçtiğimiz Mart ayında yapılmıştı. Afşin Ersoy, şirketin faaliyetlerine devam edeceğini “Kepengi indirilmeyecek” sözleri ile ifade etti. Şirket hakkında verilen  iflas kararı ise Yargıtay’a taşınacak. 

35 yıl önce İzmir’de faaliyete başlayan Rodi Jeans, 1996’da faaliyetlerini İstanbul’a taşımıştı. Kot üretimiyle adından söz ettiren şirketin 2012 cirosu 400 milyon TL olarak açıklanmıştı....