01 / 05 / 2024

roje Beyaz Gayrimenkul

roje Beyaz Gayrimenkul

Türkiye geçirdiği 2 seçim ve Batı kaynaklı ekonomik durgunluğa rağmen siyası istikrarı ile gayrimenkul satışında rekor kırmaya hazırlanıyor. Körfez piyasasına açılan Türk gayrimenkul sektörü bu yılın ilk 3 ayında Arap alıcıların istilasına uğradı.

Beyaz Offıce Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Beyaz Offıce Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Kabil, Anıl Tekin ve Yunus Kabil ortaklığında kuruldu.

Kam İnvest Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kam İnvest Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de 5milyon TL sermaye bedeli ile  Ebru Beyaz tarafından kuruldu.

Kütahya Belediyesi'nden 75 milyon TL'ye satılık 8 gayrimenkul!

Kütahya Belediye Başkanlığı, Yeni Bosna, Bölcek, Gaybi Efendi, 30 Ağustos, Yıldırım Beyazıt, Yeni Borsa, Siner ve Lala Hüsetin Paşa Mahallesi'nde bulunan 8 adet gayrimenkulü 75 milyon 13 bin 140 TL'ye satıyor. 

Başkent34 Yapı Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başkent34 Yapı Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kömürcü ve Taner Beyaz ortaklığında kuruldu.

Beyazıt Gayrimenkul Gıda İnşaat Hayvancılık Oto.Teks.Telekom.Ve Ve Kafeterya San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Beyazıt Gayrimenkul Gıda İnşaat Hayvancılık Oto.Teks.Telekom.Ve Ve Kafeterya San.Ve Tic.Ltd.Şti. Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Oruç tarafından kuruldu.

Beyaz Konak Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyaz Konak Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile A. İbrahim Altuntaş tarafından kuruldu.

Gayrimenkul sektörü yıl sonu hedefini yükseltti!

4 sektörde gerçekleşen vergi indirimleri çarşı-pazara büyük hareket getirdi. Müşteri trafiği artan beyaz eşya ve gayrimenkul sektörleri yıl sonu hedeflerini yükseltti..

Beyazıt Öztürk Karadağ'dan 3 ev aldı!

Gayrimenkul yatırımlarına hız kesmeden devam eden Beyazıt Öztürk Karadağ'dan 3 ev aldı.

Alfa1 Gayrimenkul Danışmanlık Aracılık Yatırım Ve Yönetim Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alfa1 Gayrimenkul Danışmanlık Aracılık Yatırım Ve Yönetim Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy’de 60 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kemal Günlübeyaz, Ali Necati Günlübeyaz ve İzel Şarhon ortaklığında kuruldu. 

Beyaz İnşaat'tan Gaziosmanpaşa'ya 2 yeni proje!

Beyaz Gayrimenkul Yatırım San ve Tic. A.Ş. Gaziosmanpaşa'da 2 yeni projeye imza atıyor. Projede henüz satışlar başlamadı...

Abc 1 Gayrimenkul Danışmanlık Ve Aracılık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Abc 1 Gayrimenkul Danışmanlık Ve Aracılık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ataşehir’de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kemal Günlübeyaz tarafından kuruldu.

Referandumdan sonra gayrimenkul satışları hızlanabilir!

Beyaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Beyaz, referandumdan sonra gayrimenkul satışlarının hızlanacağını açıkladı.

Ev, beyaz eşya ve mobilya alacak vatandaşlar harekete geçti!

Beyaz eşya, gayrimenkul ve mobilya sektörlerinde yapılan ÖTV ve KDV indirimleri mağazalarda hareketlenmeye neden oldu. Piyasalar canlanıyor.

roje Beyaz Gayrimenkul Haberi

roje Beyaz Gayrimenkul

Türkiye geçirdiği 2 seçim ve Batı kaynaklı ekonomik durgunluğa rağmen siyası istikrarı ile gayrimenkul satışında rekor kırmaya hazırlanıyor. Mütekabiliyet yasası sonrası Körfez piyasasına açılan Türk gayrimenkul sektörü bu yılın ilk 3 ayında Arap alıcıların istilasına uğradı. 2 tane yeni fon Türkiye’ye giriş yaptı. Körfez’deki şirketler Türkiye’den arsa alarak kendileri inşaata soyundu.


Bütün bu gelişmeleri değerlendiren Proje Beyaz Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Murat Uzun, bu durumun Türk gayrimenkul sektörüne olan güveni ortaya koyduğunu ve yaşanan gelişmeler nedeni ile gayrimenkul sektörünün Körfez’e yapacağı satışlarda rekor kıracağını söyledi.


Nisan aylarının başlarında Hilton Convention Center’da yapılan fuarın bu düşüncelerini güçlendirdiğini söyleyen Uzun ’’Fuara oldukça büyük bütçeli müşteriler, zengin Araplar koridorları hınca hınç doldurdu. Türkiye gayrimenkul sektörü hakkında oldukça bilgililer. Sektörde gayrimenkul fiyatları artıyor, artmaya devam...