17 / 05 / 2024

roma stad projesi

roma stad projesi

İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Roma, yeni stat projesini açıkladı. Roma Başkanı Pallotta: "Roma taraftarları ve kent yeni bir stada ihtiyaç duyuyor. Bu, takım, kent ve ülke için büyük bir fırsat" dedi...

Niğde 5 Şubat Stadı'nın yerine yapılacak yeni stadyum meclis gündeminde!

Niğde'de bulunan 5 Şubat Stadı'nın yerine yapılacağı duyurulan yeni stadyum projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Anfield Stadı'nın genişletme projesi ertelendi! 

İngiltere Premier Lig kulübü Liverpool, Anfield Stadı'nı genişletme projesinin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle ertelendiğini açıkladı.

Ankara’daki Roma Tiyatrosu restore ediliyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Roma Tiyatrosu ve Arkeopark Projesi hayata geçiriliyor. Projenin 2021’de tamamlanması planlanıyor. Kültür ve Tabiat Varlıkları Daire Başkanı Bekir Ödemiş ise proje hakkında açıklamalarda bulundu.

Roma Olimpiyat Stadı 12 Haziran'da açılacak!

2020 yılının önemli futbol etkinlikleri arasında bulunan 2020 Avrupa Şampiyonası'nda (EURO 2020) 4 karşılaşmaya ev sahipliğinde bulunacak İtalya'nın başkenti Roma'da bulunan Olimpiyat Stadı'nda açılış maçı için hazırlıklar hızla devam ediyor.

Trabzonspor'da iki gayrimenkul projesi!

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, Medical Park Stadı'nda gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Usta, kulübün 2 yeni gayrimenkul projesi olduğunu ifade etti.

Roma'ya stat müjdesi!

Roma, yetkili mercilerden aldığı iznin ardından yeni stadı için hazırlıklara başladı. Yapılan açıklamada, stat projesi konusunda uzun zamandır anlaşmazlık yaşanan Roma Belediyesi yetkilileriyle toplantı yapıldığı belirtildi.

Sivas eski stad yerleşkesi fikir projeleri sergilendi!

Sivas'ta Cumhuriyet Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğrencileri "Eski stad yerleşkesi fikir projesi" kapsamında hazırladıkları projelerini sergiye çıkardı.

İzmir Göztepe Stadı'nda son durum!

Başbakan Yıldırım’ın, Göztepe Başkanı Sepil ile yaptığı görüşmede, Gürsel Aksel’in yerine yapılacak 20 bin kişi kapasiteli stada onay vermesi camiada sevinçle karşılandı. Stad projesi önümüzdeki günlerde tekrardan ihaleye çıkacak.

İzmir Alsancak Stadı'nda son durum!

İzmir'de depremde yıkılma riski bulunduğu gerekçesiyle geçen yıl tribünleri yıkılan Alsancak Stadı'nın yenilenmesi projesi için İzmir Büyükşehir Belediyesi, bakanlıktan gelen 1/5000 ölçekli nazım imar planı değişikliğini onayladı.

Antalya Arena Stadı kente değer kattı!

CHP’li Akaydın’ın “100 yıllık yanlışlıkta son dönemeç” diyerek iptal etmeye çalıştığı 100.Yıl Projesi’ndeki Antalya Arena Stadı, Başkan Türel’in çabalarıyla bitirildi. Stad, ekonomide can damarlarından birisi haline geldi.

13 soruda Eroğlu Skyland İstanbul projesi!

Skyland İstanbul projesi Seyrantepe TT Arena Stadı'nın yanında inşa ediliyor. Konut, ofis ve AVM alanlarının yer aldığı proje Eroğlu Gayrimenkul imzasıyla yükseliyor.

Göztepe Stadı ve Eşrefpaşa semt pazarı konusu mecliste tartışıldı!

Şubat ayı meclis toplantısında eski tarihi Roma İpekyolu üzerine kurulan Eşrefpaşa semt pazarının başka bir yere taşınması ve Büyükşehir Belediyesi'nin açtığı dava sonrası ihalesi iptal edilen Göztepe Stadı tartışma konusu oldu.

AEK Ayasofya Stadı'nın çalışmaları 2016'da başlayacak!

Yunanistan'ın önde gelen kulüplerinden AEK, yeni stadı için gerekli parayı buldu. Projesi hazır olan stadyum yapılmaya başlanacak, adı da Ayasofya Stadı olacak.

roma stad projesi Haberi

roma stad projesi

İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Roma, yeni stat projesini açıkladı. 


Roma, kulüp başkanı James Pallotta ve Roma Belediye Başkanı Ignazio Marino'nun katıldığı törenle taraftarlarına yeni stat projesinin tanıttı.


Sarı-kırmızılı kulübün başkanı Pallotta, törende yaptığı konuşmada, stadın tamamen özel sektör eliyle inşa edileceğini ve herhangi bir kamu kaynağının kullanılmayacağına dikkati çekti. Stadın yapımının 2 yıl süreceğini ve birçok kişiye istihdam olanağı sağlayacağını da ifade eden Pallotta, "Olimpiyat Stadı, Roma'ya çok önemli bir şekilde evsahipliği yaptı ama miadını doldurdu. Roma taraftarları ve kent yeni bir stada ihtiyaç duyuyor. Bu, takım, kent ve ülke için büyük bir fırsat" diye konuştu.


Roma'nın yeni futbol mabedinin kapasitesinin 52 bin 500 olacağını ancak 60 bine kadar genişletilebileceğini dile getiren Pallotta, Roma'yı dünyanın lider takımlarından biri yapmak...