06 / 05 / 2024

Roman Abramovich gayrimenkulleri

Roman Abramovich gayrimenkulleri

İngiltere Premier Lig kulüpleri arasında yer alan Chelsea'nin sahibi Roman Abramovich, gayrimenkullerinin sayısını artırdı. Abramovich, İsrail’de satın aldığı villaya tam 64 milyon dolar ödedi...

Beşiktaş yönetimi, Akatlar, Pendik ve Fulya’daki gayrimenkulleri için harekete geçti! Kira bedelleri artırılacak! 

Beşiktaş yönetiminin sorunlarından biri de gayrimenkullerden alınan kira bedelleri oldu. Yönetim Akatlar, Pendik ve Fulya’daki gayrimenkulleri için harekete geçiyor. İşte ayrıntılar...

Dedemin üzerindeki gayrimenkulleri nasıl bulabilirim? 

Dede üzerinden kalan gayrimenkuller bazen her durumda belirli olmayabilir. Bunun için torunların doğru bir araştırma yapması ve gayrimenkul tapularını çıkarması gerekir. Peki dedenizin üzerindeki gayrimenkulleri nasıl bulabilirsiniz? İşte bu konu ile ilgili önemli ayrıntılar...

Roman Yapı İnşaat Ve Temizlik İşleri Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Roman Yapı İnşaat Ve Temizlik İşleri Ticaret Sanayi Limited Şirketi Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Çakır tarafından kuruldu.

Hepsiburada, Dünya Çizgi Roman Günü’ne özel kampanya düzenledi! İşte 25 Eylül 2022 çizgi roman fiyatları

Hepsi burada 25 Eylül Dünya Çizgi Roman Günü’ne özel indirim kampanyası düzenledi. Üç gün sürecek kampanya sürecinde hepsiburada.com’dan alacağınız tüm çizgi romanlar sepette yüzde 15 indirimle satılıyor.

Galatasaray'ın gayrimenkulleri satılacak mı? Başkan adayı Özbek açıkladı!

Kulübün 11 Haziran'da gerçekleştirilecek olağanüstü seçimli genel kurulunda eski divan kurulu başkanı Eşref Hamamcıoğlu ile yarışacak olan Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Dursun Özbek "Galatasaray'ın gayrimenkulleri satılacak mı" sorusuna açıklık getirdi. İşte o açıklamalar...

Galatasaray başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu: Gayrimenkulleri satmak akıl işi değildir!

Galatasaray Kulübünün başkan adayları arasında yer alan Eşref Hamamcıoğlu, seçimleri gayrimenkul tartışmaları üzerinden götürmenin doğru olmadığına değinerek, "Gayrimenkulleri satmak akıl işi değildir." dedi.

2010-2021 yılları arasında satılan Hazine gayrimenkulleri TBMM gündeminde! 

İyi Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, 2010-2021 yılları arasında satışı yapılan Hazine'ye ait gayrimenkulleri Meclis gündemine taşıdı. Yokuş, konuyla ilgili soru önergesi verdi. 

Rus iş insanı Roman Abramovich AB'ye yaptırım davası açtı

Rusya Ukrayna savaşı yüzünden AB'nin yaptırım listesine alınan Rus iş insanı Roman Abramovich, hakkındaki yaptırımların kaldırılması için dava açtı. Abramovich, 19 yıldır sahibi olduğu Chelsea'yi yaptırımlar yüzünden satma kararı almıştı.

Roman Abramoviç, İstanbul'da arazi yatırımı için düğmeye bastı! 5 arazi bakıyor! 

Dünyanın en çok konuştuğu Rus milyarderlerden biri olan Roman Abramoviç'in İstanbul'daki gayrimenkul yatırımlarını hızlandırdığı konuşuluyor. İşte ayrıntılar...

Chelsea'yı almayacak, Bodrum'dan malikane alacak! Muhsin Bayrak'ın yeni sözü!

Türk iş insanı Muhsin Bayrak geçen haftalarda Chelsea'yi satın alacağını açıklayarak gündeme gelmişti. Basın toplantısıyla Chelsea'yi almaktan vazgeçtiğini söyleyen Muhsin Bayrak,  Rus iş insanı Roman Abramovich'e Bodrum'da helikopter pisti olan bir malikane hediye etmek istediğini açıkladı.

Roman Abramoviç'ten İstanbul'a sır ziyaret! AB'den gelen yaptırım öncesi dikkat çeken gelişme

Rus milyarder iş adamı Roman Abromoviç, Ukrayna savaşı yüzünden zor günler geçiriyor! Putin'e yakınlığıyla bilinen Rus oligarkın özel jeti AB'nin yaptırımları öncesi İstanbul'daydı.

Ankara Büyükşehir, hazine ile mahsuplaştığı gayrimenkulleri satışa çıkarıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi hazine ile mahsuplaştığı gayrimenkulleri 11 Kasım tarihinde satışa çıkarıyor.

Yabancılar Türkiye'den hangi gayrimenkulleri alıyor?

Çinli yatırımcıların Türkiye'ye ilgisi artıyor. Şimdi de gözleri gayrimenkule çevrildi. Peki yabancılar Türkiye'den hangi gayrimenkulleri alıyor? Türkiye'ye en çok talep hangi ülkelerden geliyor?

Roman Abramovich gayrimenkulleri Haberi

Roman Abramovich gayrimenkulleri

İngiltere Premier Lig kulüplerinden Chelsea'nin sahibi Roman Abramovich, 29 milyar dolarlık servetiyle dudak uçuklattı. Yatından evlerine kadar her gayrimenkulü incelendi. Abramovich, şimdi de İsrail'in sahil şehri Hertsliya'da 64 milyon dolara villa satın aldı.

Takvim'de yer alan habere göre; bu rakamın, İsrail emlak piyasasında bu zamana kadar yapılan en yüksek fiyatlı satış olduğu belirtildi. 

9 bin 500 metrekarelik villanın içinde 3 bin metrekare büyüklüğüne sahip iki konut, tenis kortu ve havuz olduğu ifade edildi.