05 / 05 / 2024

Roman Dungarvan oyun

Roman Dungarvan oyun

Kanada New Brunswick'de bulunan Miramichi kentinde Facebook üzerinden başlatılan bir oyun şehir sakinlerinin tek eğlencesi oldu!

Oyun tutkunlarına müjdeli haber! Artık ücretsiz oynanacak...

 Oyun tutukunlarının sabırsızlıkla beklediği ''F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch'' için müjdeli haber geldi. Epic Games Store üzerinden ücretsiz oldu. Peki  F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch sistem gereksinimleri nelerdir?

Epic Games'ten müjde! 99 TL'lik oyun ücretsiz oldu!

Epic Games, uzun süredir olduğu gibi geleneği bozmadan ücretsiz oyunlar vermeyi sürdürüyor. 99 TL'lik oyun resmen ücretsiz oldu! İşte bu haftanın oyunları...

179 TL’lik oyun şimdi bedava! Yüzde 75'e varan indirim! 21 Aralık 2022 fiyat listesi..

Epic Games, uzun zamandır olduğu gibi geleneği bozmadan ücretsiz oyunlar sunmaya devam ediyor. İşte ücretsiz olan o oyun ve indirimli oyunlar...

Steam'de 85'e varan çılgın indirim başladı! Oyun sevdalıları bu habere bayılacak! 21 Aralık 2022 fiyat listesi...

Steam`de Hafta Ortası Çılgınlığı Steam'de başladı. Birçok oyun kategorisinde indirimler uygulandı. İşte 21 Aralık 2022 Steam indirimli oyunlar fiyat listesi...

160 TL değerindeki oyun ücretsiz oldu!

Epic Games'in Yılbaşı Promosyonu, 15 gün boyunca 15 ücretsiz oyunla başlıyor. Kampanya kapsamında oyunculara ücretsiz olarak dağıtılacak ilk oyun da belli oldu.

Roman Yapı İnşaat Ve Temizlik İşleri Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Roman Yapı İnşaat Ve Temizlik İşleri Ticaret Sanayi Limited Şirketi Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Çakır tarafından kuruldu.

Oyuncuların telefonu OPPO A96 Turkcell Pasajlarda! Oyun tutkunları buraya! 15 Ekim 2022 fiyat listesi

Oyun aşıklarının genellikle tercihinin olduğu OPPO A96’yı Turkcell Pasajlarda bulabilirsiniz. OPPO A96 fiyatları kaç Türk Lirası? İşte detaylar…

En sevilen oyun kontrol cihazları en ucuz nerede? 14 Ekim 2022 fiyat listesi...

Beğenilen oyun kumandalarını en uygun fiyata bulabileceğiniz adresleri inceledik. 

Bakan Varank açıkladı: Türkiye dijital oyun girişimciliğinde tarih yazdı

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, İstanbul’un bu sene dijital oyun sektöründe Avrupa çapında en fazla yatırım alan şehir olduğunu açıkladı.

PlayStation 5 oyun konsolu en ucuz bu adreste! 11 Ekim 2022 fiyatları... 

Oyun severler için hala serinin son konsolu olan PS5'in an itibarıyla en uygun fiyata nerede satıldığına baktık. İşte konsol bilgileri ve yeni oyunlar... 

Steam oyun fiyatlarına bir zam daha! 90 katına çıktı! İşte 10 Ekim 2022 fiyat listesi..

Oyun platformu Steam, en çok zamlanan 50 oyun listesini güncelledi. Son dönemde peş peşe gelen fiyat artışları ise dikkat çekti. İşte detaylar...

Samsung Odyssey Ark 1000R kavisli oyun monitörü Türkiye’de satışta! Fiyatı belli oldu..

Teknoloji devi Samsung, Ağustos ayındaki gerçekleşen Gamescom 2022 kapsamında, en yeni oyun ekranları olan Odyssey Ark 1000R, Odyssey G70B ve G65B dahil olmak üzere Odyssey serisini tanıtmıştı. Peki yeni Odyssey serisi Türkiye’de ne kadara satışa sunulacak?

Steam oyun fiyatları 10 kat arttı! İşte 2 Ekim 2022 fiyat listesi

Oyun tutkunlarını derinden üzecek bir haber geldi. Oyun platformu Steam bir çok oyununun  fiyatına zam yaptı. Bazı oyun ücretleri 10 kat arttı. İşte Steam'de zamlanan oyunlar ve Ekim 2022 fiyat listesi...

Roman Dungarvan oyun Haberi

Roman Dungarvan oyun

İsminin Roman Dungarvan olduğu söylenen ve yüzünü gizleyen oyun yöneticisi, oyuna, Miramichi şehirinin bilinemeyen yerlerine 50 ve 100 dolarlık banknotlar gizleyerek başladı.

Sputnik News'da yer alan habere göre Facebook'da bulunan grup sayfasında, paraları nereye sakladığı hakkında ipuçları veren Roman Dungarvan, oyunun katılımcılarından belli bir zaman içinde parayı bulmalarını istedi. Kanada'da başlatılan bu oyun ise bazılarına Netflix'in popüler yapımı Squid Game'i anımsattı.

Oyun, 1 Mayıs'ta Facebok'ta bulunan Miramichi Mystery Machine isimli grup sayfasında yapılan "1 Mayıs 19.00 Ritchie Wharf'ta 100 dolar gizli" paylaşımıyla başladı!

Roman Dungarvan'ın başlattığı ilk oyuna onlarca insan katıldı. İpuçlarını alan insanlar skeleye akın etti ve 100 dolar saatler içinde bulundu.

Facebook sayfasında oyunun 13 Mayıs günü sona ereceğini belirten Dungarvan'ın oyun grubuna şimdiye kadar bin kişinin üzerinde katılım sağladı.

Her yeni...