17 / 05 / 2024

160 TL değerindeki oyun ücretsiz oldu!

160 TL değerindeki oyun ücretsiz oldu!

Epic Games'in Yılbaşı Promosyonu, 15 gün boyunca 15 ücretsiz oyunla başlıyor. Kampanya kapsamında oyunculara ücretsiz olarak dağıtılacak ilk oyun da belli oldu.



Epic Games, dünyanın en popüler oyun platformlarından biri olmaya devam ediyor. Her hafta ücretsiz oyunlar sunan platform, geçtiğimiz günlerde yılbaşına özel bir promosyon başlattığını duyurmuştu. 15 Aralık'ta başlayan bu promosyon kapsamında 15 gün boyunca 15 ücretsiz oyun sunulacağını söylediler. Uzun zamandır beklenen gün sonunda geldi ve Epic Games'in Noel promosyonu nihayet başladı. Platform, promosyon kapsamında ücretsiz olarak dağıtılacak ilk oyunu duyurdu. Yarına kadar ücretsiz olacak bu oyun hakkında daha fazla bilgi edinelim.

BLOONS TD 6

2018 yılında piyasaya sürülen Bloons TD 6, Ninja Kiwi tarafından geliştirilip yayınlanan bir Kule Savunma oyunudur. Tek oyunculu, kooperatif ve çok oyunculu modlarla, oyuncular bu eğlenceli strateji oyununda bir maymun ordusuyla balon patlatmaya çalışır. Normalde 160 TL olan Bloons TD 6, 16 Aralık saat 19:00'a kadar ücretsiz.


Geri Dön