15 / 05 / 2024

roman konutlarında anahtar teslim

roman konutlarında anahtar teslim

Roman TOKİ Konutlarında sözleşmedeki şartları yerine getirmeyen vatandaşların boşalttığı daireler için geçtiğimiz haftalarda noter huzurunda gerçekleşen kura sonucunda belirlenen hak sahiplerine anahtarları teslim edildi.

Greenpark Konutları'nda hemen anahtar teslim fırsatı!

Tusa inşaat tarafından Eskişehir Tepebaşı'nda inşa edilen Greenpark Konutları'nda hemen anahtar teslim fırsatı devam ediyor. Peki Greenpark Konutları'nda daire fiyatları ne kadar? İşte Greenpark Konutları fiyat listesi.

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nda anahtar teslimleri yapıldı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun temelini attığı KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları projesi beklenenden 5 ay önce bitirildi. Projedeki konutların anahtar teslimleri yapıldı. 

Elazığ'da deprem konutlarının anahtar teslim tarihi belli oldu!

Elazığ'ın Palu ve Kovancılar ilçelerinde inşa edilen deprem konutlarında anahtar teslim tarihi belli oldu.

Halk GYO Bizimtepe Aydos ve Erzurum Şehristan Konutları’nda anahtar teslimlerine hazırlanıyor!

2021 senesinin ilk yarısında 17.8 milyon TL kâr elden Halk GYO satışları devam eden Bizimtepe Aydos ve Erzurum Şehristan Konutları’nda yer alan daireleri kısa sürede teslim edecek. 

Validebağ Konutları'nda Günsan imzası!

Anahtar, priz ve elektrik ekipmanları alanında yenilikçi ürünleriyle önemli konut projelerinin çözüm ortağı olan Günsan Elektrik, İstanbul’da Dap Yapı’nın Validebağ Konutları projesinde de yerini aldı. Validebağ Konutlarında Günsan’ın metal şıklığı sunan Eqona Noble serisinden 45 bin adet Inox bronz

Erzurum Şehristan Konutları’nda teslimler başladı!

Aile sıcaklığında huzurlu bir yaşam sunan ve Erzurum’un marka projelerine örnek olan Şehristan Konutları’nda anahtar teslimleri başladı. 

Kastamonu TOKİ Roman Konutları'nın anahtar teslimi yapıldı!

Kastamonu Araç İlçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Roman Konutları projesindeki dairelerin anahtar teslimleri yapıldı. 

TOKİ Batman Emekli Konutları'nda anahtar teslimleri yapılıyor!

Batman Üniversitesi kampüs yolu üzerindeki TOKİ Emekliler konutlarında anahtar teslimi sürüyor. Emekliler Derneği Başkanı Hüseyin Ekmen, ikinci etap konutlarının büyük bölümünün anahtar teslimi yapıldığını söyledi.

TOKİ Aksaray Eskil Konutları'nda teslimler başladı!

Kısa sürede yapımı tamamlanan TOKİ Aksaray Eskil Konutları'nda hak sahiplerine anahtar teslimine başlanıldı. Bölgede kentsel dönüşüm hızlandı.

Esenler Emlak Konutları’nda 1.403 konut ve 32 işyeri teslim edildi!

Emlak Konut tarafından hayata geçirilen Esenler Emlak Konutları Projesi'nin anahtar teslim töreni gerçekleşti. 2.373 konut ve 55 ticari üniteden oluşan Esenler Emlak Konutları’nda 1.403 adet konut ve 32 adet işyeri sahiplerine teslim edildi.

Malatya TOKİ konutlarında anahtar teslimi ne zaman?

Malatya’nın Akçadağ ilçesinde Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapımı tamamlanan konutlarının anahtar teslimi 30 Ekim Cuma günü yapılacağı bildirildi.

Arena Park Konutları'nda anahtar teslimleri yapıldı!

Meram'da bulunan Arena Park Konutları'nın birinci etabın anahtar teslimi törenle yapıldı. Arena Park'ın ikinci etabının temeli ise aynı anda törenle atıldı.

İhlas Evleri 1.etap konutlarında anahtar teslimi yapıldı!

Cazip seçenekler dahilinde insanları huzur içinde yaşayacakları konutlara kavuşturmayı amaçlayan Huzurlu inşaat, Manisa'nın Turgutlu ilçesinde inşa ettiği İhlas Evleri 1. Etap konutlarında hak sahiplerine anahtar teslim yaptı.

roman konutlarında anahtar teslim Haberi

roman konutlarında anahtar teslim

Roman TOKİ Konutlarında sözleşmedeki şartları yerine getirmeyen vatandaşların boşalttığı daireler için geçtiğimiz haftalarda noter huzurunda gerçekleşen kura sonucunda belirlenen hak sahiplerine anahtarları teslim edildi. 


SİZLERE DAHA İYİ YAŞAM KOŞULLARI SUNARIZ DİYE PROJELER ÜRETİYORUZ 


İpsala Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre; İpsala Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman ve İpsala SYDV Müdürü Sevgi Çolak'ın katıldığı anahtar tesliminde İpsala Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz " Kura çekiminde söylediğim gibi sizler için bugün çifte bayram. Belki asıl bayramı bugün yapacaksınız. Şimdi bakıyorum, bazı insanlarla göz göze geliyoruz konuşurken, o insanların benden daha önceden bana da ev verin dediklerini, başımı sokacak bir evim olsun, bir yuvam olsun dediğini biliyorum. Bugün o kişilere anahtar verecek olmak gerçekten bizleri gururlandırıyor. İpsala'da 2 yıl önce başlayan, 2011 yılı...