29 / 04 / 2024

romanlar izmirde ev istesi

romanlar izmirde ev istesi

İzmir Romanlar Derneğinin düzenlediği Roman Çalışmaları İnsan Hakları Forumu, Best Western Otel'de başladı. Romanlar, düzenlenen forumda barınma ihtiyaçlarını bir kez daha vurguladı.

Sakarya Pamukova'daki Romanlar TOKİ'den ev istedi!

Sakarya'nın Pamukova İlçesi'nde yaşayan Romanlar, yaşam koşullarının iyileştirilmesini isteyerek, TOKİ'nin kendileri için ev yapmasını istedi. Vatandaşlar TOKİ'nin bazı bölgelerde Roman vatandaşlar için evler yaptıklarını söyledi.

Romanlar'a ev müjdesi!

Hükümetin seçim beyannamesinde yer alan Roman vatandaşlarla ilgili Strateji Belgesi Resmi Gazete’de yayınladı. Buna göre Romanların istihdam, barınma ve sosyal hizmetlere yönelik sorunlarını çözüme kavuşturulacak.

Manisalı Romanlar Vali'den ev istedi!

Manisa Romanlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Avcı, Manisa Valisi Erdoğan Bektaş'ı ziyaret ederek, roman vatandaşların ev sahibi olabilmeleri için yardımcı olmasını istedi.

Manisa'daki Romanlar ev sahibi olmak istiyor!

Manisa Romanlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Avc, Manisa Valisi Erdoğan Bektaş’ı makamında ziyaret ederek roman vatandaşların ev sahibi olabilmeleri için yardımcı olmasını istedi.

Romanlar İzmir'de düzenlenen forumda ev istedi!

İzmir Romanlar Derneğinin düzenlediği Roman Çalışmaları İnsan Hakları Forumu, Best Western Otel'de başladı. Romanlar, düzenlenen forumda barınma ihtiyaçlarını bir kez daha vurguladı.

Romanların ev sorunu nasıl çözülecek?

Ataşehir'de barakaları yıkıldığı için sıkıntı yaşayan Roman vatandaşlar, Başbakan Davutoğlu'nun Roman STK temsilcileriyle yaptığı görüşmenin ardından, kendilerine uzanacak yardım elini bekliyor. 250 prefabrik konut isteniyor

İncirliova Belediyesi çadırda yaşayan romanlara prefabrik ev verdi!

İncirliova Belediyesinin çadırda yaşayan Romanlar için yaptırdığı 4 prefabrik ev, teslim edildi. Belediye Başkanı Gürşat Kale, açıklamasında, seçim öncesi Romanlar için prefabrik ev yapma sözünü tutmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi

Romanlar kentsel dönüşümde tek katlı bahçeli ev istiyor!

Çok katlı apartman dairelerinin kendilerini mutsuz edeceğini söyleyen Romanlar kentsel dönüşümde tek katlı bahçeli ev istiyor.

Romanlar 100 TL taksitle ev sahibi olacak!

Romanlar, peşinatsız asgari 20 yıl vadeyle ayda 100-120 lira civarında ödeyerek konut sahibi olabilecekler

Edirneli Romanlar'a, 100 TL taksitle ev verilecek

Edirneli Romanlar, ayda 100-102 TL taksitle peşinatsız verilecek evler için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti

Çanakkale'deki romanların düşü iyi birer ev

Çanakkale'de Sarıçay kenarına yerleşen Romanlar derme çatma gecekondularda yaşam mücadelesi veriyor

Woodland Regency'den ev alanın serası oluyor!

Bodrum'da inşa dilen ve yüzde 60'ı tamamlanan Woodland Regency'den ev alanların 20 metrekarelik hobi bahçesi de olacak

Tiyes Evleri'nde 99 bin TL'ye! Ev alana otomobil hediye!

Gürpınar'da inşa edilen Tiyes Evleri'nde konut fiyatları 99 bin TL'den başlıyor, ev alana araba hediye ediliyor...

romanlar izmirde ev istesi Haberi

romanlar izmirde ev istesi

İzmir'de Romanlar, düzenlenen forumda barınma ihtiyaçlarını bir kez daha vurguladı. 


CHP'den seçilerek Türkiye'nin ilk Roman milletvekili olan Özcan Purçu, İzmir'in Roman mahallelerini gezerek sorunlar hakkında dosya hazırlayıp, Eylülün ilk haftasında İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'na sunarak çözüm isteyeceğini söyledi. 


İzmir Romanlar Derneğinin düzenlediği Roman Çalışmaları İnsan Hakları Forumu, Best Western Otel'de başladı. İki gün sürecek olan foruma CHP izmir Milletvekili Özcan Purçu, Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan, izmir Büyükşehir Belediyesi Sosyal İşler Daire Başkanı Aytuğ Balcıoğlu, İzmir Kuyumcular Odası Başkanı Turgay Baransel, İzmir Kemeraltı Derneği Başkanı Ümit Kaya Anadolu Birliği Başkanı Erhan Kahraman ve Anadolu Birliği Onursal Başkanı Koçali Al katıldı. 


DOSYA HAZIRLANDI 

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, Romanların en büyük sorununun barınma olduğuna...