05 / 05 / 2024

romanlara konut verlecek mi

romanlara konut verlecek mi

İZMİR Romanlar Derneği Başkanı Cıstır, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Suriyeli mültecilerin TOKİ konutlarına yerleştirileceği yönündeki açıklamasına tepki göstererek, "Biz yedi yıldır konut bekliyoruz. Önce bize verdiğiniz sözü tutun" dedi.

Roman konut desteği ne kadar olacak? Romanlara ne kadar konut desteği verilecek? Roman konut nerede yapılacak?

Romanlara konut desteği geliyor. Bu haberi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan verdi. İşte detaylar!

Romanlara konut müjdesi! 12 ildeki projeler için düğmeye basıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı Roman vatandaşlara yönelik özel sosyal konut projesi için çalıştıklarını belirtti.

Manisa Akhisar'daki Romanlara yönelik toplu konut çalışmaları mecliste!

CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Manisa'nın Akhisar ilçesinde Roman vatandaşlara yönelik toplu konut çalışmalarına ilişkin 10 soru sordu..

TOKİ'den İzmir'deki Romanlara 81 konut!

CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu, Urla'da barınma sorunu yaşayan Roman vatandaşlar için TOKİ'nin konut yapacağını söyledi.

Romanlar, TOKİ'den bir an önce toplu konut istiyor!

Edirne Roman Kültürünü Araştırma Geliştirme  Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (EDROM) Başkanı Erdinç çekiç, Toplu Konut  İdaresi  tarafından, Edirne 'de Romanlara yönelik düşünülen projenin bir an  önce hayat geçirilmesini istediklerini söyledi

TOKİ'den Romanlara yönelik 132 konut!

Hükümet, Roman vatandaşların konut ihtiyacını karşılamak amacıyla Bursa'nın Karacabey ilçesinde 132 konutun temelini attı

TOKİ, Roman zevkine uygun konut yapacak

TOKİ, 40 ilde Romanlara özel toplu konut yapımı projesi için kolları sıvadı. Geliştirilen projeler 75 metrekare ve iki katlı olacak

TOKÝ`den Bursa`ya 740 konut

Baþbakanlýk Toplu Konut Ýdaresi (TOKÝ) Baþkanlýðý Bursa Yeniþehir'e konut, sosyal donatý, adaiçi, genel altyapý ve çevre düzenlemesi iþlerini yaptýracak.

Anadolu'da ucuz konut alma fırsatı

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Türkiye'nin dört bir yanında yaptığı 6.848 sosyal konutu satışa sunuyor

TOKİ`den Konya Halkapınar`a 208 konut

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Konya Halkapınar 2'nci etaba konut, adaiçi ve genel altyapı ile çevre düzenlemesi işlerini ihaleye çıkardı.

İstanbul`da konut fiyatları henüz değerini bulmadı

Kiptaş Genel Müdürü İsmet Yıldırım, "İstanbul'daki konut fiyatları yükselişini sürdürür." dedi.

TOKİ Erzurum`a 156 konut yaptıracak

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Erzurum Narman'a konut, ticaret merkezi ile adaiçi, genel altyapı ve çevre düzenleme inşaatlarının yapımı için ihale açtı.

Hangi semtte? Konut fiyatları ne kadar arttı?

Hangi semtte? Konut fiyatları 2005 ve 2006'da ne kadardı? Şimdi ne kadar?

romanlara konut verlecek mi Haberi

romanlara konut verlecek mi

İzmir Romanlar Derneği Başkanı Abdullah Cıstır, yaptığı yazılı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Suriyeli mülteciler için "biz onları yıllarca kamplara, boş buldukları apartmanların bodrum kartlarına mı mahkum edeceğiz" sözlerini eleştirdi. Cıstır, "Biz yedi yıldır konut bekliyoruz. Önce bize verdiğiniz sözü tutun. Bazı yerlerde ihtiyaca cevap vermeyen girişimler oldu. Örneğin


Lalapaşa'da Romanlara verilmesi gereken konutlar Roman olmayanlara verildi. Bu politika doğru değil. Öncelikli asli vatandaşlar olmalı. Önce Roman yurttaştarı ya da ekonomik sıkıntıda olanları gör, onların barınma ihtiyaçlarını karşıla sonra Suriyeliler'in sorunlarını çöz" dedi. 


Suriyelilere TOKİ konutları...