05 / 05 / 2024

romateme ek bina mı inşa edilecek

romateme ek bina mı inşa edilecek

Romatem Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastaneleri Yönetimi , Ramada Otel’de düzenlenen basın mensuplarıyla bir araya geldi.Yönetim Kurulu Başkanı Köksal Holoğlu dünya çapında isimlerini duyuracaklarını söyledi.

İnanılır gibi değil ama gerçek! Depremin tam ortasındaki o ilçede tek bina dahi yıkılmadı! İşte nedeni!

Kahramanmaraş merkezli 10 ili vuran depremden sonra çok çarpıcı bir gerçek ortaya çıktı. Deprem bölgesinin tam ortasında yer almasına karşın o ilçe belediyesinde tek bir binanın dahi yıkılmadığı ortaya çıktı. Peki neden ve burası hangi ilçe belediyesi? İşte yanıtlar…

Üsküdar Belediyesi, 220 milyon TL'lik bina ve 60 milyon TL'lik arsa satacak!

Üsküdar Belediyesi, ek bütçe teklifi hazırladı ve belediye meclisine sundu. Ek bütçenin, 220 milyon liralık bina ve 60 milyon liralık arsa satışlarından karşılanacağı açıklandı...

Koç Üniversitesi 4 ek bina inşa ediyor!

2014'ten bu yana  Koç Üniversitesi'nin eğitim ve araştırma faaliyetleri alanında hizmet veren  Koç Üniversitesi Topkapı Kampüsü'ne 4 ek bina inşa edilecek. 

Kırşehir Devlet Hastanesi ek bina inşaatının akıbeti TBMM'de!

CHP Kırşehir Milletvekili Metin İlhan, Kırşehir Devlet Hastanesi ek bina inşaatının akıbetine ilişkin soru önergesi vergi. Metin İlhan, sorularının Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından yanıtlandırılmasını istedi. 

AK Parti Genel Merkezi’ne ek bina yapılıyor!

2023 seçimleri için üyelerini yenileyen AK Parti, Ankara ilimizde bulunan Genel Merkez yerleşkesini de büyütüyor. AK Parti, yeni ek bina için inşaata başladı.

Gaziantep’e 300 yataklı yeni hastane binası inşa edilecek!

Sağlık Bakanlığı tarafından Gaziantep'e 300 yataklı hastane ek binası inşa edilecek. 25 Aralık Devlet Hastanesi’ne ek bina olarak yapılacak hastanede 140’ı tek kişilik olmak üzere 182 oda bulunacak. 

Fahrettin Koca: Son 18 yılda 3 bin 605 sağlık tesisini tamamladık!

Sağlık Bakanı Koca, Bakanlığının 2021 yılı bütçesi üzerindeki görüşmelerde yaptığı konuşmada, "Son 18 yılda 3 bin 605 sağlık tesisini tamamladık. Bu tesislerin 678'i hastane, 386'sı ek bina ve 102'si ağız ve diş sağlığı merkezidir" ifadelerini kullandı.

Samsun Gazi Devlet Hastanesi'ne ek bina yapılıyor!

Samsun'da koronavirüs vakalarının artması nedeniyle Gazi Devlet Hastanesi’nin bitişiğine ek bina inşası için karar alındı. Acil servisin pandemi kısmının genişletileceği bina, Covid-19 hastalarını tedavisi için kullanılacak.

Gerede Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu'na ek bina yapılacak!

Gerede Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, fakülteye dönüştürüldü. Gerede Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nce fakülte ek binasının yapım işi için ihale düzenlendi.

Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne 250 yataklı ek bina inşa edilecek!

Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne 250 yatak kapasiteli ek bina inşa edilmesi için düğmeye basıldı. 

Kırşehir Devlet Hastanesi'nin ek bina inşaatının akıbeti mecliste!

Kırşehir Devlet Hastanesinin tamamlanmayan ek bina inşaatının akıbeti ve yapılacağı açıklanan yeni hastane binası meclis gündemine taşındı. CHP'li İlhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Balıkesir Devlet Hastanesi ek bina inşaatı bir an önce başlamalı!

CHP Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin, Balıkesir halkının şehirdeki devlet hastanesini eskisi gibi güçlü bir hastane olarak görmek isteğini belirterek, ek bina inşaatının başlaması gerektiğini söyledi...

ABD İstanbul Başkonsolosluğu Sarıyer'deki arazisine yeni yapılar inşa ediyor!

Kartal Yuvası olarak da bilinen ABD İstanbul Başkonsolosluğu, Sarıyer'in İstinye Mahallesi'ndeki arazisinde ek bina inşa etmek için İBB İmar Müdürlüğüne başvurdu. İBB'den gerekli izinler alındı...

romateme ek bina mı inşa edilecek Haberi

romateme ek bina mı inşa edilecek


Romatem Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastaneleri Yönetimi , Ramada Otel’de düzenlenen basın mensuplarıyla bir araya geldi.Yönetim Kurulu Başkanı Köksal Holoğlu dünya çapında isimlerini duyuracaklarını söyledi.


Romatem Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Uzm.Dr. Köksal Holoğlu,Prof .Dr. Tunç Alp Kalyon,Uzm. Dr İmdat Özkul,Yönetim Kurulu Üyesi Uzm.Dr. Erdal Atalay Ramada Hotel’de basın mensuplarıyla bir araya geldi. Romatem Hastaneleri’nin daha da büyüyeceğini ve Nisan ayı itibariyle ek binanın kendilerine teslim edileceğini  dile getirdi.

ROMATEM BİR MARKA

Sözlerine devam eden Holoğlu’’Romatem her geçen gün büyüyen bir marka. Bir nevi ülkemizin markası.  Hastanemize yurtdışından hastalar gelmekte. Romatem fizik tedavi ve rehabilitasyon alanında çığır açmış durumda. Bu ülkemizin başarısıdır. Hedefimizin bu markanın Türkiye’yi dünya da temsil etmesidir. Avrupa’nın birçok merkezinde bulunmayan teknolojiler hastanelerimizde hizmet veriyor.

EK BİNA...