07 / 05 / 2024

Rönenans Sayfiye adres

Rönenans Sayfiye adres

Rönenans Sayfiye nerede sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Rönesans Sayfiye Kartal projesi 1 oda 1 salon, 1,5 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 2,5 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerden oluşuyor...

Yatırımda yeni adres konut, borsa ve altın oldu! 

Yatırımda yeni adres resmen konut, borsa ve altın oldu. Kur korumada gelir elde edemeyen vatandaşlar konut, borsa ve altına yöneldi. 

Sancaktepe Adres Koru Evleri'nde görülmemiş kampanya!

İnşaat sektörünün 45 yıllık köklü ve güvenilir markası Bayraktar İnşaat, Sancaktepe’de hayata geçirdiği 'Adres Koru Evleri’ne özel eşi benzeri görülmemiş bir kampanya başlatıyor. 

​Ankara yatırım için doğru adres!

​CNBC-E Business ve Forbes dergilerinin yaptığı araştırmada yaşanılabilir kentler sıralamasında Türkiye’de birinci sırasında Ankara yer alıyor. ​Ankara yatırım için doğru adres olduğu beliriliyor. 

Ömür İstanbul Evleri adres bilgisi!

Toplam 218 konuta yer verilen Ömür İstanbul projesi, İstanbul Esenler'de Efitaş İnşaat, Esenler Belediyesi ve Eskon İnşaat ortaklığı tarafından hayata geçirildi. Projede konutların yanı sıra 3 adet dükkan da bulunuyor...

Çevre temizlik vergisi adres değişikliği nasıl yapılır?

Çevre temizlik vergisi mükellefinin herhangi bir adres değişikliği ya da emlak ve satımlarında bağlı bulunulan belediyenin, bu durumdan haberdar edilmesi gerekiyor. Peki, çevre temizlik vergisi adres değişikliği nasıl yapılır?

Kartal Rönesans Sayfiye fiyat listesi!

Rönesans Konut tarafından hayata geçirilen Sayfiye Evleri şu anda teslim ediliyor. İşte Kartal Rönesans Sayfiye fiyat listesi...

Filli Boya ve Fawori'den En Yakın Bayi uygulaması!

Filli Boya ve Fawori’nin geliştirdiği “En Yakın Bayi” özel uygulaması ile en yakın bayiye ulaşmak artık çok daha pratik. Birkaç tıkla en yakın bayinin harita üzerinde görülebildiği, adres ve telefon bilgilerine kolaylıkla ulaşılabildiği uygulamalarda seçilen bayiye yol tarifi de alınabiliyor.

Rusya inşaatta Türk işçi çalıştırabilecek şirketler listesi genişletti!

Rusya Hükümeti, Türk vatandaşlarını işe alabilecek şirketler listesini genişletti. Kararnamede, belirlenen projelerde Türk işçi çalıştırmasına izin verilen şirketlere, Rönenans İnşaat, Gama, Limak, IC İçtaş gibi bazı şirketler de eklendi.

Gedik Yatırım Şişli Şubesi adres değişikliği!

Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş tarafından Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yapılan yazılı açıklamaya göre Şişli Şubesi adres değişikliğini yayınladı.

Rönesans Konut Sayfiye projesinde kredi faizlerini düşürdü!

Rönesans Konut Kartal Yakacık'ta hayata geçirdiği Sayfiye Projesi'nden faiz oranı aylık yüzde 0,89'a düşürüldü. 303 konutun bulunduğu projede fiyatlar 311 bin ile 765 bin lira arasında değişiyor.

Türkiye gayrimenkul yatırımı için doğru adres!

Dubai’de Türk inşaat şirketleri ile Körfez yatırımcısı bir araya geldi. Hürriyet ve GYODER işbirliği ile gerçekleşen panelde Türkiye’nin gayrimenkul yatırımı için doğru adres olduğu belirtildi.

Yatırımda yeni adres özel yurtlar oldu!

Üniversite sayısının artmasıyla birlikte doğan yurt ihtiyacı büyük grupların da iştahını kabartıyor. Bilgili Holding'ten Akfen'e kadar birçok grup bu alanda ya yatırım yapmış durumda ya da yapmaya hazırlanıyor.

Diyarbakır Forum AVM adres!

Diyarbakır Forum AVM'de dünyaca ünlü ve yerli olmak üzere toplam 135 tane mağaza yer alıyor. AVM'nin 54 bin metrekaresi kiralanabilir alan olarak tasarlandı. İşte Diyarbakır Forum AVM adres bilgileri...

Rönenans Sayfiye adres Haberi

Rönenans Sayfiye adres

Teslimlerinin 2015 yılının Aralık ayında yapılması planlanan Sayfiye projesinde kişiye özel ödeme seçenekleri sunuluyor. Rönenans Sayfiye nerede sorusunun cevabından önce projenin detayları hakkında bilgi veredelim.


Kartal Sayfiye projesinde sauna, fitness, yoga, pilates odaları, basketbol, voleybol ve tenis oynanabilen çok amaçlı saha, sinema salonu, çardaklar, yürüyüş alanları, koşu parkurları ve çocuk oyun alanları yer alıyor.


Rönenans Sayfiye nerede sorusuna Balcıdere Sokak No:2 Yakacık-Kartal/İstanbul yanıtı veriliyor. Proje 1 oda 1 salon, 1,5 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 2,5 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinde tasarlandı.


Kartal Sayfiye Evleri'ndeki 1+1 daireler 79, 86 metrekare, 1,5+1 daireler 76,45 metrekare, 2+1 daireler 103,34 metrekare - 120,05 metrekare - 115 metrekare, 2,5+1 daireler 171,38 metrekare - 134,6 metrekare, 3+1 daireler ise 163,68...