04 / 05 / 2024

Rönesans beton dökme

Rönesans beton dökme

Rönesans İnşaat Rusya" daki Gazprom şirketi gökdeleni inşaatı temeline 49 saat aralıksız 19 bin 624 metreküp beton dökerek yeni dünya rekoru altına imzasını attı..

269 kişiye mezar olan Rönesans Rezidans'ın müteahhitten çıldırtan açıklama: Çökmedi yan yattı!

'Cennetten köşe' vaadiyle satılan ve yüzlerce kişiye mezar olan Rönesans Rezidans'ın müteahhidi verdiği ifadede ''Rönesans Rezidans yan yattı, herhangi bir çökme olmadı" dedi

Rönesans Holding, dünyanın 'En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi' 2023 listesinde 9'uncu sırada! 

Rönesans Holding, dünya inşaat sektörüne ilişkin en köklü ve saygın değerlendirme olan ENR’nin “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” listesinde 38’inci, Avrupa'da ise 9’uncu sıraya yerleşti. 

Hatay'da yıkılan Rönesans Rezidans'ın yurt dışındaki ortağına kırmızı bülten ve iade talebi! 

Rönesans Rezidans'ın yurt dışındaki ortağı için kırmızı bülten ve iade talebi Adalet Bakanlığına gitti. İşte ayrıntılar...

Naci Görür’den bölgedeki başlayan inşaatlar için uyarı! Sakın beton dökmeyin!

Büyük deprem felaketinin olacağı konusunda daha önce peş peşe uyarılarda bulunan ünlü jeolog Prof. Dr. Naci Görür, bu kez de deprem bölgesinde başlatılan inşaat çalışmaları için hayati bir uyarıda bulundu: Sakın beton dökmeyin!

Rönesans Estetik İnşaat Dekorasyon Otomotiv Turizm İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Rönesans Estetik İnşaat Dekorasyon Otomotiv Turizm İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Şile'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Neslihan Avcı tarafından kuruldu.

Rönesans İnşaat'ın Schiphol Havalimanı sözleşmesi feshedildi!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker, bugünkü köşesinde Rönesans İnşaat’ın Hollanda'daki Schiphol Havalimanı projesini kaleme aldı. İşte Kerim Ülker'in 'Rönesans, Hollanda’daki projeyi bitiremedi Schiphol Havalimanı sözleşmesi feshedildi' başlıklı yazısı...

Rönesans Holding'ten Pandora Belgeleri açıklaması!

Rönesans Holding, Pandora Papers belgeleri ile ilgili bir açıklama yayınladı. Açıklamada, "Rönesans, hiçbir zaman yurt içinden yurt dışına yerel ya da uluslararası mevzuata aykırı herhangi bir fon transferi yapmamıştır" ifadeleri yer aldı.

Rönesans İnşaat Avrupa'nın en büyük 9'uncu müteahhitlik şirketi oldu!

Dünya genelinde çok sayıda konut projelerini üstlenen Rönesans İnşaat  ENR’ın ‘Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhitleri’ listesinde, dünyanın en büyük 28'inci, Avrupa'nın ise en büyük 9'uncu müteahhitlik şirketi olarak yer aldı.

Rönesans İşletme Hizmetleri'ni Danimarkalı ISS satın alıyor!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker bugünkü köşesinde Rönesans Holding'teki satış işlemlerini kaleme aldı. 

Rönesans Holding İzmir Bayraklı'da 910 adet konut inşa edecek!

320 milyon TL'lik Hava Harp Okulu ihalesinin ardından, 343 milyon TL'lik İzmir Bayraklı’da yapılacak 910 konut ve 132 dükkan inşaatı ihalesini de Rönesans Grubu aldı. 

Rönesans Holding Sürdürülebilir Geleceği Tasarla yarışması başvuruları 1 Mart'ta başlıyor!

Rönesans Holding’in, üniversite öğrencileri özelinde bu yıl yedincisini düzenlediği “Sürdürülebilir Geleceği Tasarla” yarışması için başvuru süreci 1 Mart 2021 itibariyle başladı

Rönesans Holding'e Social Media Awards’dan ödül!

Marketing Türkiye ve BoomSonar iş birliğiyle hayata geçirilen ve bu sene dördüncüsü düzenlenen “Social Media Awards Turkey 2020”de holding kategorisinde Rönesans Holding, gümüş ödüle layık görüldü.

Rönesans’ın Rusya’daki projesine yeni ödül!

Rönesans Holding tarafından Moskova'nın iş ve yaşam merkezini bir araya getiren Moscow City'de hayata geçirilen Neva Towers, CRE All-Russia Awards 2020’den iki ödülle birden döndü.

Rönesans beton dökme Haberi

Rönesans beton dökme

Rönesans İnşaat Rusya" daki Gazprom şirketi gökdeleni inşaatı temeline 49 saat aralıksız 19 bin 624 metreküp beton dökerek yeni dünya rekoru altına imzasını attı. Gerçekleştirdiği projelerle uluslararası marka haline gelen Rönesans inşaat Gazprom doğalgaz şirketinin St. Petersburg şehrinde yapımım üstlendiği gökdelenin temeline bir çırpıda tamı tamına 19 bin 624 metreküplük beton dökümü yaptı. 


Böylece 49 saatte tamamlanan aralıksız beton dökme işlemi mevcut dünya rekorunu 3 bin metreküp ile geride bırakmış oldu. Türkiye'nin Rönesans İnşaat firması tarafından temeli dün atılan St. Petersburg şehrindeki Gazprom gökdeleni tamamlandığında Avrupa'nın en yüksek binası olacak 400 bin metrekare yüzölçümüne sahip yeni Gazprom gökdeleni 2018 yılında tamamlanması ve doğalgaz şirketinin yeni merkezi olması...