07 / 05 / 2024

Rönesans gübre fabrikası

Rönesans gübre fabrikası

Rönesans Holding’in inşa ettiği Türkmenistan’ın en büyük gübre fabrikası törenle açıldı. Türkmenkimya Devlet Kuruluşu tarafından Mary şehrinde yaptırılan Amonyak ve Üre Üretim Fabrikası 1 milyar dolara mal oldu.

Rönesans Holding, 30 senedir faaliyet gösterdiği Rusya pazarından çekildi!

İnşaat, gayrimenkul geliştirme, enerji, endüstriyel tesisler ve sağlık alanında faaliyet gösteren Rönesans Holding, 30 senedir faaliyet gösterdiği Rusya pazarından çekildiğini açıkladı!. İşte detaylar...

Mazot ve gübre destek ödemesi hesaplara yattı mı? Ziraat Bankası mazot gübre destek ödemesi nasıl sorgulanır? 

Çiftçiler, mazot gübre desteği başta olacak şekilde tarımsal destekleme ödemelerinin tarihlerini merakla araştırıyor. Peki mazot ve gübre destek ödemesi hesaplara yattı mı?

Çiftçiler şimdi kontrol edin! Mazot ve gübre destek ödemesi bu illerde yattı! Mazot gübre desteği nasıl sorgulanır 2023?

Çiftçiler mazot ve gübre destek ödemesi ile ilgili son dakika gelişmelerini merak ediyor. Peki mazot ve gübre destek ödemesi hesaplara yattı mı? Mazot gübre desteği nasıl sorgulanır 2023?

Çiftçiler aman dikkat! Nisan 2023 mazot gübre destek ödemeleri hesaplara yatırıldı mı?

Çiftçiler aman dikkat! Nisan 2023 mazot gübre destek ödemeleri hesaplara yatırıldı mı? İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

2023 mazot ve gübre desteği kaç TL oldu? Çiftçiler şimdi bu rakamlara bakın! İl il hesaplara yatırıldı! 

Çiftçiler mazot gübre desteği ödemesine ilişkin son dakika detaylarını merakla araştırıyor. 2023 mazot ve gübre desteği kaç TL oldu? Mazot gübre destek ödemesi hangi illerde yattı? 

Çiftçilere resmen Nisan 2023 müjdesi geldi! Mazot ve gübre destek ödemeleri il il hesaplara yatırıldı! Sakın kaçırmayın!

Çiftçilere resmen Nisan 2023 müjdesi geldi... Mazot ve gübre destek ödemeleri il il hesaplara yatırıldı... Sakın kaçırmayın...

Çiftçilere resmen son dakika müjdesi geldi! Mazot gübre destek ödemeleri il il hesaplara yatırıldı! Aman kaçırmayın!

Çiftçilere resmen son dakika müjdesi geldi... Mazot gübre destek ödemeleri il il hesaplara yatırıldı... Aman kaçırmayın...

Mazot ve gübre desteği il il hesaplara yatırıldı! 2023 mazot gübre ödemelerinde son dakika! Çiftçiler hemen bakın! 

Çiftçiler sık sık mazot ve gübre desteği ödemelerindeki son durumu araştırıyor. Peki mazot ve gübre desteği hangi illerde yattı? 2023 mazot gübre destek ödemesi kaç TL? 

Çiftçiler dikkat! Mazot ve gübre desteği hesaplara yatırıldı mı? Hemen Aralık 2022 ödemelerine bakın! 

Mazot ve gübre desteği ödemeleri merakla bekleniyor. Çiftçiler dikkat! Mazot ve gübre desteği hesaplara yatırıldı mı? Hemen Aralık 2022 ödemelerine bakın! 

Çiftçiler dikkat! Mazot ve gübre desteği Aralık 2022 ödemeleri hesaplara yatırıldı mı? Peş peşe belirlendi! Hemen bakın!

Milyonlarca çiftçi mazot ve gübre desteği ödemeleri ile ilgili son dakika gelişmelerini araştırıyor. Peki mazot ve gübre desteği Aralık 2022 ödemeleri hesaplara yattı mı? Kontrol edin!

Çiftçilere resmen son dakika şoku! Mazot ve gübre desteği hesaplara ne zaman yatırılacak? Hemen bakın!

Milyonlarca çiftçiler, mazot ve gübre desteği ile ilgili son dakika gelişmelerini merak ediyor ve araştırıyor. Çiftçilere resmen son dakika şoku... Mazot ve gübre desteği hesaplara ne zaman yatırılacak... Hemen bakın...

2022 mazot ve gübre desteği hesaplara yatırıldı mı? Çiftçiler hemen mazot ve gübre desteğine bakın!

Çiftçiler mazot ve gübre desteği ödeme tarihlerini merakla araştırıyor. Peki mazot ve gübre desteği ödemeleri hesaplara yatırıldı mı? Mazot ve gübre desteği ödemeleri ne zaman yatacak? Çiftçiler hemen mazot ve gübre desteğine bakın!

Mazot ve gübre desteği uygulaması nasıl olacak? Hesaplara yatırılan kredinin şartları neler?

Mazot ve gübre desteği için çiftçiye kredi kullandırılacak ancak kredi olarak tespit edilen meblağ Ziraat Bankası'nın anlaşmalı olduğu yerlerden gübre ve mazot alımı için kullanılacak. Bu yıl ilk defa uygulanacak destek kafaları karıştırdı. İşte detaylar ve yanıt bekleyen sorular

Rönesans gübre fabrikası Haberi

Rönesans gübre fabrikası

Rönesans Holding’e bağlı Rönesans Türkmen İnşaat A.Ş, Amonyak ve Üre Üretim Fabrikası’nın inşaat, uluslararası nakliye ve montaj işlerini üstlenirken, Japon Kawasaki Heavy Industries ve Sojitz konsorsiyumu ise projenin ekipman ve teknoloji mühendisliğini üstlendi.


Türkmenistan’ın faaliyetteki en büyük endüstriyel tesisi olma özelliğini taşıyan fabrikanın açılışı 17 Ekim 2014 tarihinde Türkmenistan Devlet Başkanı Gurbanguly Berdimuhamedow tarafından yapıldı. Törene Türkmenistan başkan yardımcıları ve bakanların yanı sıra, diplomatlar ve üst düzey bürokratlar katılırken, Rönesans, Kawasaki Heavy Industries ve Sojitz firmalarının üst düzey yöneticileri de seremonide hazır bulundu.


Türkmenistan Devlet Başkanı Gurbanguly Berdimuhamedow, açılış töreninde yaptığı konuşmada Türkmenistan’daki zengin enerji kaynaklarını en gelişmiş teknolojiler kullanarak işlediklerini vurgulayarak, “Türkmenistan’ın faaliyetteki en büyük tesisi olacak bu fabrika, yıllık 400 bin ton amonyak ve 640 bin ton üre kapasitesine...