29 / 04 / 2024

Rönesans GYO maltepe projesi

Rönesans GYO maltepe projesi

Rönesans GYO, Maltepe'de yer alan ofis projesinin C bloğu için yapı ruhsatı aldı...

Rönesans GYO halka arz oluyor!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka arz edilmek için Sermaye Piyasası Kuruluna (SPK) başvuruda bulundu.

Özak GYO Maltepe projesi için imzalar atıldı! Yeni proje!

Özak GYO Maltepe Cevizli Mahallesi'nde geliştirilmesi planlanan yatırımlar çerçevesinde arsa sahipleri ile kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzaladı. İşte ayrıntılar...

Rönesans Piazza Maltepe satış fiyatı!

Rönesans Piazza Maltepe projesi Rönesans Gayrimenkul Yatırım imzasıyla inşa ediliyor. Rönesans Piazza Maltepe satış fiyatı 543 bin TL'den başlıyor.

Rönesans GYO 2016 genel kurul toplantı tutanağını yayınladı!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Rönesans GYO 2016 genel kurul toplantı tutanağını yayınladı.

Maltepe Piazza Rönesans proje fiyatları!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım tarafından inşa edilen Maltepe Piazza Rönesans proje fiyatları 502 bin TL'den başlıyor. Proje 230 daire, 220 ofis, 160 mağaza ve 27 restorandan meydana geliyor.

Rönesans Piazza Maltepe fiyatları 2017!

Rönesans Piazza Maltepe fiyatları 502 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Piazza Maltepe projesi Haziran 2018'de teslim ediliyor...

Rönesans GYO 2016 yılı faaliyet raporunu yayınladı!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Rönesans GYO 2016 yılı faaliyet raporunu yayınladı.

Rönesans GYO 2016 yılı sorumluluk beyanını yayınladı!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Rönesans GYO 2016 yılı sorumluluk beyanını yayınladı.

Rönesans GYO 3.2 milyonluk 8. kupon ödemesini yaptı!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından ihraç edilen TRSRSGY21818 ISIN kodlu 100 milyon TL nominal değerli tahvilin 3 milyon 200 bin TL tutarındaki 8. kupon ödemesini yaptı.

Rönesans GYO'nun 100 milyonluk tahvilinin kupon faizi yüzde 3,46!

Rönesans GYO tarafından ihraç edilen 100 milyon TL nominal değerli tahvilin 24 Mayıs 2017 tarihinde gerçekleştirilecek kupon ödemesinin faiz oranı yüzde 3,46 olarak belirlendi.

Vakıf GYO Maltepe arsası 2016 değerleme raporu yayınlandı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Vakıf GYO Maltepe arsası 2016 değerleme raporu yayınlandı.

Rönesans'ın 100 milyonluk tahvilinin kupon faiz oranı yüzde 3,23!

Rönesans GYO tarafından ihraç edilen TRSRSGY21818 ISIN kodlu 100 milyon TL nominal değerli tahvilin bugün gerçekleştirilecek kupon ödemesine ilişkin faiz oranı yüzde 3,23 olarak belirlendi.

Rönesans Maltepe Piazza fiyat listesi 2016!

Rönesans Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Rönesans Maltepe Piazza projesinde peşin ödemelerde yüzde 12 indirim sağlanıyor. Rönesans Maltepe Piazza fiyat listesi 2016...

Rönesans GYO maltepe projesi Haberi

Rönesans GYO maltepe projesi
Rönesans GYO, İstanbul İli, Maltepe İlçesi, Yenikariye Mahallesi, 121 ada, 8 ve 9 nolu parsellerde geliştirilecek olan ofis projesinin 9 nolu parseldeki C bloğu için "Yapı Ruhsatı" aldı...
Proje hakkında: 
Küçükyalı AVM ve Otel Projesi
Tanıtıcı Bilgiİstanbul'un Maltepe İlçesi'nde toplam 100.252 m2 arsa üzerinde geliştirilmesi planlanan alışveriş merkezi ve otel projesidir. Projenin çok katlı bir alışveriş merkezi, kapalı ve açık hava eğlence alanları ve bir otelden oluşması planlanmaktadır. Projenin geliştirileceği arsa 49 yıllığına kiralanmıştır.
Lokasyon ve Ulaşım
Projenin geliştirileceği arsanın E-5 Karayolu'na cephesi bulunmaktadır, ayrıca yapımı süren Kadıköy-Kartal metro hattı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından planlanan ve proje aşamasında olan Maltepe-Küçükyalı Transfer Merkezi'ne yakın konumdadır. Konumu itibariyle yüksek erişilebilirliğe sahip olan arsanın yakın çevresinde bir çok konut ve işyeri bulunmaktadır. Maltepe ilçesi özellikle 1999...