04 / 07 / 2024

Rönesans Hollandalı şirketi satın aldı

Rönesans Hollandalı şirketi satın aldı

Rönesans İnşaat, Hollandalı inşaat şirketi Ballast Nedam NV'nin yüzde 19.9'unu 6 milyon Avro'ya satın aldı. Rönesans İnşaat, bu anlaşma şirketin en büyük hissedarı oldu.

Rönesans Holding halka arzdan 4.5 milyar TL kaynak bekliyor!

Rönesans Holding'in ülkemizdeki ticari gayrimenkul geliştirme ve yatırım şirketi olan Rönesans Gayrimenkul Yatırım'ın yüzde 10.08'lik kısmının halka arzı için talep toplama süreci başladı. Söz konusu halka arzdan sağlanacak kaynağın 4 milyar 503 milyon Türk Lirası olması bekleniyor. 

Rönesans Estetik İnşaat Dekorasyon Otomotiv Turizm İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Rönesans Estetik İnşaat Dekorasyon Otomotiv Turizm İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Şile'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Neslihan Avcı tarafından kuruldu.

Rönesans Endüstri Tesisleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Kosifler Şubesi açıldı!

Rönesans Endüstri Tesisleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Kosifler Şubesi Ataşehir’de 10 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Kurumsak ve  Günalp Sağlam tarafından açıldı.

Rönesans İnşaat Avrupa'nın en büyük 9'uncu müteahhitlik şirketi oldu!

Dünya genelinde çok sayıda konut projelerini üstlenen Rönesans İnşaat  ENR’ın ‘Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhitleri’ listesinde, dünyanın en büyük 28'inci, Avrupa'nın ise en büyük 9'uncu müteahhitlik şirketi olarak yer aldı.

Rönesans Holding'ten şehir hastaneleri açıklaması!

Rönesans İşletme Hizmetleri şirketi; Adana, Bursa, Elazığ, Yozgat ve İstanbul Başakşehir şehir hastanelerinin işletmesinin Danimarkalı ISS şirketine satılması ile ilgili açıklama yaptı. 

Rönesans’tan İzmirli depremzede çocuklar için Duygu Paylaşım Evi!

Rönesans Holding grup şirketi, Rönesans Gayrimenkul Yatırım, İzmir’de meydana gelen deprem sonrasında yaraların bir nebze olsun sarılması amacıyla Türk Psikologlar Derneği (TPD) ile bir iş birliği başlattı. 

Rönesans Holding'ten sağlık yatırımına 40 milyon Euro'luk kredi!

Rönesans Holding grup şirketi Rönesans Sağlık Yatırım’a Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası’ndan (EBRD), sağlık sektörünün güçlendirilmesi amacıyla, toplam 40 Milyon Euro uzun vadeli kredi sağlanacak.

Rönesans İnşaat dünyanın en büyük 23'üncü müteahhitlik şirketi!

Rönesans İnşaat, Engineering News Record’un (ENR) “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhitleri” 2020 listesinde 23’üncü sıraya yükseldi.

Hollanda'nın en uzun kara tünelinde Rönesans Holding imzası!

Rönesans Holding'in Hollanda'daki grup şirketi Ballast Nedam tarafından hayata geçirilen ülkenin en uzun kara tüneli Gaasperdammertunnel'in iki kuzey geçidi trafiğe açıldı

Rönesans Holding'in Rusya'daki Hayal Adası Parkı açıldı!

Rusya’da Türk şirketi Rönesans tarafından yapılan “Hayal Adası” Parkı açıldı...

 Sonatrach ile Rönesans Holding Adana'da petrokimya fabrikası kurulacak!

Adana'da Cezayir milli enerji şirketi Sonatrach ile Türkiye'den Rönesans Holding ortaklığıyla petrokimya fabrika kuruluyor...

Rönesans Site Yönetimi ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Rönesans Site Yönetimi ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Büyükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Beytullah Sinan Bektaş ve Ertan Eyriay ortaklığında kuruldu.

Rönesans Holding dünyanın en büyük 33’üncü müteahhitlik şirketi oldu!

Rönesans İnşaat, Engineering News Record’un (ENR) “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhitleri” 2019 listesinde 33’üncü sıraya yerleşti.

Rönesans Hollandalı şirketi satın aldı Haberi

Rönesans Hollandalı şirketi satın aldı

Rönesans İnşaat, Hollandalı inşaat şirketi Ballast Nedam NV'nin yüzde 19.9'unu 6 milyon Avro'ya satın aldı. Rönesans İnşaat, bu anlaşma ile 1877'de kurulan genel bina, ulaşım ve altyapı projelerine imza atan şirketin en büyük hissedarı oldu.  Şirketin en büyük hissedarı olan Rönesans, geri kalan miktar için de çağrı yapmayı planladığını duyurdu. Çağrı sürecinin, gerekli izinlerin alınmasının ardından 2015 Ekim ayında başlaması öngörülüyor. Şirketin tamamı için öngörülen değer ise 30 milyon Avro. İki projede büyük zararlar nedeniyle borçlarını geri ödeyemez hale gelen Ballast Nedam, kreditörlerinden ek finansman bulmaya çalışıyordu.  Hollandalı şirket 2014 sonu itibariyle 1.1 milyar Avro ciroya sahip, 2 bin üzerinde çalışanı olan şirket, ulaşım ve altyapı gibi geniş kapsamlı projelerin inşaatında önemli rol oynuyor.  Rönesans Holding Başkanı Erman Ilıcak...