21 / 05 / 2024

rönesans ilköğretim okulları projesi

rönesans ilköğretim okulları projesi

Rönesans Eğitim Vakfı Başkanı Jale Ilıcak, MEB uygun görürse İzmir'e bir ilköğretim okulu yapmak istediklerini belirtti. Ilıcak, 5 yıl içindeki hedeflerinin Rönesans İlköğretim Okulları açmak olarak açıkladı..

Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka arz oluyor

SPK, Rönesans Gayrimenkul Yatırım'ın ilk halka arzını onayladığını açıkladı. Buan göre, 1 Türk Lirası nominal değerli paylar 135 Türk Lirası sabit fiyat üzerinden satışa sunulacağı kaydedildi.

Yeşilköy'deki Hava Harp Okulu’nun yeni binalarını Rönesans Holding inşa edecek!

Rönesans Holding, İstanbul Yeşilköy’deki Atatürk Havalimanı’nın yakınlarında bulunan Hava Harp Okulu’nun yeni binalarını yapacak.

Rönesans İnşaat Türkiye’nin en büyük ilk 10 şirketinden biri oldu! 

RC Rönesans İnşaat, 27 milyar 742 milyon 267 bin TL ciro ile Türkiye’nin en büyük 500 şirketinin yer aldığı Capital500 araştırmasında 10. sırada oldu...

Bilfen, Maslak'ta ilköğretim okulu açacak!

Türkiye'nin farklı bölgelerinde ve şehirlerinde öğretim faaliyetlerini sürdüren ve 32 yıllık başarılarıyla büyümeye devam eden Bilfen Okulları, 2019'u 1,6 milyar TL ciroyla kapattı. Bilfen Şirketler Topluluğu, 2020-2021 öğretim döneminde Istanbul Maslak'ta yeni bir ilköğretim okulu açmayı hedefliyor

Rönesans Holding, İstanbul'a 2 yeni sahra hastanesi inşa edecek!

Rönesans Holding, İstanbul Yeşilköy ve Sancaktepe'ye iki sahra hastanesi inşa edecek.

Rönesans Holding en’lerin ve ilk’lerin şirketi!

Rönesans Holding, dünya genelince ilk ve enleri gerçekleştirmesi ile tanınıyor. Ceyhan Mega Petrokimya Endüstri Bölesi’nde 2018 sonunda açıklanan 1,3 milyar dolarlık polipropilen tesisi inşaatı, Rönesans’n Türkiye’de gerçekleştirdiği bir diğer liste başı proje olacak…

Rönesans ve Sonatrach'tan üretim tesisi başvurusu!

Rönesans Holding AŞ ve Sonatrach, Ceyhan Mega Petrokimya Endüstri Bölgesi alanında polipropilen üretim tesisi kurmak için Rekabet Kuruluna başvurdu.

Rönesans Holding'ten Cezayir’e 1.2 milyar dolarlık tesis yatırımı!

Rönesans Holding, Cezayir’in milli enerji şirketi Sonatrach ile Ceyhan Mega Petrokimya Endüstri Bölgesi’nde 1.2 milyar dolar yatırım yatırıma hazırlanıyor. Firma, bölgede polipropilen üretim tesisi kuracak.

Rönesans Holding Ceyhan’da petrokimya tesisi kuracak!

Rönesans Holding, Cezayir’in milli enerji şirketi Sonatrach ortaklığıyla Ceyhan Mega Petrokimya Endüstri Bölgesi’nde,  1,2 milyar dolar yatırımla polipropilen üretim tesisi kuruyor. 

Rönesans polipropilen tesisi imza töreni 28 Kasım'da!

Rönesans Holding, Sonatrach ve Bayegan Ortaklığında Polipropilen Üretim Tesisi Projesi İmza Töreni 28 Kasım'da gerçekleştirilecek.

Bursa Demirtaş'a 32 derslikli ilköğretim okulu!

Bursa Büyükşehir Belediyesi eğitim yatırımlarına son sürat devam ediyor. Bu kapsanda Demirtaş Dumlupınar Mahallesi’ne 32 derslikli ilköğretim okulu kazandırılıyor.

TOKİ Kütahya Merkez'ine 24 derslikli ilköğretim okulu ihalesi bugün!

TOKİ Kütahya Merkez Yıldırım Beyazıt Mahallesi'ne 539 ada 7 parsel üzerinde 24 derslikli ilköğretim okulu inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün saat 15:00'te yapılacak.

Şanlıurfa HES'te en yüksek teklifi Rönesans Enerji verdi!

EÜAŞ ait ve 51 megavat kurulu güce sahip Şanlıurfa Hidroelektrik Santrali (HES) ve taşınmazlarının özelleştirilmesi ihalesinde en yüksek teklifi 247 milyon 500 bin lira ile Rönesans Enerji Üretim ve Ticaret AŞ verdi.

rönesans ilköğretim okulları projesi Haberi

rönesans ilköğretim okulları projesi

Rönesans Eğitim Vakfı, İzmir'deki ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırılmak üzere 100 temel eser ve dünya klasiklerinden oluşan 25 bin kitap bağışladı. Vali Mustafa Toprak, İl Milli Eğitim Müdürü Vefa Bardakçı, İl Emniyet Müdürü Ali Bilkay, Gaziemir Kaymakamı Şerafettin Tuğ'un yanı sıra çok sayıda konuğun katıldığı tören Optimum Alışveriş Merkezi'nde düzenlendi. 


80 BİN KİTAP 


Törende konuşan Rönesans Vakıf Başkanı Jale Ilıcak, Rönesans Holding'in 2009'dan itibaren vakıf kanalıyla eğitim desteği gerçekleştirdiğim belirterek, "Bugüne kadar 'Binlerce çocuğa binlerce kitap' kampanyası kapsamında 80 bin adet yeni kitap satın alınarak il ve ilçe milli eğitim müdürlüklerine teslim edildi. 20 bin adet kitap ise İzmir Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağışlandı. Ayrıca Optimum Alışveriş Merkezi'nde düzenlenen kampanyada toplanan 5 bin kitab da tasnifi yapılarak, Gaziemir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teslim...