02 / 05 / 2024

Rönesans Maltepe avm projesi

Rönesans Maltepe avm projesi

Baumit, sektörde bir ilke imza atarak makina sıvalarının silo ile sevkiyatına başladı. Şuan Primo 1 sıva sistemi için başlatılan uygulamanın ilk projesi de Rönesans Maltepe projesi oldu.

Rönesans’tan iki önemli ayrılık!

Rönesans Gayrimenkul Genel Müdürü Hasan Şimşek ve Rönesans Holding İcra Kurulu Üyesi aynı zamanda Rönesans AVM Yatırım Yönetim Kurulu Üyesi olan Murat Özgümüş, Rönesans'tan ayrıldı.

Rönesans Gayrimenkul, 1,5 milyar Euro’luk AVM yatırımı yapacak!

Perakende sektöründe son birkaç yıldır yaşanan sıkıntılara rağmen yatırımlarına hız kesmeden devam eden Rönesans Holding, 2020 yılına kadar 1,5 milyar Euro’luk AVM yatırımı yapacak.

Rönesans'tan Hilltown AVM'ye 250 milyon avroluk yatırım!

Rönesans Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özgümüş, Hilltown alışveriş merkezine 250 milyon avroluk yatırım yaptıklarını açıkladı. 27 Ekim Cuma günü kapılarını açacak AVM İstanbul Küçükyalı'da inşa edildi. 

Rönesans Piazza Maltepe satış fiyatı!

Rönesans Piazza Maltepe projesi Rönesans Gayrimenkul Yatırım imzasıyla inşa ediliyor. Rönesans Piazza Maltepe satış fiyatı 543 bin TL'den başlıyor.

Rönesans Gayrimenkul İzmir'de karma proje inşa edecek!

Rönesans Gayrimenkul'e bağlı Florya Gayrimenkul, İzmir Konak'ta yeni proje yapmaya hazırlanıyor. 2020'de tamamlanması planlanan projede toplam 462 daire, 102 ofis ve 217 ticari birimden meydana gelen bir AVM yer alacak..

Maltepe Piazza Rönesans proje fiyatları!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım tarafından inşa edilen Maltepe Piazza Rönesans proje fiyatları 502 bin TL'den başlıyor. Proje 230 daire, 220 ofis, 160 mağaza ve 27 restorandan meydana geliyor.

Rönesans Piazza Maltepe fiyatları 2017!

Rönesans Piazza Maltepe fiyatları 502 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Piazza Maltepe projesi Haziran 2018'de teslim ediliyor...

Rönesans Gayrimenkul 2017'de de verimliliğe odaklanıyor!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım Genel Müdürü Şimşek: "Gereksiz büyüklükte AVM’ler yapmıyoruz. Perakendeciler de bu noktada bizi destekliyor. Eskiden her perakendeci büyük mağazalarda yer almak isterdi. Şimdi ise uygun büyüklükte olmasını yeterli görüyor" dedi.

Rönesans Gayrimenkul 2017'de verimliliğe odaklandı!

7 farklı ilde hayata geçirdiği 8 alışveriş merkezinde 1150’den fazla perakendeciye ev sahipliği yapan Rönesans Gayrimenkul Yatırım Türkiye’de perakende sektörüyle AVM yatırımcılarının beraber hareket ettiği sürece birbirini büyüteceğine inanıyor

Rönesans Gayrimenkul 1,2 milyar euroluk yatırım yapacak!

Türkiye’de sekiz AVM’si bulunan Rönesans Gayrimenkul Yatırım, İzmir, Antalya ve Bursa’daki beş proje için üç yılda 1,2 milyar euro değerinde yatırım gerçekleştirecek.

Rönesans Maltepe Piazza fiyat listesi 2016!

Rönesans Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Rönesans Maltepe Piazza projesinde peşin ödemelerde yüzde 12 indirim sağlanıyor. Rönesans Maltepe Piazza fiyat listesi 2016...

Rönesans Piazza Evleri teslim tarihi!

Rönesans Piazza Evleri teslim tarihi Mart 2018 yılı olarak belirtiliyor. Rönesans Piazza Maltepe'de fiyatlar 450 bin TL'den başlıyor...

Rönesans Piazza fiyatlar!

Rönesans Piazza fiyatları 450 bin TL'den başlayarak değişiyor. Maltepe Piazza Evleri'nde teslimler Mart 2018'de gerçekleştiriliyor...

Rönesans Maltepe avm projesi Haberi

Rönesans Maltepe avm projesi

Baumit, Avusturya merkezden aldığı know how’ı Türkiye’ye taşıyarak, her tür projeye ürün çeşitliliği ve kalitesinin yanı sıra teknolojik avantajları da sunmayı hedefliyor. Bu doğrultuda 2016’nın ilk yeniliği olarak başlatılan ve Türkiye’de sektöründe bir ilk olma özelliğine sahip silo ile ürün sevkiyatı, projelere hız, zaman, işçilik ve depolama alanlarında tasarruf gibi büyük avantajlar kazandırıyor.


Baumit’in 22 m3 hacme ve 7 metre yüksekliğe sahip siloları, proje alanına boş olarak taşınıyor ve dolumu alanda gerçekleştiriliyor. Ürün, silo altı ürün taşıma sistemi ile kullanım noktasına taşınıyor. 140 metreye kadar ürün sevk edebilen sistem, daha yüksek noktalara ara pompa ile ürün basabiliyor. Sistem ile ilgili her konuda teknik destek Baumit tarafından sağlanıyor.


İlk olarak konut, ofis ve AVM'den oluşan Rönesans Maltepe projesinde başlatılan uygulamada Primo 1...