06 / 05 / 2024

Rönesans projesine ödül

Rönesans projesine ödül

İnşaat alanında ulusal ve uluslararası birçok ödüle sahip olan Rönesans, Türkmenistan Demiryolları Bakanlık Binası ile Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri'nde Asya-Pasifik Bölgesi 'En İyi Kamu Binası İç Mekan Tasarımı' ödülüne layık görüldü.

Rönesans Holding, dünyanın 'En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi' 2023 listesinde 9'uncu sırada! 

Rönesans Holding, dünya inşaat sektörüne ilişkin en köklü ve saygın değerlendirme olan ENR’nin “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” listesinde 38’inci, Avrupa'da ise 9’uncu sıraya yerleşti. 

Vakıf GYO'ya Türkiye Mükemmellik Ödülü!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (Vakıf GYO), KalDer tarafından verilen ve iş dünyasının en prestijli ödülleri arasında gösterilen “Türkiye Mükemmellik Ödülü”nü kazanarak, finans sektöründe bu ödülü kazanan ilk kuruluş oldu.

Rönesans Holding Sürdürülebilir Geleceği Tasarla yarışması başvuruları 1 Mart'ta başlıyor!

Rönesans Holding’in, üniversite öğrencileri özelinde bu yıl yedincisini düzenlediği “Sürdürülebilir Geleceği Tasarla” yarışması için başvuru süreci 1 Mart 2021 itibariyle başladı

Sibel Huriye Üğdül kimdir?

İntema İnşaat Genel Müdürü Sibel Huriye Üğdül kimdir? Sibel Huriye Üğdül daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Sibel Huriye Üğdül'ün biyografisi...

Yılın gökdeleni ödülü Rönesans İnşaat'ın!

Rusya'nın St. Petersburg kentindeki Lakhta Center, Emporis Yılın Gökdeleni Ödülü’ne layık görüldü.

Rönesans Holding'e Social Media Awards’dan ödül!

Marketing Türkiye ve BoomSonar iş birliğiyle hayata geçirilen ve bu sene dördüncüsü düzenlenen “Social Media Awards Turkey 2020”de holding kategorisinde Rönesans Holding, gümüş ödüle layık görüldü.

Rönesans’ın Rusya’daki projesine yeni ödül!

Rönesans Holding tarafından Moskova'nın iş ve yaşam merkezini bir araya getiren Moscow City'de hayata geçirilen Neva Towers, CRE All-Russia Awards 2020’den iki ödülle birden döndü.

Rönesans Holding Sürdürülebilir Geleceği Tasarla yarışmasının ödül töreni yapıldı!

Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı İpek Ilıcak Kayaalp yaptığı açıklamada "Geçtiğimiz 6 yıl boyunca. Yarışmaya katılan başvurular ile toplamda 100 bin üniversiteli öğrenciye ulaşmış olduk." dedi.

Sur Yapı Antalya 'Altın Örümcek'ten ödül aldı!

Altın Örümcek Web Ödülleri’nde bu yıl Sur Yapı Antalya Projesi, değerlendirildiği “Gayrimenkul ve Yaşam Merkezleri” kategorisinde ödüle layık görüldü. 

Rönesans Holding dünyanın en büyük 33’üncü müteahhitlik şirketi oldu!

Rönesans İnşaat, Engineering News Record’un (ENR) “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhitleri” 2019 listesinde 33’üncü sıraya yerleşti.

Rönesans Holding en’lerin ve ilk’lerin şirketi!

Rönesans Holding, dünya genelince ilk ve enleri gerçekleştirmesi ile tanınıyor. Ceyhan Mega Petrokimya Endüstri Bölesi’nde 2018 sonunda açıklanan 1,3 milyar dolarlık polipropilen tesisi inşaatı, Rönesans’n Türkiye’de gerçekleştirdiği bir diğer liste başı proje olacak…

Aşçıoğlu'na Gayrimenkul Geliştirme Ödülü!

İstanbul ve Dubai’de önemli projelere imza atan Aşçıoğlu, birbirinden başarılı projeleri ve iş modelleri ile Sektörü Geliştirme Ödülü'nü kazandı.

Rönesans'ın Blankenburg Bağlantı Yolu projesine ödül!

Avrupa’nın stratejik projelerine imza atan Rönesans, iştiraki Ballast Nedam ile Hollanda’nın en büyük PPP projesi “Blankenburg Bağlantı Yolu”nun inşasını sürdürüyor.

Rönesans projesine ödül Haberi

Rönesans projesine ödül

İnşaat alanında ulusal ve uluslararası birçok ödüle sahip olan Rönesans, bu kez, Türkmenistan Demiryolları Bakanlık Binası ile Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri'nde Asya-Pasifik Bölgesi 'En İyi Kamu Binası İç Mekan Tasarımı' ödülüne layık görüldü. 


Dünya çapında gayrimenkul alanında projelerin ödüllendirildiği 'Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri Yarışması' sektör içinde 'mükemmellik tescili' olarak kabul ediliyor. Ödüller çoğaldı Bugüne kadar 'yılın yatırımcısı', 'en iyi bina', 'en iyi ticari gayrimenkul' dallarında birçok ödül kazanan Rönesans Holding, Türkmenistan'da yürüttüğü projelerle ikinci bir ödüle daha layık görüldü. Rönesans Holding'in Türkmenistan'daki ilk projesi olan Aşkabat'taki Türkmenistan Petrol ve Gaz Enstitüsü, The International Association of Unions of Architects himayesinde 2012 yılında gerçekleştirilen 20'ipci Uluslararası En İyi Tasarım ve Bina yarışmasında 'Yılın En İyi Binası' ödülünün sahibi olmuştu. 200 kişi kapasiteli Rönesans'ın son...