06 / 05 / 2024

Rönesans projesine uluslarası ödül

Rönesans projesine uluslarası ödül

İnşaat alanında ulusal ve uluslararası birçok ödüle sahip olan Rönesans, Türkmenistan Demiryolları Bakanlık Binası ile Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri'nde Asya-Pasifik Bölgesi 'En İyi Kamu Binası İç Mekan Tasarımı' ödülüne layık görüldü.

Rönesans’ın Rusya’daki projesine yeni ödül!

Rönesans Holding tarafından Moskova'nın iş ve yaşam merkezini bir araya getiren Moscow City'de hayata geçirilen Neva Towers, CRE All-Russia Awards 2020’den iki ödülle birden döndü.

Rönesans'ın Blankenburg Bağlantı Yolu projesine ödül!

Avrupa’nın stratejik projelerine imza atan Rönesans, iştiraki Ballast Nedam ile Hollanda’nın en büyük PPP projesi “Blankenburg Bağlantı Yolu”nun inşasını sürdürüyor.

Rönesans'tan Hollanda'ya 1 milyar avroluk proje!

Rönesans Holding, geçen yıl satın aldığı Ballast Nedam ile Hollanda Rotterdam'da yol ve tünellerden oluşan yaklaşık 1 milyar avro tutarındaki kamu özel ortaklığı (PPP) projesine imza atmaya hazırlanıyor.

Rönesans'tan Hollanda'ya 1 milyar euroluk PPP projesi!

Rönesans Holding, Hollanda Rotterdam’da yaklaşık 1 milyar euro tutarında, yol ve tünellerden oluşan PPP projesine imza atmaya hazırlanıyor.

Rönesans Holding, IFC ile Afrika pazarına yöneldi!

Dünyanın önde gelen müteahhitlik gruplarından Rönesans Holding, hisse ortağı IFC’nin desteği ile Afrika pazarına yöneldi. Grup, yeni ortaklığın ardından Ruanda’da bir otoyol projesine hazırlanıyor.

Rönesans'ın sağlık kampüsü projesine Avrupa'dan ödül!

Rönesans Holding grup şirketlerinden Rönesans Sağlık Yatırım’ın toplam 540 milyon Euro yatırım bedeliyle Adana’da yapımını üstlendiği 1550 yatak kapasiteli “Adana Entegre Sağlık Kampüsü” projesi Avrupa’dan ödül aldı..

Rönesans Küçükyalı AVM ve Otel projesine bakanlıktan onay!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım'ın Küçükyalı AVM ve Otel projesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan onay geldi. "ÇED Olumlu" raporu verilen proje 48 bin 958 metrekare alanda yükselecek.

Rönesans Bayraklı'da Turan karma projesine başlıyor!

İzmir Bayraklı'da inşa edilecek olan Rönesans Turan projesi, konut, otel, ofis ve ticaret alanları yer alıyor. Rönesans Turan projesinde 350 konut, 200 odalı otel olacak...

Maltepe Belediyesi'nden Rönesans Maltepe açıklaması!

Maltepe Belediyesi, Rönesans Maltepe projesinin silüeti bozduğunu iddia eden Hürriyet Gazetesi yazarı Yalçın Bayer'in köşe yazısına cevap verdi. İşte belediyenin Rönesans GYO Maltepe projesine yönelik iddialara cevapları...

Rönesans Yakacık konut projesi Mart'ta satışta!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım Kartal Yakacık'ta yeni projesine başlıyor. Rönesans Yakacık projesinde satışların Mart ayında başlaması planlanıyor. 280 konutun yer aldığı Rönesans Yakacık projesinde ruhsat alındı...

Rönesans Holding St. Petersburg'a OSB inşa edecek!

Rönesans Holding St. Petersburg'sa inşa edilecek OSB projesine imza attı...

Rönesans GYO'nun 85 bin liralık 12. kupon ödemesi yapıldı!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 850 bin TL'lik 12. kupon ödemesi bugün itibariyle yapıldı...

Rönesans Gayrimenkul Küçükyalı projeleri için kredi çekti!

Rönesans Gayrimenkul Küçükyalı ofis ve okul projeleri için Garanti Bankası ile 50 milyon Euro proje finansmanı anlaşması imzaladı...

Rönesans projesine uluslarası ödül Haberi

Rönesans projesine uluslarası ödül

İnşaat alanında ulusal ve uluslararası birçok ödüle sahip olan Rönesans, bu kez, Türkmenistan Demiryolları Bakanlık Binası ile Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri'nde Asya-Pasifik Bölgesi 'En İyi Kamu Binası İç Mekan Tasarımı' ödülüne layık görüldü. 


Dünya çapında gayrimenkul alanında projelerin ödüllendirildiği 'Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri Yarışması' sektör içinde 'mükemmellik tescili' olarak kabul ediliyor. Ödüller çoğaldı Bugüne kadar 'yılın yatırımcısı', 'en iyi bina', 'en iyi ticari gayrimenkul' dallarında birçok ödül kazanan Rönesans Holding, Türkmenistan'da yürüttüğü projelerle ikinci bir ödüle daha layık görüldü. Rönesans Holding'in Türkmenistan'daki ilk projesi olan Aşkabat'taki Türkmenistan Petrol ve Gaz Enstitüsü, The International Association of Unions of Architects himayesinde 2012 yılında gerçekleştirilen 20'ipci Uluslararası En İyi Tasarım ve Bina yarışmasında 'Yılın En İyi Binası' ödülünün sahibi olmuştu. 200 kişi kapasiteli Rönesans'ın son...